35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja skonczylam prasowanie- niestety tylko doslowne- wywiozlam m na wedkowanie- mial go ktos podrzucic ale na wszelki wypadek trwam o suchym pysku

bylam u kolezanki- i sprzedala mi wiesci od drugiej ktora byla u mnie w sobote- i wtedy jej siostra trafila do szpitala- zle sie czula (mieszka w Irlandii)7mc ciazy,32 lata- zrobili cesarke. Dzisiaj sie dowiedzialam ze umierajaca ma raka, ktory w zasadzie nie wiadomo od czego sie zaczal- cos z sercem, plyn w plucach, zajete wezly chlonne, nie wiem co jeszce- tylko jakos mi sie w glowie nie miesci- kobieta w ciazy- jaka tam jest opieka?????gretka -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Wredne ptaszury wydziobuja mi swiezo posiany trawnik!! Zrobilam nad tym plecionke ze sznurka taka, ze Abakanowicz by sie jej nie powstydzila, w to, staropolkim zwyczajem, powtykalam plyty cd na sznurkach i kokardki od kwiatow. Ptaki na razie sie boja i lypia na mnie zza krzakow. Inaczej bede je musiala wystrzelac...
Lacze sie w bolu. (Slimaki!)
Dziobak lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:
WTF ?
To masz po staremu: Ja pierdole, sledziami polecialo mi z geby na nowiutki laptop.
Po poscie cafe plunelam ze smiechu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:44
kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ComeToMeBaby wrote:Bisca, którą koszulę prasujesz?
Jak pion trzymasz?
Pfff, wyprasowalam 3 . Eh, cienki z kondycja. Kiedys sie prasowalo nez konca .....
efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, moremi, caffe, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
a tu odpowiedź od naszego guru

"Witaj,
dziękujemy za Twoją wiadomość.
Chcielibyśmy Cię poinformować, że funkcja "nie lubię" została usunięta z forum. Otrzymaliśmy wiele zgłoszeń dot. nieprawidłowego korzystania z tej funkcji przez niektóre użytkowniczki.
Z uwagi na fakt, że bardzo zależy nam na wspierającej i przyjaznej atmosferze, postanowiliśmy usunąć ją całkowicie.
Dziękujemy za Twoje zaangażowanie! "
Reni, nick nieaktualny, gretka, ComeToMeBaby, Mega, anna maria, megan8, moremi, caffe, Bozia3, Krakonka, nick nieaktualny, iwcia77, ania.g, BISCA, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że się samogwałcisz i masz infekcję, więc jedzie sledziamiMagdala wrote:Ja pocieram lubieznie, sledziami polecialo mi z paszczy na nowiutki laptop.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:48
kapturnica, Magdala, Mega, moremi, caffe, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc. Hotelowe wifi smiga az furczy, a ksieciuniu po koszule polecial, to Wam skrobne, ze naprasowalam sie na sztywno i zaraz bedziem krochmalic. Pozdrawiam cieplo!
Mega, anna maria, gretka, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, ania.g, BISCA, Niuta, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, beates lubią tę wiadomość

Bardzo mi przykro