35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Były lącznie dwa posty - po jednym wczoraj i dzisiaj.
Tu masz dzisiejszy
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,10228.html
W awatarze dziunia, a konto usunięte, to ta menop(auza)
Ja już śpię. Dobranoc
no ,pojechała...
zamiast namieszania tymi nielajkami powinni zrobić ,że jak chce ktoś czytać to musi mieć konto -
Dzień dobry
Morek, nic nie wiem żeby nie można było ksylitolu w ciąży, w końcu cukier z brzozy. Ale wiem że na początku może mieć działanie przeczyszczające.
Mój mąż dziś o pracy udaje się nad morze na ryby. Jak zwykle zastrzegłam żeby fląder nie przywoził ; )dorbie, BISCA, Mega, moremi, kkisia, gretka, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:ja pamietam, ale mi sie wydawalo, ze to ktoras ze " starych" nie miala odwagi dogadac herze ze swojego nika i na potrzebe specjalnego postu do hery- sprawila sobie dodatkowy a po tym jak ja wszystkie zjebaly ,ze nieladnie jechac po dziecku bo on niczemu winien to wykasowala ten post...
Bozia3, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
A w ogole i w szczegole dzien bry!!
Kolejna 10tka pykła.
Teraz odliczam nie na tygodnie a na dziesiatki (dni)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 06:55
BISCA, Aasiula, moremi, Magdala, ania.g, kkisia, Magda*, Reni, iwcia77, efcia, paszczakin, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A w ogole i w szczegole dzien bry!!
Kolejna 10tka pykła.
Teraz odliczam nie na tygodnie a na dziesiatki (dni)
Cześć!
A ja się zbliżam do magicznej liczby 200 dni do porodu
A tydzień później zaczne II trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 07:09
BISCA, Mega, Aasiula, moremi, kapturnica, macduska, Magdala, ania.g, kkisia, Magda*, Reni, gretka, iwcia77, efcia, Zofia8, megan8, beates, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helou
Dostałam dziś maila, że moderatorów jest kilka na całym forum, ale za dział/działy odpowiedzialny jest jeden. Więc ten moderowany post asiuli to widocznie był zgłoszony do administratorów i dlatego przez nich edytowany. Widocznie ciąg dalszy ataku na nią....moremi, Aasiula, kkisia, Reni, gretka, iwcia77, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no sie dzialo
o 11 przyjechalysmy pod liceum, okna otwarte, miod malina. odpalam telefon i powtarzam wszystko dokladnie co mowi moja kolezanka..dre ryja ofkors, zeby bylo dobrze slychac
zdania dlugie, zlozone..powiedzialam jedno ( z 9) i patrze, ze leci jakas baba i do mnie ,ze tu jest egzamin i ze mam odejsc dalej bo rozpraszam uczniow- ja gupa pale, ze nie rozmumiem i stoje dalej jak kolek- poszla
zdanie drugie - znowu wylazla i gada, ze mam isc sobie a ja gupa kleje, ze nie rozumiem- nagle jakis przechodzien do mnie po angielsku zze tu jest szkola, ze egzamin pisza i rozpraszam i mam sobie isc...ja nadal stoje ale kolezanka przez telefon mowi mi zebym jednak sie usunela ..no i poszlam sobie
final - 2 i pol zdania wykrzyczane
niestety na marne, bo okazalo sie ze w tym samym czasie w auli pojawil sie profesor i dyktowal druga czesc tekstu do tlumaczenia , wiec nasze glosy sie nachodzily...
misja okazala sie kleska ...:
-jesteś szalona w pozytywnym sensie - ja bym nie miała odwagi na taki numer
-można na Ciebie liczyć - jesteś pewnie dobrą przyjaciółką
-zasłużyłaś na mega słoneczko od Pani.....Mega, caffe, macduska, Magdala, Krakonka, ania.g, kkisia, Reni, gretka, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, Zofia8, Mala79, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bry, u nas tez pogoda kaszane odstawia, dobrze, że nie muszę się nigdzie ruszać
Chyba jeszcze pójdę spaćmoremi, Aasiula, Magdala, kkisia, gretka, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kapta, Dorbie, zazdroszcze
I Beates? Jesteś? Jak sytuacja u Ciebie?
Bry
Chyba dzisiaj zimno, bo mruczadła mnie grzejąAasiula, kapturnica, macduska, dorbie, kkisia, gretka, Mega, BISCA, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala, a tak w temacie Twojej wizyty u polskiego gina - myślisz, że one to są przygotowane?
http://www.sfora.pl/swiat/Pozornie-niewinne-foto-Zrodzilo-najobrzydliwsza-mode-w-sieci-g78336?utm_source=o2_SG&utm_medium=Hotspot&utm_campaign=o2-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Magdala, a tak w temacie Twojej wizyty u polskiego gina - myślisz, że one to są przygotowane?
http://www.sfora.pl/swiat/Pozornie-niewinne-foto-Zrodzilo-najobrzydliwsza-mode-w-sieci-g78336?utm_source=o2_SG&utm_medium=Hotspot&utm_campaign=o2
Uuuu.
Ja bylam przystrzyzona. To jakies zapuszczone odtygodni babska. Fuj.
Mam pyanie, ale chyba do Zosi. Czy Ultrogestan bedzie zaburzal wynik progesterone we krwi? Jeszcze nie zacelam brac, ale lada moment zaczne.
Dziendobry.
Ja dzis w chmurach bede. Cos przekazac Bozi?dorbie, moremi, kkisia, gretka, Aasiula, Mega, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.