X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wczoraj jak buszowałam w nocy, to na jednym fanpage w poście konkursowym znalazłam błąd w jednym wyrazie. Napisałam prywatną wiadomość i właśnie dostałam odpowiedź :-) dziewczyna w podziękowaniu wysyła mi upominek :-D mam nadzieję, że będzie to jej książka dla dzieci z autografem ;-)

Magdala, macduska, Bozia3, ania.g, kkisia, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, Luna76, paszczakin, megan8, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda sie popsula?
    Powiem Bozi, powiem.

Milego dzionka panienki.

moremi, kkisia, gretka, Aasiula, Mega, BISCA, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby któraś miała trochę wolnego czasu w ten deszczowy dzień - to proszę rzućcie okiem na wątki naszego forum 35+. Część z nich można przenieść, połączyć lub w ogóle usunąć - teraz możemy to już zrobić. Więc czekam na propozycje.....
    Na pewno do usunięcia są według mnie te o sprzedaży leków - 2 czy 3 są tam takie - zresztą już martwe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:15

moremi, Krakonka, ania.g, macduska, kkisia, Reni, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77, efcia, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Ja jeszcze w proszku.
    Myślę, jak odtransportować Małgosię do żłobka, w deszczu i autobusem, czy szarpnąć się w jedną stronę na taksi...
    No i migrena od 4 rano :/

moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piątkowo. :-)

Truskawkowej misji dzisiaj ciag dalszy. Z wczorajszych 10 kg udało mi się przetworzyć najwyżej 5, resztę moja rodzinka pożarła pod róznymi postaciami.

Dzisiaj zaspalismy trochę, zbieralam się szybko. Wzięłam skarpety do założenia przed wyjsciem i zaczepilam je o kieszeń dżinsów.
    Potem jednak zdecydowałam, ze pójdę w sandałach. I wparowałam do szkoły z parą skarpet majtajacych się z boku spodni...

0dash2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:21

moremi, Bozia3, ania.g, caffe, kkisia, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, Krakonka, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, Mala79, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Mam pyanie, ale chyba do Zosi. Czy Ultrogestan bedzie zaburzal wynik progesterone we krwi? Jeszcze nie zacelam brac, ale lada moment zaczne.
    Ja nie Zosia, ale z tego co czytałam, to zaburza wynik progesteronu podobnie jak luteina. Oba leki bazują na czystym hormonie i jedynie duphaston na dydrogesteronie - hormonie sztucznym, niewykrywalnym we krwi.

ania.g, dorbie, kapturnica, Krakonka, efcia, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A w ogole i w szczegole dzien bry!! :)
    Kolejna 10tka pykła.
    Teraz odliczam nie na tygodnie a na dziesiatki (dni) :P
    O jak ja bym chciała być już na tym etapie co TY :)

dorbie, Bozia3, moremi, kkisia, Magda*, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - szalona kobieto!

Morek- jak będę pisać jakąś pracę to Ci wyślę do sprawdzenia!

Gdzie Paszczak????
    Gdzie Polar???

Bozia3, moremi, kkisia, gretka, Aasiula, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś słońce z chmurami, w cieniu 12 stopni, w polsloncu 18. Wczoraj od poludnia padało i lało

moremi, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O jak ja bym chciała być już na tym etapie co TY :)
    Ja też :-)

ania.g, Magda*, Aasiula, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam piątkowo. :-)

Truskawkowej misji dzisiaj ciag dalszy. Z wczorajszych 10 kg udało mi się przetworzyć najwyżej 5, resztę moja rodzinka pożarła pod róznymi postaciami.

Dzisiaj zaspalismy trochę, zbieralam się szybk. Wzięłam skarpety do założenia przed wyjsciem i zaczepilam je o kieszeń dżinsów.
    Potem jwdnak zdecydowałam, ze pójdę q sandałach. I wparowałam do szkoły z parą skarpet majtajacych się z boku spodni...

0dash2.gif
    a znam znam takie historie....:)
    moja wuefistka z liceum zrobiła taki myk: rozbierała się wieczorem - zdjęła z siebie jednocześnie dżinsy, rajstopy i majtki. Na drugi dzień rano włożyła czyste majtki, rajstopy i na to dzinsy....w tramwaju jej ludzie podali wystające z nogawki wczorajsze majty i rajstopy....) to dopiero był czad...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:26

macduska, dorbie, ania.g, caffe, moremi, kkisia, gretka, Reni, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, megan8, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jakby któraś miała trochę wolnego czasu w ten deszczowy dzień - to proszę rzućcie okiem na wątki naszego forum 35+. Część z nich można przenieść, połączyć lub w ogóle usunąć - teraz możemy to już zrobić. Więc czekam na propozycje.....
    Na pewno do usunięcia są według mnie te o sprzedaży leków - 2 czy 3 są tam takie - zresztą już martwe...
    I te kilka postów dla babek przed 40 tka

moremi, Bozia3, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia błagam usuń z mojgo postu ten kompromitujacy błąd! :-\
    Powinno być najwyżej…

Zdecydowanie potrzebuję odpoczynku...

moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, jak tam? Wrotki do telefonu odpalone? ;-) trzymam kciuki za powodzenie :-)

macduska, kkisia, gretka, Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bozia błagam usuń z mojgo postu ten kompromitujacy błąd! :-\
    Powinno być najwyżej…

Zdecydowanie potrzebuję odpoczynku...

macduska juz tylko 12 dni - tak mówi twój suwak :D

Dzien dobry bardzo, juz piatunio :D

macduska, moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a znam znam takie historie....:)
    moja wuefistka z liceum zrobiła taki myk: rozbierała się wieczorem - zdjęła z siebie jednocześnie dżinsy, rajstopy i majtki. Na drugi dzień rano włożyła czyste majtki, rajstopy i na to dzinsy....w tramwaju jej ludzie podali wystające z nogawki wczorajsze majty i rajstopy....) to dopiero był czad...:)

Kiedyś robilismy razem z Waciakiem jakąś podyplomówkę i na zajęcia mielismy przynieść przerózne zabawki edukacyjne. Mielismy tego i mamy na tony w domu.
    Mój genialny mąż wypakował z wielkiej torby swoje ciuchy (jeździł gdzieś wcześniej) i włożył tam te zabawki.

Na sali jakos tak się złożyło, ze ludzie sami bez nas te rzeczy wyciagali.
    Na końcu ja tam zagladam a tam gacie mojego męża...

Na szczęście czyste.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:33

moremi, kkisia, Bozia3, ania.g, caffe, gretka, Reni, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oprócz upominku dostałam zaproszenie na kawę :-)

kkisia, Bozia3, ania.g, macduska, caffe, Aasiula, Mega, kapturnica, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wiedzmy :)

Probuje sie szykowac na wyjazd ale slabo mi to idzie ;)
    Bo oczywiscie trzeba najpierw forum nadrobic

@ wczoraj sie rozkrecila wiec koniec zludzen
    ale nic cyc do przodu i heja dalej z tym koksem

Po 3 dniach burzy w mojej lepetynie dalej wiem , ze nic nie wiem
    nie potrafie jasno zdecydowac czego chce
    ale moze mi sie wszystko rozjasni
    bo z jednej strony chce sprobowac raz jeszcze a z drugiej nie

Nie mialam pijecia , ze ta porazka az tak mnie dobije
    niby wiedzialam , ze tak moze bycc
    ale taki upadek boli jak cholera

Dobra koniec smecenia ide pod prysznic i spadam
    postaram sie kuknac miedzy maglowaniem :)

Bozia3, ania.g, dorbie, macduska, moremi, caffe, Magda*, gretka, Reni, Aasiula, Mega, kapturnica, Krakonka, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, Mala79, gosia7122, beates, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry wiedzmy :)

Probuje sie szykowac na wyjazd ale slabo mi to idzie ;)
    Bo oczywiscie trzeba najpierw forum nadrobic

@ wczoraj sie rozkrecila wiec koniec zludzen
    ale nic cyc do przodu i heja dalej z tym koksem

Po 3 dniach burzy w mojej lepetynie dalej wiem , ze nic nie wiem
    nie potrafie jasno zdecydowac czego chce
    ale moze mi sie wszystko rozjasni
    bo z jednej strony chce sprobowac raz jeszcze a z drugiej nie

Nie mialam pijecia , ze ta porazka az tak mnie dobije
    niby wiedzialam , ze tak moze bycc
    ale taki upadek boli jak cholera

Dobra koniec smecenia ide pod prysznic i spadam
    postaram sie kuknac miedzy maglowaniem :)
    daj sobie czas - trudno, żebyś wiedziała to po kilku dniach.....nie rób gwałtownych ruchów i czekaj na własną gotowość...:)

kkisia, moremi, caffe, Aasiula, Krakonka, Mega, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia jak juz jest @ to ok. Najgorszy czas do @. Teraz jakbyś była na początku.Na pewno podejmiesz wlasciwe decyzje. Powodzonka :-)
    Głowa do góry, cyc do przodu :-)

moremi, Magda*, macduska, ania.g, kkisia, Aasiula, Mega, kapturnica, Krakonka, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 10043 10044 10045 10046 10047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ