X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie nowe ?
    Magdala wrote:
    Moze wrocmy do starych, dobrych przeklenstw. ;-)

Tylko zamieszanie przez te NOWE.

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobra idę spać albo nie idę

Boziu jest i o Tobie ;-)

http://youtu.be/GVolMTxBR5s
    Buahahahaha you made my day
    Jestem jego fanką hahaha
    Jakie ty internety oglądasz Renisławo..
    Hahaha

Bozia, zlitujże się nad panem, tak ładnie i wielokrotnie prosi. Hahaha

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze nie zgadzam sie na zadnego moda poza Bozia, a juz na pewno nie na jakiegos zza krzaczorow! Protestuje!

ComeToMeBaby, moremi, gretka, efcia, macduska, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jakie nowe ?

Nowe wytworne przeklenstwa typu "idz pan w pracie" lub "lubieznie pocierac wnetrznosci"

Mega, moremi, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, caffe, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pociesze , gdyby wyniki byly zle moglabys miec je praktycznie zaraz na drugi dzien.Robotka z watu monitoringu jak jej poszedl na badanie to zamiast po 3dniach wynik miala wieczorem tego samego dnia-u nich byla azoospermia.Wiec czasem brak wiadomosci to dobre wiadomosci.U nas zanim mi przyslali wyniki poczta zeszlo sie poltora tygodnia!1 To bylo czekania w uj
    Sabinka, oni pewnie tych chłopaków nie mogą policzyć, bo jest ich mnóstwo i to bardzo ruchliwych ;-)

stara.krycha, Mega, kapturnica, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, efcia, macduska, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja sie musze pakowac!
    Ide.

moremi, Sabina, anna maria, efcia, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabinka, oni pewnie tych chłopaków nie mogą policzyć, bo jest ich mnóstwo i to bardzo ruchliwych ;-)
    Pozwolisz że podziele się tą wiadomością z mężem? :-)

Mega, moremi, anna maria, efcia, gretka, macduska, caffe, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie dla mnie ,ja to z tych prostych :chuj,dupa,pipa
    Magdala wrote:
    Nowe wytworne przeklenstwa typu "idz pan w pracie" lub "lubieznie pocierac wnetrznosci"

stara.krycha, efcia, kapturnica, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka, to nie tak, że lekarz się nie dopatrzył. Możliwe że ona wszelkie dolegliwości zwalała na karb ciąży. Nie zawsze problemy onkologiczne widać po wynikach. W ciąży dodatkowo te wyniki odbiegają od normy.
    Inna sprawa, że u nas faktycznie badania są zlecane dosyć często i łatwiej zauważyć patologie.
    Mam nadzieję, że jednak uda się jej z tego wyjść. Może jest szansa...

Bardzo kibicuję teraz onkolaskom, które niedawno wyruszyły na rejs (ściągnęli je z morza, bo jacht tonął). Teraz szykują się na kolejny rejs i powinno się im udać. Czytam o nich, zaglądam na blogi. Twardzielki.

Bozia3, megan8, anna maria, efcia, Krakonka, macduska, caffe, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, ania.g, BISCA, Sabina, kkisia, Zofia8, Dziobak, Mala79, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że jak piszę post, to widzę te chujki w liczniku? To tak do końca mam widzieć jak jakiś wyrzut?

A menopauza chyba się wkurzyła, bo usunęła konto. Teraz wróci jako wściekłamacica4?

stara.krycha, efcia, Krakonka, macduska, caffe, gretka, kapturnica, iwcia77, Mega, ania.g, BISCA, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobra idę spać albo nie idę

Boziu jest i o Tobie ;-)

http://youtu.be/GVolMTxBR5s
    skąd Ty taką patologię znajdujesz? :)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapitanie kochana jestes

moremi lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

I im ze szkiełka spier...( czytaj. oddalają się z ogromną prędkością). :-D

stara.krycha, anna maria, moremi, caffe, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka bylas w Poznaniu ?

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiecie, że jak piszę post, to widzę te chujki w liczniku? To tak do końca mam widzieć jak jakiś wyrzut?

A menopauza chyba się wkurzyła, bo usunęła konto. Teraz wróci jako wściekłamacica4?
    O wypraszam sobie! ;-)

moremi, stara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Małpa też usunęła, już wczesniej. I jeszcze jedna, co tu śmieciła. Została tylko brzemienna z jednym postem, który nota bene został już skomentowany tutaj :)
    Wiecie, mnie tu nie było, jak była ta laska, co potem powiedzialyście, że poziom gimnazjum, ale zgadzam się z tymi, którzy to ją podejrzewali. Bo to takie gimnazjalne zagrania :)
    W sumie fajnie, że dali te nielajki. Tyle emocji! :P

Ja też widzę swoje nielajki, jak piszę posta. Jeszcze mi się jeden osatni rzutem na taśmę dostał tuż przed likwidacją sklepu, ale i tak nie moge się mierzyć z najlepszymi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 23:33

stara.krycha, gretka, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • gretka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gretka, to nie tak, że lekarz się nie dopatrzył. Możliwe że ona wszelkie dolegliwości zwalała na karb ciąży. Nie zawsze problemy onkologiczne widać po wynikach. W ciąży dodatkowo te wyniki odbiegają od normy.
    Inna sprawa, że u nas faktycznie badania są zlecane dosyć często i łatwiej zauważyć patologie.
    Mam nadzieję, że jednak uda się jej z tego wyjść. Może jest szansa...

Bardzo kibicuję teraz onkolaskom, które niedawno wyruszyły na rejs (ściągnęli je z morza, bo jacht tonął). Teraz szykują się na kolejny rejs i powinno się im udać. Czytam o nich, zaglądam na blogi. Twardzielki.
    ja to wiem- ale jak ktos narzeka na problemy z oddychaniem, sercem- to sie rusza z diagnostyka
    moja kolezanka z szkolno- harcerskich lat tez- jak to w ciazy bol plecow- wszyscy zwalali na ciaze, po urodzeniu dalej bolalo- i okazalo sie ze rak zaatakowal kregoslup- w zasadzie rodzice ja wyszarpali smierci, ale dziecko nie pamieta matki z 5 pierwszych lat zycia, na szcescie wsio ok

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka - mam nadzieję, że uda się pomóc tej dziewczynie.
    Są rodzaje nowotworu, które się rozwijają właśnie w czasie ciaży. Organizm ma wytłumione mechanizmy obronne.

Zresztą rodza się dzieci już z nowotworem. :-( Straszne to.

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ja to wiem- ale jak ktos narzeka na problemy z oddychaniem, sercem- to sie rusza z diagnostyka
    moja kolezanka z szkolno- harcerskich lat tez- jak to w ciazy bol plecow- wszyscy zwalali na ciaze, po urodzeniu dalej bolalo- i okazalo sie ze rak zaatakowal kregoslup- w zasadzie rodzice ja wyszarpali smierci, ale dziecko nie pamieta matki z 5 pierwszych lat zycia, na szcescie wsio ok
    Ale ta dziewczyna lekarzowi narzekała na serce i problemy z oddychaniem?
    Cholera.
    Nic, trzeba tylko liczyć, że po porodzie jej organizm zacznie walczyć, a parametry krwi się poprawią.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale ta dziewczyna lekarzowi narzekała na serce i problemy z oddychaniem?
    Cholera.
    Nic, trzeba tylko liczyć, że po porodzie jej organizm zacznie walczyć, a parametry krwi się poprawią.
    neprzytomna, nawet dziecka nie widziala.....

gretka
‹‹ 10039 10040 10041 10042 10043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ