X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie nowe ?
    Magdala wrote:
    Moze wrocmy do starych, dobrych przeklenstw. ;-)

Tylko zamieszanie przez te NOWE.

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobra idę spać albo nie idę

Boziu jest i o Tobie ;-)

http://youtu.be/GVolMTxBR5s
    Buahahahaha you made my day
    Jestem jego fanką hahaha
    Jakie ty internety oglądasz Renisławo..
    Hahaha

Bozia, zlitujże się nad panem, tak ładnie i wielokrotnie prosi. Hahaha

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze nie zgadzam sie na zadnego moda poza Bozia, a juz na pewno nie na jakiegos zza krzaczorow! Protestuje!

ComeToMeBaby, moremi, gretka, efcia, macduska, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jakie nowe ?

Nowe wytworne przeklenstwa typu "idz pan w pracie" lub "lubieznie pocierac wnetrznosci"

Mega, moremi, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, caffe, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pociesze , gdyby wyniki byly zle moglabys miec je praktycznie zaraz na drugi dzien.Robotka z watu monitoringu jak jej poszedl na badanie to zamiast po 3dniach wynik miala wieczorem tego samego dnia-u nich byla azoospermia.Wiec czasem brak wiadomosci to dobre wiadomosci.U nas zanim mi przyslali wyniki poczta zeszlo sie poltora tygodnia!1 To bylo czekania w uj
    Sabinka, oni pewnie tych chłopaków nie mogą policzyć, bo jest ich mnóstwo i to bardzo ruchliwych ;-)

stara.krycha, Mega, kapturnica, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, efcia, macduska, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja sie musze pakowac!
    Ide.

moremi, Sabina, anna maria, efcia, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabinka, oni pewnie tych chłopaków nie mogą policzyć, bo jest ich mnóstwo i to bardzo ruchliwych ;-)
    Pozwolisz że podziele się tą wiadomością z mężem? :-)

Mega, moremi, anna maria, efcia, gretka, macduska, caffe, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie dla mnie ,ja to z tych prostych :chuj,dupa,pipa
    Magdala wrote:
    Nowe wytworne przeklenstwa typu "idz pan w pracie" lub "lubieznie pocierac wnetrznosci"

stara.krycha, efcia, kapturnica, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka, to nie tak, że lekarz się nie dopatrzył. Możliwe że ona wszelkie dolegliwości zwalała na karb ciąży. Nie zawsze problemy onkologiczne widać po wynikach. W ciąży dodatkowo te wyniki odbiegają od normy.
    Inna sprawa, że u nas faktycznie badania są zlecane dosyć często i łatwiej zauważyć patologie.
    Mam nadzieję, że jednak uda się jej z tego wyjść. Może jest szansa...

Bardzo kibicuję teraz onkolaskom, które niedawno wyruszyły na rejs (ściągnęli je z morza, bo jacht tonął). Teraz szykują się na kolejny rejs i powinno się im udać. Czytam o nich, zaglądam na blogi. Twardzielki.

Bozia3, megan8, anna maria, efcia, Krakonka, macduska, caffe, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, ania.g, BISCA, Sabina, kkisia, Zofia8, Dziobak, Mala79, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że jak piszę post, to widzę te chujki w liczniku? To tak do końca mam widzieć jak jakiś wyrzut?

A menopauza chyba się wkurzyła, bo usunęła konto. Teraz wróci jako wściekłamacica4?

stara.krycha, efcia, Krakonka, macduska, caffe, gretka, kapturnica, iwcia77, Mega, ania.g, BISCA, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobra idę spać albo nie idę

Boziu jest i o Tobie ;-)

http://youtu.be/GVolMTxBR5s
    skąd Ty taką patologię znajdujesz? :)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapitanie kochana jestes

moremi lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

I im ze szkiełka spier...( czytaj. oddalają się z ogromną prędkością). :-D

stara.krycha, anna maria, moremi, caffe, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka bylas w Poznaniu ?

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiecie, że jak piszę post, to widzę te chujki w liczniku? To tak do końca mam widzieć jak jakiś wyrzut?

A menopauza chyba się wkurzyła, bo usunęła konto. Teraz wróci jako wściekłamacica4?
    O wypraszam sobie! ;-)

moremi, stara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Małpa też usunęła, już wczesniej. I jeszcze jedna, co tu śmieciła. Została tylko brzemienna z jednym postem, który nota bene został już skomentowany tutaj :)
    Wiecie, mnie tu nie było, jak była ta laska, co potem powiedzialyście, że poziom gimnazjum, ale zgadzam się z tymi, którzy to ją podejrzewali. Bo to takie gimnazjalne zagrania :)
    W sumie fajnie, że dali te nielajki. Tyle emocji! :P

Ja też widzę swoje nielajki, jak piszę posta. Jeszcze mi się jeden osatni rzutem na taśmę dostał tuż przed likwidacją sklepu, ale i tak nie moge się mierzyć z najlepszymi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 23:33

stara.krycha, gretka, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • gretka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gretka, to nie tak, że lekarz się nie dopatrzył. Możliwe że ona wszelkie dolegliwości zwalała na karb ciąży. Nie zawsze problemy onkologiczne widać po wynikach. W ciąży dodatkowo te wyniki odbiegają od normy.
    Inna sprawa, że u nas faktycznie badania są zlecane dosyć często i łatwiej zauważyć patologie.
    Mam nadzieję, że jednak uda się jej z tego wyjść. Może jest szansa...

Bardzo kibicuję teraz onkolaskom, które niedawno wyruszyły na rejs (ściągnęli je z morza, bo jacht tonął). Teraz szykują się na kolejny rejs i powinno się im udać. Czytam o nich, zaglądam na blogi. Twardzielki.
    ja to wiem- ale jak ktos narzeka na problemy z oddychaniem, sercem- to sie rusza z diagnostyka
    moja kolezanka z szkolno- harcerskich lat tez- jak to w ciazy bol plecow- wszyscy zwalali na ciaze, po urodzeniu dalej bolalo- i okazalo sie ze rak zaatakowal kregoslup- w zasadzie rodzice ja wyszarpali smierci, ale dziecko nie pamieta matki z 5 pierwszych lat zycia, na szcescie wsio ok

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka - mam nadzieję, że uda się pomóc tej dziewczynie.
    Są rodzaje nowotworu, które się rozwijają właśnie w czasie ciaży. Organizm ma wytłumione mechanizmy obronne.

Zresztą rodza się dzieci już z nowotworem. :-( Straszne to.

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ja to wiem- ale jak ktos narzeka na problemy z oddychaniem, sercem- to sie rusza z diagnostyka
    moja kolezanka z szkolno- harcerskich lat tez- jak to w ciazy bol plecow- wszyscy zwalali na ciaze, po urodzeniu dalej bolalo- i okazalo sie ze rak zaatakowal kregoslup- w zasadzie rodzice ja wyszarpali smierci, ale dziecko nie pamieta matki z 5 pierwszych lat zycia, na szcescie wsio ok
    Ale ta dziewczyna lekarzowi narzekała na serce i problemy z oddychaniem?
    Cholera.
    Nic, trzeba tylko liczyć, że po porodzie jej organizm zacznie walczyć, a parametry krwi się poprawią.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale ta dziewczyna lekarzowi narzekała na serce i problemy z oddychaniem?
    Cholera.
    Nic, trzeba tylko liczyć, że po porodzie jej organizm zacznie walczyć, a parametry krwi się poprawią.
    neprzytomna, nawet dziecka nie widziala.....

gretka
‹‹ 10039 10040 10041 10042 10043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ