WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Z tego co gadają świerszcze wywnioskowałam, że szykuje się nowa fala ;-)
    No własnie ,zbieramy siły :),nie moze tak byc ze wszystkie w ciONzy beda ,kto bedzie prasował ? ;D

macduska, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mokry dzien ale i tak jak dla mnie bajera.Nie ma upałow , nie robi mi sie słabo i młody zywo daje o sobei znac co moment kopiąc matke po pecherzu .
    Pozałatwiałam w ciul spraw .Czuje sie na dzien dzisiejszy spełniona ;3
    Jeszcze młodemu żarło na obiad przygotowac i lenistwo :)

Zasłuzyłam na miche leczo :D

Morka po połowie to juz znacznie lepiej bo leci!!
    Dziewczyny ja to samo myslałam i mówiłam jak widziałam paszczakowe odliczanie..Wam tez zleci. :)

Aasiula, Krakonka, iwcia77, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, paszczakin, gosia7122, Magda*, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Jeszcze przyjdzie ,zobaczysz :)
    -Przyjdzie przyjdzie .Waciora przeciez ty zaraz zaczynasz starania !

Aasiula, macduska, iwcia77, Mega, efcia, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam procentowe wyniki egzaminu gimnazjalnego córki. Poszło jej bardzo dobrze :) Polski 70%, historia 81%, matma 44% ( z tego zawsze miała problemy), przyrodnicze 64%, angielski podst. 98% i angielski rozsz. 78%
    Także świętujemy i znów udamy się na lody :)

Aasiula, kapturnica, Reni, caffe, macduska, BISCA, Elfik, iwcia77, anna maria, Bozia3, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, paszczakin, megan8, Mala79, gosia7122, Magda*, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dostałam procentowe wyniki egzaminu gimnazjalnego córki. Poszło jej bardzo dobrze :) Polski 70%, historia 81%, matma 44% ( z tego zawsze miała problemy), przyrodnicze 64%, angielski podst. 98% i angielski rozsz. 78%
    Także świętujemy i znów udamy się na lody :)
    wow to GRATULACJE !!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 10:05

ania.g, Mega, efcia, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morka priv...

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia masz do odstrzału

Endometrioza (nie ten dział)

Jakie badania przed wizytą lek.Proszę doradźcie! (dubel)

Nieudana stymulacja invitro - dlaczego? :( (nie ten dział)

Fertility Friend - of z większymi możliwościami :) (zawiera lokowanie produktu ;-)..)

Proszę o pomoc dla koleżanki! Maluszek czeka... (nieaktualne)

Przyszłe Mamy 35 + z łódzkiego (umarł)

Starające się od lipiec 2014 (umarł)

Niskie FSH, ale stosunek LF do FSH powyżej 1 (nie ten dział)

Kupię Encorton 5 mg (dubel umarł)

Chętnie odsprzedam Mące i dwie tubki conceive aplikatory i Salfazin (dubel umarł)

NOWA LISTA starających się ,zafasolkowanych 35+ (staroć)

kapturnica, ania.g, BISCA, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, efcia, moremi, paszczakin, gretka, Mala79, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zebrałam się wreszcie i popchnęłam dzień do przodu.
    Jeszcze muszę znaleźć klucze, załatwić transport.
    Migrena nie minęła, ale znalazłam 3 grosze :) Ostatnio jestem finansowo przesądna i schylam się po każdego grosika leżącego na ulicy. Mawiają, że to przynosi szczęście :)
    Trochę mi niedobrze od ibupromu i nie mam NIC do jedzenia w domu. Oprócz makaronu, którego przeciez nie jadam :)
    Może sobie zrobię zupę mleczną...

ania.g, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mala79, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A Ty kiedy ruszasz ponownie?

I Beates? Jesteś? Jak sytuacja u Ciebie?

Bry :-)
    Chyba dzisiaj zimno, bo mruczadła mnie grzeją ;-)

Ja ruszam we wrzesniu. Mam umowiona wizyte na koniec sierpnia, bedziemy planowac. Wczoraj mialam USG. Wszystko sie ladnie wyczyscilo :) z czego bardzo sie ciesze, bo z moim szczesciem w tej dziedzinie .... moglo byc roznie ... ;)
    Chyba sobie zaloze suwaczek wakacyjny i bede odliczac do 1 sierpnia :)

Aasiula, Natka_79, ania.g, Reni, Krakonka, macduska, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, gosia7122, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Przeżyłam wczorajszy dzien a bałam sie go jak nie wiem, ale minął...nic sie nie stało....teraz przede mną wizyta u gina i czekam tylko na dobre wiadomosci. Przezylam18tc to teraz musi być dobrze i kropka.
    Byłam wczoraj zrobic badania. Tak mnie dziabnela ze mam rekordowego siniaka :) oby badania wyszły dobrze. Jakis taki spokoj mnie ogarnął, choc pewnie w poniedziałek przed gabinetem to skręci mnie z nerwów.

Moremi, połówka :) wow, to teraz kochana z górki ci poleci :)
    Kapta a u ciebie to juz w ogóle, leci jak nie wiem :) zeby moja tak sie rozpędziła w końcu :) no i teraz mam mega smaka na leczo ;) w ogóle ostatnio musze dziennie zjeść jabłko ( truskawki wybitnie mi nie smakują) i wypic kakao :)

Od wczoraj mam stan wojenny z para gołębi co sobie upatrzyły moja skrzynkę z kwiatami na gniazdo :/ kurwi*ca mnie wczoraj złapała jak zobaczyłam moje piękne pelargonie połamane i siedzące w nich gruchające "szczury" :/ kupiłam nowe sadzonki i założyłam zasieki z takich drutów specjalnych i patyczków ;) wyglada to średnio ale na razie działa

kapturnica, Aasiula, ania.g, iwcia77, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, Mala79, gosia7122, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć
    Przeżyłam wczorajszy dzien a bałam sie go jak nie wiem, ale minął...nic sie nie stało....teraz przede mną wizyta u gina i czekam tylko na dobre wiadomosci. Przezylam18tc to teraz musi być dobrze i kropka.
    Byłam wczoraj zrobic badania. Tak mnie dziabnela ze mam rekordowego siniaka :) oby badania wyszły dobrze. Jakis taki spokoj mnie ogarnął, choc pewnie w poniedziałek przed gabinetem to skręci mnie z nerwów.

Moremi, połówka :) wow, to teraz kochana z górki ci poleci :)
    Kapta a u ciebie to juz w ogóle, leci jak nie wiem :) zeby moja tak sie rozpędziła w końcu :) no i teraz mam mega smaka na leczo ;) w ogóle ostatnio musze dziennie zjeść jabłko ( truskawki wybitnie mi nie smakują) i wypic kakao :)

Od wczoraj mam stan wojenny z para gołębi co sobie upatrzyły moja skrzynkę z kwiatami na gniazdo :/ kurwi*ca mnie wczoraj złapała jak zobaczyłam moje piękne pelargonie połamane i siedzące w nich gruchające "szczury" :/ kupiłam nowe sadzonki i założyłam zasieki z takich drutów specjalnych i patyczków ;) wyglada to średnio ale na razie działa
    te kolce zdaja egzamin ,ja mam ich sporo dosłownie wszedzie ,bo golebie mi srały jak sie da i gdzie sie da

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwcia Wy na prawdę wierzyłyście, że się uda???? O.o
    a skąd matka miała pytania?
    cała ta akcja od czapki
    ja się dziwię, że psy nie przyjechały
    my probowalaysmy , wiedzac i biorac pod uwage, ze moze sie wogole nie udac.

po godzinie tekst byl w internecie tzn, ze -Tacyt i werset taki a taki

matka jednego z uczniow przetlumaczyla na wloski, moja kolezanka na polski i ok 11 bylysmy gotowe

tu psy nie przyjada nawet jak ci kto w morde da...

BISCA, Mega, efcia, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo co? bo koza z nosa? ;-)
    co nie zmienia faktu, że od czapki ;-)
    iwcia77 wrote:
    tu psy nie przyjada nawet jak ci kto w morde da...

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    te kolce zdaja egzamin ,ja mam ich sporo dosłownie wszedzie ,bo golebie mi srały jak sie da i gdzie sie da
    Taa, mam je przetestowane :) na zimę odcinek zdjęłam zeby zainstalować karmił dla małych ptaków :) jakie było moje zdziwienie jsk gołąb próbował zaraz tam zaparkować ;) walczę z nimi juz 5 lat, bestie sa cwane i znajda każda szczelinę ;) na szczęście sąsiedzi tez walczą i juz na podwórku populacja nam spadła o polowe :)

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Taa, mam je przetestowane :) na zimę odcinek zdjęłam zeby zainstalować karmił dla małych ptaków :) jakie było moje zdziwienie jsk gołąb próbował zaraz tam zaparkować ;) walczę z nimi juz 5 lat, bestie sa cwane i znajda każda szczelinę ;) na szczęście sąsiedzi tez walczą i juz na podwórku populacja nam spadła o polowe :)
    a widzisz u mnie jak mamy kolce gołebie siw wyprowadziły,ale wprowadziły sie wróble :/
    nie wiem co gorsze :/

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    za dwie pierwsze należą się 2 gwiazdki ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpg
    czy ja dostala 2 gwiazdki ??? :-O

Bozia3, Aasiula, Reni, Mega, efcia, moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie, bo pomysł był mega głupi i niedopracowany
    a mamy XXI wiek
    takie akcje to były w modzie za czasów Romea i Julii
    teraz mamy technikę drogie Panie ;-)
    pomysl nie byl glupi ale niedopracowany , bo zorganizowany na dzien przed akcja

niby mamy 21 wiek ale na sale wpuszczaja po przejsciu przez metaldetektor

lacina to nie matma czy fiza- ponoc jest trudna i sciag nie ma jak zrobic

poszlysmy na zywiol

a z ciekawosci- ty jakbys to zorganizowala? moze nastepnym razem uzyjemy twojego pomyslu ;D

Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

a z ciekawosci- ty jakbys to zorganizowala? moze nastepnym razem uzyjemy twojego pomyslu ;D
    Njaprosciej to by było sie nauczyc XD

Sabina, iwcia77, Reni, macduska, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, moremi, paszczakin, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Z tego co gadają świerszcze wywnioskowałam, że szykuje się nowa fala ;-)
    Tak jest. Ja zachodze w tym cyklu i rodze w marcu. A dlaczego? Bo bardzo nie chcę mieć marcowego dziecka XD (nie lubię marca). A Wacia zaraz po mnie, w lipcu. Bedziem się razem brzuchacic :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:03

ania.g, iwcia77, macduska, Mega, BISCA, efcia, Aasiula, moremi, paszczakin, gretka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ogromne gratulacje dla pierworodnej :-D zuch dziewczyna :-)

iwcia77, Mega, ania.g, efcia, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość

‹‹ 10045 10046 10047 10048 10049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ