35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:a ja się zastanawiałam skąd u niej odparzenia nigdy nie miała ,nie przyszło mi do głowy że to od zębów.Przejdzie to wiadomo ale szkoda dzieciaka bo się męczy.Za spokój dziękuję bo przyda się bardzo.
I zapomniałam Ci napisać, że bardzo się cieszę, że wyniki starszej córki są dobre
To wspaniała wiadomość
Mega, anna maria, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Tak Was czytam i czytam i nic nie rozumiem...
Chyba się za dużo naprasowałam...
Lubego nie ma w domu (albo jest u Komety albo na Szpicy ) więc sobie prasuję w samotnościArwena, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, ania.g, peppapig, macduska, kapturnica, caffe, gosia7122, BISCA, efcia, stara.krycha, moremi, iwcia77, Zofia8, Mala79 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Tak Was czytam i czytam i nic nie rozumiem...
Lubego nie ma w domu (albo jest u Komety albo na Szpicy ) więc sobie prasuję w samotnościKometa pomożesz?
Niuta, ComeToMeBaby, anna maria, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Jak potrzebujesz to Kometa fajnie tłumaczy
Kometa pomożesz?
Tłumaczenie albo wytłumaczenieMega, ComeToMeBaby, anna maria, Aasiula, kapturnica, caffe, efcia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Tak Was czytam i czytam i nic nie rozumiem...
Lubego nie ma w domu (albo jest u Komety albo na Szpicy ) więc sobie prasuję w samotności
Nadrobisz choćby dzisiejszy dzień a wszystko sobie stranslatujeszMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale "szpicę " to ponoć ćwiczyli w kwietniu wojaki... Chyba, że ty o czym innym. U mnie go nie ma, pisał z dalekiego kraju płodnego w truskawki.
Nadrobisz choćby dzisiejszy dzień a wszystko sobie stranslatujesz
Jaki kwiecień ???
Fakty albo Wiadomości oglądasz ?
Mamy tu teraz europejski burdel i malowanie trawy na zielono jak choleraComeToMeBaby, kapturnica, Mega, caffe, efcia, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Niuta wrote:Jaki kwiecień ???
Fakty albo Wiadomości oglądasz ?
Mamy tu teraz europejski burdel i malowanie trawy na zielono jak cholera
O to mi chodziło. Sytuacji obecnej nie znam, bo mój na urlopie więc... nie maluje trawy.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Niuta wrote:I trochę szkoda że nie ma go u Ciebie.
Przynajmniej byłby w dobrych rękach
HahahaNiuta, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A co tu się znów wyprawia
menoprator daje czadu? Oj nie ładnie nie ładnie. Widocznie ma wieczny ścisk dupy albo cierpi na zespół ogólnego niedopchnięcia.
Aasiula, macduska, kapturnica, gretka, Mega, Sabina, caffe, Magdala, anna maria, BISCA, stara.krycha, moremi, iwcia77, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDziefczyny
miałam mieć dużo czasu a tu klapa. Mam mniej jak do roboty chodziłam,żesz łots ap?
Muszę się zorganizować i będzie dobrze.
PS. Bursztyn się odezwała,że żyje ale w pośpiechu.ania.g, Arwena, Aasiula, macduska, kapturnica, gretka, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, gosia7122, Magdala, anna maria, BISCA, efcia, moremi, iwcia77, kkisia, Zofia8, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Ale popołudnie było bardzo miłe. Przedstawienie u córki w szkole super. Dzieciaki były fantastyczne
Moje ciasto zniknęło natychmiast
Aasiula, peppapig, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, caffe, gosia7122, Magdala, anna maria, efcia, moremi, iwcia77, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:http://m.onet.pl/wiadomosci/kraj,dxe812
O to mi chodziło. Sytuacji obecnej nie znam, bo mój na urlopie więc... nie maluje trawy.
http://m.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150618/POWIAT17/150619474kapturnica, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Sabina wrote:Wiecie w labo powiedzieli mężowi, że wczoraj najpóźniej dziś będą wyniki. Chłopina mi chodzi na rzęsach, bo węszy spisek. I zamartwia się, że pewnie coś jest źle
Do labo mamy 60km w jedną stronę, więc darujemy sobie wycieczkę, ale jak do jutra nie dadzą maila, to chyba im jakąś krowę pocztową wyślę, żeny im wielka kupe na wycieraczkę zrobiła!
Sabina, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość