Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki.
Nika 86 gratuluję maleństwa,nieżle dało Ci wkośc,wspólczuję,ważne ,że już lepiej!
Seksualna ja nie brałam castagnusa [jeszcze],ale czytałam,że dziewczyną reguluje cykle i skraca,ale u Ciebie to by było mega szybkie działanie.Na skrócenie danego cyklu ,często bierze się luteinę przez 10 dni i po odstawieniu,@ masz po 2-3.Powodzenia!
Zielona kropeczko ja myślę że u Ciebie będzie zielona prawdziwa kropa,nie wiem ,czy owulkę masz potwierdzoną monitoringiem,bo wg mnie ,była wcześniej i dziś masz 12 dpo ,czyli możesz testowac.Czekam na 2krechy!Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:Aniqa i jak po fryzjerze? włoski zrobione dla meza moj juz w srode bedzie nie moge sie doczekac. tylko najgorsze to, ze weekend spedzam sama, wyjsc dzisiaj nie ma z kim bo kolezanki sie rozjechały po swiecie. do rodzicow bym pojechała, ale przeglad w samochodzie sie skonczył buuuu
już po weekendzie także męż juz jest???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitaj Aniqa, no moj mezu bedzie w srode, nawet nie wiem o jakiej porze, bo tam u nich w pracy nigdy nic nie wiadomo jutro nasza 2 rocznica slubu. no niestety przyjdzie spedzic mi ja sama... ale co tam jeden dzien w ta czy w tamta... zrobimy sobie rocznice w srode
Andzia33, Aniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPonieważ robiłam ją tak samo w lipcu ( 12-13 dpo) jak poroniłam,
a po za tym chciałam mieć za sobą, wole pójść na bete niż się spinać czy będzie @ czy jej nie będzie i byłam pewna na 100% że nie jestem w ciąży, a tu niespodziankaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam kochane poranek sliczny, tak mocno słoneczko swieci
a ja czekam na @, dokładnie ma zawitac jutro, przedwczoraj i wczoraj plamiłam, dzisiaj narazie spokoj. juz mnie nerwy biora od tego czegos mam test, ale nie robie bo jestem pewna, ze to nie ma sensu...
a ja czekam na ovu.... bez odzewu póki co ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witaj Aniqa, no moj mezu bedzie w srode, nawet nie wiem o jakiej porze, bo tam u nich w pracy nigdy nic nie wiadomo jutro nasza 2 rocznica slubu. no niestety przyjdzie spedzic mi ja sama... ale co tam jeden dzien w ta czy w tamta... zrobimy sobie rocznice w srode
wszystkiego dobrego i 2 albo i nawet 3 fasolek na raz życzę z okazji rocznicy ślubu !!!!!! jupi
ja 2 rocznice mam za tydzień,
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja tez nie mam fasolki na prezent, ale za rok juz napewno bedzie jak nie dzidzia to fasoleczka i tego sie trzymam
co tam jedna, 2 fasolki od razu!!! o!!!
jestem zachłanna hehe chce bliźniaki teraz, już to oznajmiłam mojemu, powiedział " a co nam tam, niech bedzie dwójka "kaarolaa, Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny