X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zróbmy lipcowego bobasa 👶🏼żebym nie musiała już oglądać kuta*a 🥒 😂
Odpowiedz

Zróbmy lipcowego bobasa 👶🏼żebym nie musiała już oglądać kuta*a 🥒 😂

Oceń ten wątek:
  • ater Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:
    Dzięki dziewczyny, miejmy nadzieję że ten cień to nie kwestia trefnego testu 😀 ale narazie zachowuję spokój.
    I teraz pytanie - mam w domu jeszcze superczułego pinka płytkowego. Myślicie że jest sens robić teraz, czy lepiej poczekać na poranny mocz?
    Plus pewnie i tak pójdę jeszcze dzisiaj do Rossmana żebym miała jakiś na rano xd I tu pytanie nr 2, które testy z Rossmana są najlepsze? 🙂

A siknij, będziemy mieć obraz testów z action, czy dają też prawdziwe cienie 🤪 trzymam kciuki, żeby tak było 💛

Marzycielka94, Gnom lubią tę wiadomość

32🧝‍♀️33🧔🏻‍♂️
    starania od II.24
    pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
    ❕MTHFR hetero, PAI hetero
  • Claudii Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:
    Dzięki dziewczyny, miejmy nadzieję że ten cień to nie kwestia trefnego testu 😀 ale narazie zachowuję spokój.
    I teraz pytanie - mam w domu jeszcze superczułego pinka płytkowego. Myślicie że jest sens robić teraz, czy lepiej poczekać na poranny mocz?
    Plus pewnie i tak pójdę jeszcze dzisiaj do Rossmana żebym miała jakiś na rano xd I tu pytanie nr 2, które testy z Rossmana są najlepsze? 🙂

Jak zrobiłaś jeden to dawaj drugi 😈

K 🩷 30l.
    AMH 0.71
    21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
    lekka adenomioza ❌ MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ zapalenie endometrium 3/10 ❌

M 🩵 31l.
    Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
    Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
    Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
    Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅

1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
    7 -10 cykl z pomocą medyczną ❌
    11 cykl antybiotykoterapia 💊 cykl 20 dni 😬
    12 cykl biopsja endometrium 17.11 ⏳

Program IVF 🔜 startujemy w styczniu! 🦾
  • Claudii Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cukrzyk1991 wrote:
    Widziałam w stopce, że masz podejrzenie adenomiozy ? A może ta biegunka to właśnie skutek tzw. endometriozy macicy czyli adeno ? Bo przy endometriozie są często "rewolucje jelitowe" :(

W ogóle miałam pytać - bo nie wiedziałam wczesniej u Ciebie adeno w stopce - skąd podejrzenie :) ?

A doktorek mój nowy mi zobaczył na USG i stwierdził, że to małe ognisko adenomiozy i że może utrudniać implantacje dlatego dostałam leki na wsparcie 2 fazy. Nie mam potwierdzonej, ale mu ufam bo to na prawdę bardzo dobry spec więc zakładam, że rzeczywiście to jest to. O endo nic nie sugerował 🫣 W sumie nigdy nad tym nie myślałam, nawet jak rozmawiałam z koleżankami to w 80% mają biegunkę przy okresie więc chyba aż tyle osób nie ma endo?

Powder, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

K 🩷 30l.
    AMH 0.71
    lekka adenomioza ❌ MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ zapalenie endometrium 3/10 ❌

M 🩵 31l.

• Powder Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cukrzyk1991 wrote:
    Powder - a Ty wykluczyłaś ogólnie kiedykolwiek endometriozę ? W sensie robiłaś jakieś badania pod jej kątem ?
    Pytałam o endo lekarza w klinice na pierwszej wizycie, jak robił mi usg, ale on wtedy powiedział, że po obrazie i po wywiadzie nie podejrzewa i nie ciągnął w ogóle tematu. Przy okazji pokazał mi też, że nie ma adenomiozy. Także tak.

Marzycielka94 lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 34 🐶 🐶

🍼staranie na luzie od 03.2024
    🔍monitorowane: 10cs

🍀 drugi cykl stymulowany (lametta 1x1)
  • Powder Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudii wrote:
    A doktorek mój nowy mi zobaczył na USG i stwierdził, że to małe ognisko adenomiozy i że może utrudniać implantacje dlatego dostałam leki na wsparcie 2 fazy. Nie mam potwierdzonej, ale mu ufam bo to na prawdę bardzo dobry spec więc zakładam, że rzeczywiście to jest to. O endo nic nie sugerował 🫣 W sumie nigdy nad tym nie myślałam, nawet jak rozmawiałam z koleżankami to w 80% mają biegunkę przy okresie więc chyba aż tyle osób nie ma endo?
    AnMiPe wrzucała wyżej link do artykułu na ten temat. Biegunka pojawia się u połowy kobiet podczas okresu ze względu na zawirowania hormonalne i spadek progesteronu, skurcze macicy itp. Bywa też objawem endometriozy, ale nie zawsze.

Marzycielka94, AnMiPe lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 34 🐶 🐶

🍼staranie na luzie od 03.2024
    🔍monitorowane: 10cs

🍀 drugi cykl stymulowany (lametta 1x1)
  • Locus Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:
    Marki własnej są najlepsze. Jeśli będą to paseczki a nie plastik bo okienko rzuca cień 🫠

👫🏻 93&94 👩‍❤️‍💋‍👨 2013
    🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🦮

🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
    💔01.2025 biochem
    💔02.2025 biochem
    💔 07.2025 biochem
    💔 09.2025 biochem

Podejrzenie niedomogi lutealnej (8dpo prog 11, E2 67); DHEAS ⬇️; nasienie ✅, AMH 3,91 ✅, trombofilia ✅, homocysteina ✅
    10.2025 badania immunologiczne, NK 14,5% ⬆️,Th ⬇️, białko S ⬆️
    24.10 cytologia
    07.11.2025 dr Jarosz konsultacja pierwszorazowa
    18.11.2025 wizyta wstępna ivf (ciężka choroba genetyczna, konieczne badania zarodków 🧬)

Reumatyzm, PCOS, POTS, niedobór kwasu foliowego, B6, B12, żelaza, cynku, miedzi, selenu
  • MMM123 Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cukrzyk1991 wrote:
    U mnie te skurcze do odbytu okazały się endometriozą :( Tak tylko uczulam - nie chcę nikogo straszyć broń boże :( Sama mam zarówno endo, jak i dziecko :)

Brałam to pod uwagę, ale lekarz mi mówił że to może być zupełnie normalne że macica naciśnie na jelita podczas okresu. Co do biegunek to mieszkałam z 4 innymi dziewczynami na studiach i wszystkie miałyśmy, więc bywało ciężko XD ale małe szanse żebyśmy wszystkie miały endo.
    W sumie do dziś nie wiem czy mam czy nie mam niestety. Lekarz któremu bardzo ufam mówi że nie podejrzewa u mnie ale wiadomo bez badania nie może mnie zapewnić że nie mam, więc skoro nie widział potrzeby nie drążyłam tematu.

Starania 02.2024
    Na poważnie od 11.2024
    01.2025 beta 20 💔
    03.2025 HyFoSy-prawy jajowod drożny, lewy udrozniono
    04.2025 wyniki biopsji-duże przewlekle zapalenie endometrium
    (Leczenie antybiotykami)
    AMH 1.98

Ilość plemników 91 mln
    Koncentracja 45.5 mln/ml
    Ruch PR 0.2%, ruch PS 14.29% NP 20.61%
    Morfologia 4%
    Suplementacja TenFertil ON
  • bambusek-94 Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, na pinku tez cień ale już wyraźniejszy 🥹 jutro przed pracą jadę na betę!

20250724-173151-1.jpg

beautifullady, Sagi, Truskawkowykompot, Claudii, MMM123, Świeżynka97, Kitkat, krolik, Lianaa, White1, Marzycielka94, Ounai, Imazolka, Gnom, Locus, ŚWIEŻYNKA97, ater, _Hope, Promyczek39, Takatam, Pacynka, Bella_33, Dżozu, dailydamn, Luna11, Bubu04, kikix0o, AnMiPe, Remedios, assialbnn, Ilaria lubią tę wiadomość

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️BETA 47 -- 219 -- 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,3cm bobasa
    ✅️17.09 5,0cm bobasa
    ✅️22.09 niskie ryzyka
    ✅️15.10 10cm i 140g bobasa
    ✅️06.11 250g bobasa, prawdopodobnie dziewczynka 🩷
    🔜18.11 USG połówkowe

preg.png
  • cukrzyk1991 Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudii wrote:

podobno 1 na 10 kobiet ma endometriozę (chociażby łagodną). Wg wielu ginów adenomioza jest formą endometriozy - ostatnio moja gin stwierdziła że wg niej nie ma nawet sensu różnicować na endometriozę i adenomiozę - czym mnie zdziwiła bo to dość dobry lekarz 😔
    A badałas kiedys CA125 lub któreś ANA ?

A widze ze zalecił encorton. Jak go bierzesz ? W jakiej dawce i ile dpo ?

✨️8 - 18.09.25 stymulacja ivf ✨️14cs ❌️
    ✨️19.09.25 punkcja🤞

SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
    1. Namówić męża na 1 procedurę ✅️
    2. Zdobyć zaświadczenie od diabetologa ✅️
    3. Wyhodować jakieś pęcherzyki ✅️
    4. Mieć min. 2 dojrzałe komórki jajowe ✅️ (6 🥚)
    5. Udało się min. 1 zapłodnienie ✅️
    6. Zarodek przetrwał do 3 doby ✅️
    7. Zarodek przetrwał do 5 doby ✅️ (3❄️ - 4AB, 4BA, 4BB)
    8. Zarodek rozmroził się - transfer ⬜️
    9. Pozytywna beta HCG ⬜️

ona 🙍‍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40, nk 1% cd56
    on 🙎‍♂️ : IO, obniżone parametry nasienia
  • cukrzyk1991 Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:
    Pytałam o endo lekarza w klinice na pierwszej wizycie, jak robił mi usg, ale on wtedy powiedział, że po obrazie i po wywiadzie nie podejrzewa i nie ciągnął w ogóle tematu. Przy okazji pokazał mi też, że nie ma adenomiozy. Także tak.

Aaaa - faktycznie - pisalas kiedys 😊
    Mnie ostatnio dręczy temat - czy miałam endometrioze przed ciążą z synkiem 😔

✨️19.09.25 punkcja🤞

SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
    9. Pozytywna beta HCG ⬜️

ona 🙍‍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40, nk 1% cd56
  • Kirby Ekspertka

Wysłany: 24 lipca, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze lekarze różnie mowia o biopsji endometrium, ja miałam robiona do owulacji, zeby byc pewna, ze nie jestem w ciazy. Podobne zalecenia mam do badania drożności.

Na biopsję, szlam glodna i zestresowana bo naczytałam się, że boli bardzo. W rezultacie czułam się jakby ktoś wywal skurcz taki jak podczas @ ale delikatny. Potem plamienie 3-4 dni. Trochę jak pobranie cytologii ale głębiej.

Teraz mam drożność w sierpniu i tak samo jak do biopsji muszę mieć wykonaną do owulacji. Z tego co się orientowałam to różne są zalecenia - w szpitalu trzeba zrobić dużo badań i wstrzymać się od współżycia w cyklu badania. Przed i po zabiegu brać antybiotyk i być na czczo. Ja będę robić prywatnie z lipiodolem u mojego gina i nie mam żadnych zaleceń. Na pewno też będę trochę na czczo bo mam wrażenie, że wtedy nie ma opcji wzdęć i mniej boli. Któraś z Was miała robiona z lipiodolem? Bo z tego co widzę to kosztuje 3 razy drożej niż zwykła i nie wiem w sumie czy to warto czy zrobić zwykłą.

Starania od 07.2024
    💁‍♂️✅

03.25 Hashimoto 👨‍⚕️
    04.25 ANA9 ➡️ PPJ (ANA23) ⚠️
    06.25 biopsja endometrium ⚠️ ➡️ antybiotyk
    08.25 ferrytyna ⬇️ suplementacja
    09.25 drożność z lipiodolem ✅
    24.10.25 ⏸️🥹
    25.10.25 β-hCG - 29,8 mlU/ml
    27.10.25 β-hCG - 98,0 mlU/ml
    30.10.25 β-hCG - 418,7 mlU/ml
    07.11.25 β-hCG - 11621,8 mlU/ml

💊 Pueria Uno, Letrox 25, Ultragestan
  • Truskawkowykompot Ekspertka

Wysłany: 24 lipca, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambusie, to ladna zabarwiona kreska, gratulacje!!!🥰🥰🥰

bambusek-94 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Truskawkowykompot Ekspertka

Wysłany: 24 lipca, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambusku ile dni po owulacji jesteś?

preg.png
  • cukrzyk1991 Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczywiscie nie chcę siać fermentu ani nic 😊 Wiem ze sporo lasek ma biegunke podczas okresu - moja mama też miała. Mi z tymi rewolucjami jelitowymi bardziej chodziło o ten skurcz przez odbyt 😅 Juz kilka razy pisalam o tym na forum - takie 3s jakby ktos włożyl kij od szczotki w 4 litery 😅 Tylko 2-3 dnia 🐵

I minelo mi to typowo po operacji na endometriozę - dlatego to powiązalam razem - gdy usunieto zrosty i ogniska. Ale mozliwe ze takie bóle są normalne tez bez endo - nie wiem 😊

✨️19.09.25 punkcja🤞

SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
    9. Pozytywna beta HCG ⬜️

• bambusek-94 Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawkowykompot wrote:
    Bambusku ile dni po owulacji jesteś?

11 dpo

⏸️24.07.25 (11 dpo, 2cs)
    ▶️BETA 47 -- 219 -- 837 mIU/ml
    ✅️21.08 1,3cm bobasa
    ✅️17.09 5,0cm bobasa
    ✅️22.09 niskie ryzyka
    ✅️15.10 10cm i 140g bobasa
    ✅️06.11 250g bobasa, prawdopodobnie dziewczynka 🩷
    🔜18.11 USG połówkowe

preg.png
  • krolik Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusek-94 wrote:
    Dziewczyny, na pinku tez cień ale już wyraźniejszy 🥹 jutro przed pracą jadę na betę!

20250724-173151-1.jpg

O jaaa!! Jest piękny 🥹 kciuki za betę i piękne przyrosty!

bambusek-94, Marzycielka94, Takatam lubią tę wiadomość

03.2018 14tc 👼
    05.2019 🩷
    01.2022 🩷
    04.2026 🩷

28.08.2025 jest ❤️ i 0,19 cm ludzika 😍
    20.09.2025 2,46 cm ludzika 😍
    13.10.2025 6,5 cm 😍

9.08 9dp pierwszy pozytyw
    11.08 36,90 bhgc
    18.08 1100 bhcg
    preg.png
  • PA Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielko u mnie biopsja z cd138 to koszt 820zł

Pacynka po 1zastrzyku(w 1 cyklu stymulowanym) kolejne 3 dni bolało mnie strasznie podbrzusze, że w pewnym momencie się wystraszyłam czy coś złego się nie dzieje i nie trzeba będzie jechać na SOR. W niedziele(3cykl)miałam drugi raz zastrzyk i tylko trochę czułam podbrzusze I brak innych objawòw.

Pacynka lubi tę wiadomość

👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
    🧔‍♂️✅️

01/24 rozpoczęcie starań
    05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
    06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
    07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
    26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 ✅️
    09/25 lametta+ ovaleap+ ovitrelle
    10/25 wyciszenie jajników
    11/25 cykl naturalny
    12/25 IUI?
  • Claudii Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cukrzyk1991 wrote:
    podobno 1 na 10 kobiet ma endometriozę (chociażby łagodną). Wg wielu ginów adenomioza jest formą endometriozy - ostatnio moja gin stwierdziła że wg niej nie ma nawet sensu różnicować na endometriozę i adenomiozę - czym mnie zdziwiła bo to dość dobry lekarz 😔
    A badałas kiedys CA125 lub któreś ANA ?

A widze ze zalecił encorton. Jak go bierzesz ? W jakiej dawce i ile dpo ?

Dla mnie sam temat endo/adeno to dosyc nowe zagadnienie bo wcześniej jak byłam u ginow to żaden nie zasugerował mi adeno tylko, że wszystko u mnie wygląda ładnie. Ten gin też teraz twierdzi, że mam bardzo ładna macice i jajniki i moje adeno nie jest na zaawansowanym poziomie i to małe ognisko. Nie robiłam tych badań, nie dotarlam do nich jeszcze, a sam gin narazie nic nie zalecał w tym temacie. Przepisał mi encorton, luteinę i dupka głównie właśnie ze względu na adeno i powiedział, że to powinno wyciszyć ognisko i wspomóc ewentualną implantacje. W tamtym cyklu zażywałam encorton 5mg 1.5 tabletki rano. Chyba nie tak dużo, bo mój pies miał ostatnio większą dawkę przy zapaleniu łapy XD Zażywałam jakoś 5 dpo i do 14 dpo razem z dupkiem i luteiną do zrobienia bety. Była ujemna więc odstawiłam, ale jakbym zaszła w ciążę to bym kontynuowała ale nie wiem czy by podniósł czy nie bo kazał się skontaktować jakbym miała pozytywny test. Teraz stymulujemy cykl i zobaczymy, bo mówił, że chyba przepisze mi więcej cukierków więc się okaże czy powiększy dawkę 🤷

K 🩷 30l.
    AMH 0.71

M 🩵 31l.

• krolik Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cukrzyk1991 wrote:
    Ja oczywiscie nie chcę siać fermentu ani nic 😊 Wiem ze sporo lasek ma biegunke podczas okresu - moja mama też miała. Mi z tymi rewolucjami jelitowymi bardziej chodziło o ten skurcz przez odbyt 😅 Juz kilka razy pisalam o tym na forum - takie 3s jakby ktos włożyl kij od szczotki w 4 litery 😅 Tylko 2-3 dnia 🐵

I minelo mi to typowo po operacji na endometriozę - dlatego to powiązalam razem - gdy usunieto zrosty i ogniska. Ale mozliwe ze takie bóle są normalne tez bez endo - nie wiem 😊

Znam ten ból, straszne to jest. Ale ja to miałam może z dwa razy po owulacji. Raz mnie tak bolało, że musiałam leżeć. W sumie miałam to też rok temu przed okresem. Zwalałam to na pracę siedzącą i napięcia w dnie miednicy. Nigdy u siebie endometriozy nie podejrzewałam. Minęło mi to jak wróciłam do regularnych ćwiczeń. Jako nastolatka miałam straszne bóle miesiączkowe, bolało przed, piereszy-drugi dzień to był koszmar, silne krwawienia, mdłości czasem zdarzyło się zwymiotować i zwijanie z bólu, silna biegunka po której miałam ulgę. Przeszło mi to, gdy zaczęłam ćwiczyć regularnie i zmieniłam dietę. Od lat już nie biorę nawet tabletek przeciwbólowych, a kiedyś to nawet one sobie średnio radziły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca, 18:32

cukrzyk1991 lubi tę wiadomość

03.2018 14tc 👼
    05.2019 🩷
    01.2022 🩷
    04.2026 🩷

28.08.2025 jest ❤️ i 0,19 cm ludzika 😍
    20.09.2025 2,46 cm ludzika 😍
    13.10.2025 6,5 cm 😍

9.08 9dp pierwszy pozytyw
    11.08 36,90 bhgc
    18.08 1100 bhcg
    preg.png
  • Lianaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    Tak! Ogólnie przed tymi wszytkimi pro ciążowymi zaczęłam brać Kerabione i to zauważalnie poprawiło mi paznokcie. Potem przerzuciłam się na to co w stopce i ten mix pozwolił mi w końcu porzucić hybrydę, a z papierowych paznokci które łamały się od patrzenia mam swoje długie i twarde :D

No właśnie to jest ten efekt uboczny, z którego jestem najbardziej zadowolona - paznokcie 😁 szczególnie, ze ja generalnie nie mogę nosić hybryd czy żeli, bo po dwóch, trzech razach mam płytkę przezroczystą. Totalne spustoszenie 😒 mam tłustą płytkę, tytany też odpadają. Pogodziłam się z naturalistami. Ale teraz przynajmniej nie wyglądają jak tucki 🤨
    A używasz jakiejś odżywki oprócz tego?

Edit: laski! Ależ emocjonujący zwrot akcji na końcówce watku 🤩 co to za kreski, co to za obfitości 🥳 nudnych ciąż, tłustych bet i sio na fioletowy ( nie no, taktyczny żart 💖) potrzebujemy wirusów!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca, 18:42

📝Agata
    👩🏼‍💼31 🤵🏽 28 🗓️4 CS
    💊Asertin💊Pueria Uno💊Omega3

18.08.25 ⏸️ 🤫🙏🙌
    •Utrogestan - plamienie w 7HBD
    •Acard•Pueria Duo•OMEGA3•Asertin
    19.08.25 •BETA 720,69
    21.08.25 •BETA 1488
    01.09.25 • 1 wizyta 4,4 🐛mm z ❤️
    10.09.25 • 7+1 HBD 10,6mm🪲😍
    24.09.25 • 9+2 HBD 2,7 cm 🦐 172 ❤️
    13.10.25• I prenki: ryzyko preeklampsji 1:24 😔 reszta - ryzyka niskie i..czekamy na Daniela 🩵
    24.10.25 • Wizyta kontrolna 13+4. Dalsza diagnostyka w kierunku preeklampsji, prog. (Szyjka na granicy)
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: