Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgniś wrote:hmmmm, to musisz zadbać o męża, ale jak byłaś w ciąży to nie były aż tak złe, co bierze na poprawę ? Warto zrobić ta laparo, zawsze to dodatkowa szansa przed invitro:-)) Kurcze mnie może też to czekać, HSG ponad pół roku temu a ciąży nadal brak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:cześć dziewczyny
jeszcze 2 tyg i będę działać, a teraz czekam na okres , wydawało mi sie że juz będzie za pare dni ,ale na szczęście jeszcze nie, spodziewam sie za 2-3 dni.
a wiec na razie idzie zgodnie z planem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:niestety to nie to, testy ujemne, i jeszcze wizyta u lekarza to potwierdziła, ale teraz będzie okazja zrobić sobie bobasa bo chłopina mi wróci, będę mieć owulacje wtedy i 2 rocznice ślubu, o!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kobitki, też już wypatruję moją upragnioną ovu, czuje, że coś się dzieje, podbrzusze napięte, cera się poprawia o włosach nic nie mówie, bo testosteron skutecznie je osłabia i wyapdaja mimo wszystko:(( Powiedzcie jakie Wy macie odczucia??? A i dziś mam pełno energii, czuje że mogłabym góry przenosić, kochane hormony szaleją, dziś euforia a już za parę dni będę pewnie gryzła:)))
-
nick nieaktualnykaarola, tez daje mojemu męzowi salfazin, dopiero 4 dni, folik już jakiś czas temu mu podrzucam, ma niby normospermoze, ale wyniki z przed 1,5 roku temu, a chłopak się starzeje, także witaminki nie zaszkodzą a pomogą, tak mi się zdaje... mam nadzieję , że jednak nie ma problemu genetycznego u męża i znowu niedługo Wam się poszczęści na długie 9 mce:))) Miłego dnia kobitki, buziaczki
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
moj m robil badania w tym miesiacu wynik ma bardzo dobry androlog powiedzial ze dawno nie widzial takich dobrych wynikow powtarzalismy jeszcze raz bo ciezko bylo uwierzyc zywotnosc ma np 70procent powiedzial lekarzowi ze bral miesiac androwit i lekarz pow ze to nie mialo wplywu na wyniki kurde tyle ma tych zolnierzykow wynik ok 300milionow i zaden doplynac nie moze paranoja w ogole lekarz pow ze duzo par zaczyna brac witaminy na wlasna reke a powinni najpierw zbadac nasienie zapytac lekarza i dopiero potem zazywac
-
nick nieaktualnyaniczka wrote:moj m robil badania w tym miesiacu wynik ma bardzo dobry androlog powiedzial ze dawno nie widzial takich dobrych wynikow powtarzalismy jeszcze raz bo ciezko bylo uwierzyc zywotnosc ma np 70procent powiedzial lekarzowi ze bral miesiac androwit i lekarz pow ze to nie mialo wplywu na wyniki kurde tyle ma tych zolnierzykow wynik ok 300milionow i zaden doplynac nie moze paranoja w ogole lekarz pow ze duzo par zaczyna brac witaminy na wlasna reke a powinni najpierw zbadac nasienie zapytac lekarza i dopiero potem zazywac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny