X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Z tego co gadają świerszcze wywnioskowałam, że szykuje się nowa fala ;-)
    No własnie ,zbieramy siły :),nie moze tak byc ze wszystkie w ciONzy beda ,kto bedzie prasował ? ;D

macduska, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mokry dzien ale i tak jak dla mnie bajera.Nie ma upałow , nie robi mi sie słabo i młody zywo daje o sobei znac co moment kopiąc matke po pecherzu .
    Pozałatwiałam w ciul spraw .Czuje sie na dzien dzisiejszy spełniona ;3
    Jeszcze młodemu żarło na obiad przygotowac i lenistwo :)

Zasłuzyłam na miche leczo :D

Morka po połowie to juz znacznie lepiej bo leci!!
    Dziewczyny ja to samo myslałam i mówiłam jak widziałam paszczakowe odliczanie..Wam tez zleci. :)

Aasiula, Krakonka, iwcia77, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, paszczakin, gosia7122, Magda*, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Jeszcze przyjdzie ,zobaczysz :)
    -Przyjdzie przyjdzie .Waciora przeciez ty zaraz zaczynasz starania !

Aasiula, macduska, iwcia77, Mega, efcia, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam procentowe wyniki egzaminu gimnazjalnego córki. Poszło jej bardzo dobrze :) Polski 70%, historia 81%, matma 44% ( z tego zawsze miała problemy), przyrodnicze 64%, angielski podst. 98% i angielski rozsz. 78%
    Także świętujemy i znów udamy się na lody :)

Aasiula, kapturnica, Reni, caffe, macduska, BISCA, Elfik, iwcia77, anna maria, Bozia3, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, paszczakin, megan8, Mala79, gosia7122, Magda*, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dostałam procentowe wyniki egzaminu gimnazjalnego córki. Poszło jej bardzo dobrze :) Polski 70%, historia 81%, matma 44% ( z tego zawsze miała problemy), przyrodnicze 64%, angielski podst. 98% i angielski rozsz. 78%
    Także świętujemy i znów udamy się na lody :)
    wow to GRATULACJE !!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 10:05

ania.g, Mega, efcia, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morka priv...

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia masz do odstrzału

Endometrioza (nie ten dział)

Jakie badania przed wizytą lek.Proszę doradźcie! (dubel)

Nieudana stymulacja invitro - dlaczego? :( (nie ten dział)

Fertility Friend - of z większymi możliwościami :) (zawiera lokowanie produktu ;-)..)

Proszę o pomoc dla koleżanki! Maluszek czeka... (nieaktualne)

Przyszłe Mamy 35 + z łódzkiego (umarł)

Starające się od lipiec 2014 (umarł)

Niskie FSH, ale stosunek LF do FSH powyżej 1 (nie ten dział)

Kupię Encorton 5 mg (dubel umarł)

Chętnie odsprzedam Mące i dwie tubki conceive aplikatory i Salfazin (dubel umarł)

NOWA LISTA starających się ,zafasolkowanych 35+ (staroć)

kapturnica, ania.g, BISCA, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, efcia, moremi, paszczakin, gretka, Mala79, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zebrałam się wreszcie i popchnęłam dzień do przodu.
    Jeszcze muszę znaleźć klucze, załatwić transport.
    Migrena nie minęła, ale znalazłam 3 grosze :) Ostatnio jestem finansowo przesądna i schylam się po każdego grosika leżącego na ulicy. Mawiają, że to przynosi szczęście :)
    Trochę mi niedobrze od ibupromu i nie mam NIC do jedzenia w domu. Oprócz makaronu, którego przeciez nie jadam :)
    Może sobie zrobię zupę mleczną...

ania.g, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mala79, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A Ty kiedy ruszasz ponownie?

I Beates? Jesteś? Jak sytuacja u Ciebie?

Bry :-)
    Chyba dzisiaj zimno, bo mruczadła mnie grzeją ;-)

Ja ruszam we wrzesniu. Mam umowiona wizyte na koniec sierpnia, bedziemy planowac. Wczoraj mialam USG. Wszystko sie ladnie wyczyscilo :) z czego bardzo sie ciesze, bo z moim szczesciem w tej dziedzinie .... moglo byc roznie ... ;)
    Chyba sobie zaloze suwaczek wakacyjny i bede odliczac do 1 sierpnia :)

Aasiula, Natka_79, ania.g, Reni, Krakonka, macduska, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, gosia7122, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Przeżyłam wczorajszy dzien a bałam sie go jak nie wiem, ale minął...nic sie nie stało....teraz przede mną wizyta u gina i czekam tylko na dobre wiadomosci. Przezylam18tc to teraz musi być dobrze i kropka.
    Byłam wczoraj zrobic badania. Tak mnie dziabnela ze mam rekordowego siniaka :) oby badania wyszły dobrze. Jakis taki spokoj mnie ogarnął, choc pewnie w poniedziałek przed gabinetem to skręci mnie z nerwów.

Moremi, połówka :) wow, to teraz kochana z górki ci poleci :)
    Kapta a u ciebie to juz w ogóle, leci jak nie wiem :) zeby moja tak sie rozpędziła w końcu :) no i teraz mam mega smaka na leczo ;) w ogóle ostatnio musze dziennie zjeść jabłko ( truskawki wybitnie mi nie smakują) i wypic kakao :)

Od wczoraj mam stan wojenny z para gołębi co sobie upatrzyły moja skrzynkę z kwiatami na gniazdo :/ kurwi*ca mnie wczoraj złapała jak zobaczyłam moje piękne pelargonie połamane i siedzące w nich gruchające "szczury" :/ kupiłam nowe sadzonki i założyłam zasieki z takich drutów specjalnych i patyczków ;) wyglada to średnio ale na razie działa

kapturnica, Aasiula, ania.g, iwcia77, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, Mala79, gosia7122, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć
    Przeżyłam wczorajszy dzien a bałam sie go jak nie wiem, ale minął...nic sie nie stało....teraz przede mną wizyta u gina i czekam tylko na dobre wiadomosci. Przezylam18tc to teraz musi być dobrze i kropka.
    Byłam wczoraj zrobic badania. Tak mnie dziabnela ze mam rekordowego siniaka :) oby badania wyszły dobrze. Jakis taki spokoj mnie ogarnął, choc pewnie w poniedziałek przed gabinetem to skręci mnie z nerwów.

Moremi, połówka :) wow, to teraz kochana z górki ci poleci :)
    Kapta a u ciebie to juz w ogóle, leci jak nie wiem :) zeby moja tak sie rozpędziła w końcu :) no i teraz mam mega smaka na leczo ;) w ogóle ostatnio musze dziennie zjeść jabłko ( truskawki wybitnie mi nie smakują) i wypic kakao :)

Od wczoraj mam stan wojenny z para gołębi co sobie upatrzyły moja skrzynkę z kwiatami na gniazdo :/ kurwi*ca mnie wczoraj złapała jak zobaczyłam moje piękne pelargonie połamane i siedzące w nich gruchające "szczury" :/ kupiłam nowe sadzonki i założyłam zasieki z takich drutów specjalnych i patyczków ;) wyglada to średnio ale na razie działa
    te kolce zdaja egzamin ,ja mam ich sporo dosłownie wszedzie ,bo golebie mi srały jak sie da i gdzie sie da

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwcia Wy na prawdę wierzyłyście, że się uda???? O.o
    a skąd matka miała pytania?
    cała ta akcja od czapki
    ja się dziwię, że psy nie przyjechały
    my probowalaysmy , wiedzac i biorac pod uwage, ze moze sie wogole nie udac.

po godzinie tekst byl w internecie tzn, ze -Tacyt i werset taki a taki

matka jednego z uczniow przetlumaczyla na wloski, moja kolezanka na polski i ok 11 bylysmy gotowe

tu psy nie przyjada nawet jak ci kto w morde da...

BISCA, Mega, efcia, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo co? bo koza z nosa? ;-)
    co nie zmienia faktu, że od czapki ;-)
    iwcia77 wrote:
    tu psy nie przyjada nawet jak ci kto w morde da...

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    te kolce zdaja egzamin ,ja mam ich sporo dosłownie wszedzie ,bo golebie mi srały jak sie da i gdzie sie da
    Taa, mam je przetestowane :) na zimę odcinek zdjęłam zeby zainstalować karmił dla małych ptaków :) jakie było moje zdziwienie jsk gołąb próbował zaraz tam zaparkować ;) walczę z nimi juz 5 lat, bestie sa cwane i znajda każda szczelinę ;) na szczęście sąsiedzi tez walczą i juz na podwórku populacja nam spadła o polowe :)

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Taa, mam je przetestowane :) na zimę odcinek zdjęłam zeby zainstalować karmił dla małych ptaków :) jakie było moje zdziwienie jsk gołąb próbował zaraz tam zaparkować ;) walczę z nimi juz 5 lat, bestie sa cwane i znajda każda szczelinę ;) na szczęście sąsiedzi tez walczą i juz na podwórku populacja nam spadła o polowe :)
    a widzisz u mnie jak mamy kolce gołebie siw wyprowadziły,ale wprowadziły sie wróble :/
    nie wiem co gorsze :/

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    za dwie pierwsze należą się 2 gwiazdki ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpg
    czy ja dostala 2 gwiazdki ??? :-O

Bozia3, Aasiula, Reni, Mega, efcia, moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie, bo pomysł był mega głupi i niedopracowany
    a mamy XXI wiek
    takie akcje to były w modzie za czasów Romea i Julii
    teraz mamy technikę drogie Panie ;-)
    pomysl nie byl glupi ale niedopracowany , bo zorganizowany na dzien przed akcja

niby mamy 21 wiek ale na sale wpuszczaja po przejsciu przez metaldetektor

lacina to nie matma czy fiza- ponoc jest trudna i sciag nie ma jak zrobic

poszlysmy na zywiol

a z ciekawosci- ty jakbys to zorganizowala? moze nastepnym razem uzyjemy twojego pomyslu ;D

Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

a z ciekawosci- ty jakbys to zorganizowala? moze nastepnym razem uzyjemy twojego pomyslu ;D
    Njaprosciej to by było sie nauczyc XD

Sabina, iwcia77, Reni, macduska, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, moremi, paszczakin, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Z tego co gadają świerszcze wywnioskowałam, że szykuje się nowa fala ;-)
    Tak jest. Ja zachodze w tym cyklu i rodze w marcu. A dlaczego? Bo bardzo nie chcę mieć marcowego dziecka XD (nie lubię marca). A Wacia zaraz po mnie, w lipcu. Bedziem się razem brzuchacic :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:03

ania.g, iwcia77, macduska, Mega, BISCA, efcia, Aasiula, moremi, paszczakin, gretka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ogromne gratulacje dla pierworodnej :-D zuch dziewczyna :-)

iwcia77, Mega, ania.g, efcia, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość

‹‹ 10045 10046 10047 10048 10049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ