35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mojego syna rak mozgu uciskal i byly napady epilepsji a ,szanowny pan dr.twierdzil ze dziecku tabletek nie podawalam,dopiero inna pani dr.zrobila badania (rezonanz)i wszystko wyszlo na jaw.Dzieki Bogu u nas tez sie dobrze skonczylo.gretka wrote:ja to wiem- ale jak ktos narzeka na problemy z oddychaniem, sercem- to sie rusza z diagnostyka
moja kolezanka z szkolno- harcerskich lat tez- jak to w ciazy bol plecow- wszyscy zwalali na ciaze, po urodzeniu dalej bolalo- i okazalo sie ze rak zaatakowal kregoslup- w zasadzie rodzice ja wyszarpali smierci, ale dziecko nie pamieta matki z 5 pierwszych lat zycia, na szcescie wsio okmoremi, Krakonka, gretka, Bozia3, caffe, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeżę w łóżku. Noga mi napier.. . boli bardzo i jeszcze Waciak chrapiw u Młodego w pokoju.
Tak chrapie, że klękajcie narody.
Chyba go uduszę, tylko mi się wstawać nie chce.
Jego szczęście.anna maria, moremi, gretka, dorbie, caffe, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, kapturnica, Aasiula, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witaj w klubie moj to swoim chrapaniem Jest mnie wstanie obudzic nawet po dobrym prasowaniu :-9macduska wrote:Leżę w łóżku. Noga mi napier.. . boli bardzo i jeszcze Waciak chrapiw u Młodego w pokoju.
Tak chrapie, że klękajcie narody.
Chyba go uduszę, tylko mi się wstawać nie chce.
Jego szczęście.macduska, caffe, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Wiecie, że jak piszę post, to widzę te chujki w liczniku? To tak do końca mam widzieć jak jakiś wyrzut?
A menopauza chyba się wkurzyła, bo usunęła konto. Teraz wróci jako wściekłamacica4?ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kurcze - naprawdę myślicie, że to może być mamatrójki? W pale mi się nie mieści, że stać by ją było na takie zagrania...Przecież była tu z nami tak długo - normalna babka....lubiłam ją
a akurat Asiuli by sie dzis oberwalo po tym jak przypomniala kiedys o niewolnikach- az taki przypadek?Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:a akurat Asiuli by sie dzis oberwalo po tym jak przypomniala kiedys o niewolnikach- az taki przypadek?
Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kurcze - naprawdę myślicie, że to może być mamatrójki? W pale mi się nie mieści, że stać by ją było na takie zagrania...Przecież była tu z nami tak długo - normalna babka....lubiłam ją
Gimnazjalistka to też nie jest, bo nie brakowało tej chamowie znajomości interpunkcji i spacja się nie zacinała.
I Matka, jeżeli kiedyś wróci, to raczej się normalnie przywita, a nie zza krzaka gownem będzie rzucać.dorbie, Bozia3, Krakonka, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Aasiula, BISCA, kkisia, Magda*, anna maria, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Witaj w klubie moj to swoim chrapaniem Jest mnie wstanie obudzic nawet po dobrym prasowaniu :-9
macduska, iwcia77, Mega, SolarPolar, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Te dwie wypowiedzi były złośliwe, a matka nie jest słodkopierdząca. Ale nie wydaje mi się, że to ona. Te teksty były chamskie, a to raczej nie jej styl. Mam taką nadzieję.
Gimnazjalistka to też nie jest, bo nie brakowało tej chamowie znajomości interpunkcji i spacja się nie zacinała.
I Matka, jeżeli kiedyś wróci, to raczej się normalnie przywita, a nie zza krzaka gownem będzie rzucać.iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mnie się jeszcze przypomniała dziś jedna sytuacja - było to dawno temu...i nie pamiętam o co dokładnie chodziło - ale coś tam palnęła Hera - i wtedy też skomentowała nagle jej post jakaś obca baba - była bardzo wzburzona i jechała po Tomku. Potem to komentowali wszyscy i Bursztyn. Nie wiem, czy to ktoś pamięta - ale wtedy zastanowiło mnie to - że być może jest tu dużo nieujawnionych osób - które czasem się wychylą z jakąś agresją.....
Niejaka Agatka...iwcia77, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
NieMama3 to inny poziom, inny charakter, zołza, ale nie idiotka. A z praktycznych argumentów - ta, co nielajkowała, trochę czasu na poświęciła. Mama3 ma 3 dzieci, 4 w drodze, firmę. Jest dorosła. To były zagrania jakiejś smarkuli. Babki w naszym wieku, nawet te niedojrzałe, są chyba zbyt leniwe żeby tak się bawić.
Mame3 prędzej bym podejrzewała na "r", takie polityczne to r było.
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Bozia3, kkisia, Magda*, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Pewnie. Nie jesteśmy same.
Jakkolwiek to przerażająco brzmi, są jeszcze inne światy. Yyy wątki. Yyy użytkowniczki. Obce.
Uprasza się klasę o nie wchodzenie w krzaki bez nadzoru Pani. W krzakach czajom się Obce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 00:12
moremi, iwcia77, Mega, Reni, kapturnica, Aasiula, Bozia3, BISCA, macduska, kkisia, Sabina, efcia, paszczakin, Zofia8, mama78 lubią tę wiadomość