35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe wczoraj jak buszowałam w nocy, to na jednym fanpage w poście konkursowym znalazłam błąd w jednym wyrazie. Napisałam prywatną wiadomość i właśnie dostałam odpowiedź
dziewczyna w podziękowaniu wysyła mi upominek
mam nadzieję, że będzie to jej książka dla dzieci z autografem
Magdala, macduska, Bozia3, ania.g, kkisia, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, Luna76, paszczakin, megan8, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jakby któraś miała trochę wolnego czasu w ten deszczowy dzień - to proszę rzućcie okiem na wątki naszego forum 35+. Część z nich można przenieść, połączyć lub w ogóle usunąć - teraz możemy to już zrobić. Więc czekam na propozycje.....
Na pewno do usunięcia są według mnie te o sprzedaży leków - 2 czy 3 są tam takie - zresztą już martwe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:15
moremi, Krakonka, ania.g, macduska, kkisia, Reni, Aasiula, Sabina, BISCA, iwcia77, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam piątkowo.
Truskawkowej misji dzisiaj ciag dalszy. Z wczorajszych 10 kg udało mi się przetworzyć najwyżej 5, resztę moja rodzinka pożarła pod róznymi postaciami.
Dzisiaj zaspalismy trochę, zbieralam się szybko. Wzięłam skarpety do założenia przed wyjsciem i zaczepilam je o kieszeń dżinsów.
Potem jednak zdecydowałam, ze pójdę w sandałach. I wparowałam do szkoły z parą skarpet majtajacych się z boku spodni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:21
moremi, Bozia3, ania.g, caffe, kkisia, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, Krakonka, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, Mala79, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Mam pyanie, ale chyba do Zosi. Czy Ultrogestan bedzie zaburzal wynik progesterone we krwi? Jeszcze nie zacelam brac, ale lada moment zaczne.
ania.g, dorbie, kapturnica, Krakonka, efcia, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:A w ogole i w szczegole dzien bry!!
Kolejna 10tka pykła.
Teraz odliczam nie na tygodnie a na dziesiatki (dni)dorbie, Bozia3, moremi, kkisia, Magda*, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyIwcia - szalona kobieto!
Morek- jak będę pisać jakąś pracę to Ci wyślę do sprawdzenia!
Gdzie Paszczak????
Gdzie Polar???Bozia3, moremi, kkisia, gretka, Aasiula, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam piątkowo.
Truskawkowej misji dzisiaj ciag dalszy. Z wczorajszych 10 kg udało mi się przetworzyć najwyżej 5, resztę moja rodzinka pożarła pod róznymi postaciami.
Dzisiaj zaspalismy trochę, zbieralam się szybk. Wzięłam skarpety do założenia przed wyjsciem i zaczepilam je o kieszeń dżinsów.
Potem jwdnak zdecydowałam, ze pójdę q sandałach. I wparowałam do szkoły z parą skarpet majtajacych się z boku spodni...
moja wuefistka z liceum zrobiła taki myk: rozbierała się wieczorem - zdjęła z siebie jednocześnie dżinsy, rajstopy i majtki. Na drugi dzień rano włożyła czyste majtki, rajstopy i na to dzinsy....w tramwaju jej ludzie podali wystające z nogawki wczorajsze majty i rajstopy....) to dopiero był czad...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:26
macduska, dorbie, ania.g, caffe, moremi, kkisia, gretka, Reni, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, megan8, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Jakby któraś miała trochę wolnego czasu w ten deszczowy dzień - to proszę rzućcie okiem na wątki naszego forum 35+. Część z nich można przenieść, połączyć lub w ogóle usunąć - teraz możemy to już zrobić. Więc czekam na propozycje.....
Na pewno do usunięcia są według mnie te o sprzedaży leków - 2 czy 3 są tam takie - zresztą już martwe...moremi, Bozia3, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bozia błagam usuń z mojgo postu ten kompromitujacy błąd!
Powinno być najwyżej…
Zdecydowanie potrzebuję odpoczynku...
macduska juz tylko 12 dni - tak mówi twój suwak
Dzien dobry bardzo, juz piatunio
macduska, moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a znam znam takie historie....
moja wuefistka z liceum zrobiła taki myk: rozbierała się wieczorem - zdjęła z siebie jednocześnie dżinsy, rajstopy i majtki. Na drugi dzień rano włożyła czyste majtki, rajstopy i na to dzinsy....w tramwaju jej ludzie podali wystające z nogawki wczorajsze majty i rajstopy....) to dopiero był czad...
Kiedyś robilismy razem z Waciakiem jakąś podyplomówkę i na zajęcia mielismy przynieść przerózne zabawki edukacyjne. Mielismy tego i mamy na tony w domu.
Mój genialny mąż wypakował z wielkiej torby swoje ciuchy (jeździł gdzieś wcześniej) i włożył tam te zabawki.
Na sali jakos tak się złożyło, ze ludzie sami bez nas te rzeczy wyciagali.
Na końcu ja tam zagladam a tam gacie mojego męża...
Na szczęście czyste.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:33
moremi, kkisia, Bozia3, ania.g, caffe, gretka, Reni, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Oprócz upominku dostałam zaproszenie na kawę
kkisia, Bozia3, ania.g, macduska, caffe, Aasiula, Mega, kapturnica, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBry wiedzmy
Probuje sie szykowac na wyjazd ale slabo mi to idzie
Bo oczywiscie trzeba najpierw forum nadrobic
@ wczoraj sie rozkrecila wiec koniec zludzen
ale nic cyc do przodu i heja dalej z tym koksem
Po 3 dniach burzy w mojej lepetynie dalej wiem , ze nic nie wiem
nie potrafie jasno zdecydowac czego chce
ale moze mi sie wszystko rozjasni
bo z jednej strony chce sprobowac raz jeszcze a z drugiej nie
Nie mialam pijecia , ze ta porazka az tak mnie dobije
niby wiedzialam , ze tak moze bycc
ale taki upadek boli jak cholera
Dobra koniec smecenia ide pod prysznic i spadam
postaram sie kuknac miedzy maglowaniemBozia3, ania.g, dorbie, macduska, moremi, caffe, Magda*, gretka, Reni, Aasiula, Mega, kapturnica, Krakonka, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, Mala79, gosia7122, beates, Arwena lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry wiedzmy
Probuje sie szykowac na wyjazd ale slabo mi to idzie
Bo oczywiscie trzeba najpierw forum nadrobic
@ wczoraj sie rozkrecila wiec koniec zludzen
ale nic cyc do przodu i heja dalej z tym koksem
Po 3 dniach burzy w mojej lepetynie dalej wiem , ze nic nie wiem
nie potrafie jasno zdecydowac czego chce
ale moze mi sie wszystko rozjasni
bo z jednej strony chce sprobowac raz jeszcze a z drugiej nie
Nie mialam pijecia , ze ta porazka az tak mnie dobije
niby wiedzialam , ze tak moze bycc
ale taki upadek boli jak cholera
Dobra koniec smecenia ide pod prysznic i spadam
postaram sie kuknac miedzy maglowaniemkkisia, moremi, caffe, Aasiula, Krakonka, Mega, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKkisia jak juz jest @ to ok. Najgorszy czas do @. Teraz jakbyś była na początku.Na pewno podejmiesz wlasciwe decyzje. Powodzonka
Głowa do góry, cyc do przodumoremi, Magda*, macduska, ania.g, kkisia, Aasiula, Mega, kapturnica, Krakonka, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość