Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ktoś gdzieś powiedział, że rok 2013 ma być bardzo płodnym rokiem Więc ponieśmy statystyki! Uda nam się! Wierzę w to
Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
Bardzo dziękuję,za pamięc i kciuki
Na samym hsg nie jest strasznie,ból tylko przy zakładaniu tego czegoś i podawaniu kontrastu,ale totalny odjazd po zejściu ze stołu i póżniej do wieczora bolał mnie brzuch,gdzie po histerioskopii po obiedzie byłam już na chodzie tylko z kolei miałam większe krwawienie,teraz tylko plamienie dwa dni,póżniej problem z schylaniem i kichaniem,poprostu jeszcze dzisiaj bolą mnie jajowody [troszkę].Wypis odbieram jutro,więc dowiem się co tam widzieli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 13:02
Andzia33 -
nick nieaktualnyNusia wrote:Dziewczynki czy macie może "sposób" na bolące piersi w 2 fazie cyklu? bo mnie to okropnie wkurza, mam jeszcze 1,5 tygodnia do okresu a piersi mnie bolą masakrycznie. Czy można jakoś temu zaradzić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:A ja mam swojego w domu i mam go obecnie serdecznie dosyc,może którejś pożyczyc?[ale ostrzegam jest chory i strasznie wściekły]
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:mój 15 , już mi pisał żebym mu sernik upiekła i jakiegoś normalnego kotleta też by zjadł biedaczysko
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:bys musiała sprawdzic prolaktyne. ja mialam tak samo 10 dni przed juz mnie bolały. cos mnie podkusiło zeby prolaktyne sprawdzic, chociaz lekarz mowił, ze to niepotrzebne. zrobiłam wyniki i sie okazalo, ze mam 2 krotnie wyzsza niz norma...poszlam do gina i dostałam bromergon. od tamtej pory zero bolu, jakby to nir moje piersi były
Dzięki Karolka! właśnie miałam to zrobić na początku cyklu, bo coś mi nie pasuje z tymi moimi piersiami, mam tak już chyba 3 cykl, zwariować można! Myślałam o zrobieniu prolaktyny ale potem jakoś tak zapomniałam, będę musiala jednak o tym pomyśleć.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno widzisz, ja sie tak z rok meczyłam. zeby nie to forum to bym nigdy nie przypuszczała ze to hormony. wczesniej nawet nie wiedziałam, ze jest takie cos jak prolaktyna :)a tak mozliwe, ze nawet owulke mi czasami blokowało, a ja o tym nie wiedziałam...zrob kochana jak najszybciej i bedziesz miała pewnosc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny