35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja skonczylam prasowanie- niestety tylko doslowne- wywiozlam m na wedkowanie- mial go ktos podrzucic ale na wszelki wypadek trwam o suchym pysku
bylam u kolezanki- i sprzedala mi wiesci od drugiej ktora byla u mnie w sobote- i wtedy jej siostra trafila do szpitala- zle sie czula (mieszka w Irlandii)7mc ciazy,32 lata- zrobili cesarke. Dzisiaj sie dowiedzialam ze umierajaca ma raka, ktory w zasadzie nie wiadomo od czego sie zaczal- cos z sercem, plyn w plucach, zajete wezly chlonne, nie wiem co jeszce- tylko jakos mi sie w glowie nie miesci- kobieta w ciazy- jaka tam jest opieka?????gretka -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Wredne ptaszury wydziobuja mi swiezo posiany trawnik!! Zrobilam nad tym plecionke ze sznurka taka, ze Abakanowicz by sie jej nie powstydzila, w to, staropolkim zwyczajem, powtykalam plyty cd na sznurkach i kokardki od kwiatow. Ptaki na razie sie boja i lypia na mnie zza krzakow. Inaczej bede je musiala wystrzelac...
Lacze sie w bolu. (Slimaki!)Dziobak lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:
WTF ?
To masz po staremu: Ja pierdole, sledziami polecialo mi z geby na nowiutki laptop.
Po poscie cafe plunelam ze smiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:44
kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
a tu odpowiedź od naszego guru
"Witaj,
dziękujemy za Twoją wiadomość.
Chcielibyśmy Cię poinformować, że funkcja "nie lubię" została usunięta z forum. Otrzymaliśmy wiele zgłoszeń dot. nieprawidłowego korzystania z tej funkcji przez niektóre użytkowniczki.
Z uwagi na fakt, że bardzo zależy nam na wspierającej i przyjaznej atmosferze, postanowiliśmy usunąć ją całkowicie.
Dziękujemy za Twoje zaangażowanie! "
Reni, Sabina, gretka, ComeToMeBaby, Mega, anna maria, megan8, moremi, caffe, Bozia3, Krakonka, macduska, iwcia77, ania.g, BISCA, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że się samogwałcisz i masz infekcję, więc jedzie sledziamiMagdala wrote:Ja pocieram lubieznie, sledziami polecialo mi z paszczy na nowiutki laptop.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:48
kapturnica, Magdala, Mega, moremi, caffe, Bozia3, macduska, iwcia77, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc. Hotelowe wifi smiga az furczy, a ksieciuniu po koszule polecial, to Wam skrobne, ze naprasowalam sie na sztywno i zaraz bedziem krochmalic. Pozdrawiam cieplo!
Mega, anna maria, gretka, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, caffe, Sabina, macduska, iwcia77, ania.g, BISCA, Niuta, kkisia, Dziobak, Mala79, beates lubią tę wiadomość