35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Dobra idę spać albo nie idę
Boziu jest i o Tobie
http://youtu.be/GVolMTxBR5s
Jestem jego fanką hahaha
Jakie ty internety oglądasz Renisławo..
Hahaha
Bozia, zlitujże się nad panem, tak ładnie i wielokrotnie prosi. HahahaReni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Jakie nowe ?
Nowe wytworne przeklenstwa typu "idz pan w pracie" lub "lubieznie pocierac wnetrznosci"Mega, moremi, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, caffe, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Pociesze , gdyby wyniki byly zle moglabys miec je praktycznie zaraz na drugi dzien.Robotka z watu monitoringu jak jej poszedl na badanie to zamiast po 3dniach wynik miala wieczorem tego samego dnia-u nich byla azoospermia.Wiec czasem brak wiadomosci to dobre wiadomosci.U nas zanim mi przyslali wyniki poczta zeszlo sie poltora tygodnia!1 To bylo czekania w uj
stara.krycha, Mega, kapturnica, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, efcia, macduska, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabinka, oni pewnie tych chłopaków nie mogą policzyć, bo jest ich mnóstwo i to bardzo ruchliwych
Mega, moremi, anna maria, efcia, gretka, macduska, caffe, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Gretka, to nie tak, że lekarz się nie dopatrzył. Możliwe że ona wszelkie dolegliwości zwalała na karb ciąży. Nie zawsze problemy onkologiczne widać po wynikach. W ciąży dodatkowo te wyniki odbiegają od normy.
Inna sprawa, że u nas faktycznie badania są zlecane dosyć często i łatwiej zauważyć patologie.
Mam nadzieję, że jednak uda się jej z tego wyjść. Może jest szansa...
Bardzo kibicuję teraz onkolaskom, które niedawno wyruszyły na rejs (ściągnęli je z morza, bo jacht tonął). Teraz szykują się na kolejny rejs i powinno się im udać. Czytam o nich, zaglądam na blogi. Twardzielki.Bozia3, megan8, anna maria, efcia, Krakonka, macduska, caffe, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, ania.g, BISCA, Sabina, kkisia, Zofia8, Dziobak, Mala79, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiecie, że jak piszę post, to widzę te chujki w liczniku? To tak do końca mam widzieć jak jakiś wyrzut?
A menopauza chyba się wkurzyła, bo usunęła konto. Teraz wróci jako wściekłamacica4?stara.krycha, efcia, Krakonka, macduska, caffe, gretka, kapturnica, iwcia77, Mega, ania.g, BISCA, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabinka, oni pewnie tych chłopaków nie mogą policzyć, bo jest ich mnóstwo i to bardzo ruchliwych
I im ze szkiełka spier...( czytaj. oddalają się z ogromną prędkością).stara.krycha, anna maria, moremi, caffe, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wiecie, że jak piszę post, to widzę te chujki w liczniku? To tak do końca mam widzieć jak jakiś wyrzut?
A menopauza chyba się wkurzyła, bo usunęła konto. Teraz wróci jako wściekłamacica4?moremi, stara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wiecie, że jak piszę post, to widzę te chujki w liczniku? To tak do końca mam widzieć jak jakiś wyrzut?
A menopauza chyba się wkurzyła, bo usunęła konto. Teraz wróci jako wściekłamacica4?
Małpa też usunęła, już wczesniej. I jeszcze jedna, co tu śmieciła. Została tylko brzemienna z jednym postem, który nota bene został już skomentowany tutaj
Wiecie, mnie tu nie było, jak była ta laska, co potem powiedzialyście, że poziom gimnazjum, ale zgadzam się z tymi, którzy to ją podejrzewali. Bo to takie gimnazjalne zagrania
W sumie fajnie, że dali te nielajki. Tyle emocji!
Ja też widzę swoje nielajki, jak piszę posta. Jeszcze mi się jeden osatni rzutem na taśmę dostał tuż przed likwidacją sklepu, ale i tak nie moge się mierzyć z najlepszymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 23:33
stara.krycha, gretka, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Gretka, to nie tak, że lekarz się nie dopatrzył. Możliwe że ona wszelkie dolegliwości zwalała na karb ciąży. Nie zawsze problemy onkologiczne widać po wynikach. W ciąży dodatkowo te wyniki odbiegają od normy.
Inna sprawa, że u nas faktycznie badania są zlecane dosyć często i łatwiej zauważyć patologie.
Mam nadzieję, że jednak uda się jej z tego wyjść. Może jest szansa...
Bardzo kibicuję teraz onkolaskom, które niedawno wyruszyły na rejs (ściągnęli je z morza, bo jacht tonął). Teraz szykują się na kolejny rejs i powinno się im udać. Czytam o nich, zaglądam na blogi. Twardzielki.
moja kolezanka z szkolno- harcerskich lat tez- jak to w ciazy bol plecow- wszyscy zwalali na ciaze, po urodzeniu dalej bolalo- i okazalo sie ze rak zaatakowal kregoslup- w zasadzie rodzice ja wyszarpali smierci, ale dziecko nie pamieta matki z 5 pierwszych lat zycia, na szcescie wsio okgretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:ja to wiem- ale jak ktos narzeka na problemy z oddychaniem, sercem- to sie rusza z diagnostyka
moja kolezanka z szkolno- harcerskich lat tez- jak to w ciazy bol plecow- wszyscy zwalali na ciaze, po urodzeniu dalej bolalo- i okazalo sie ze rak zaatakowal kregoslup- w zasadzie rodzice ja wyszarpali smierci, ale dziecko nie pamieta matki z 5 pierwszych lat zycia, na szcescie wsio ok
Cholera.
Nic, trzeba tylko liczyć, że po porodzie jej organizm zacznie walczyć, a parametry krwi się poprawią.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ale ta dziewczyna lekarzowi narzekała na serce i problemy z oddychaniem?
Cholera.
Nic, trzeba tylko liczyć, że po porodzie jej organizm zacznie walczyć, a parametry krwi się poprawią.gretka