35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Z tego co gadają świerszcze wywnioskowałam, że szykuje się nowa fala
,nie moze tak byc ze wszystkie w ciONzy beda ,kto bedzie prasował ?
macduska, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mokry dzien ale i tak jak dla mnie bajera.Nie ma upałow , nie robi mi sie słabo i młody zywo daje o sobei znac co moment kopiąc matke po pecherzu .
Pozałatwiałam w ciul spraw .Czuje sie na dzien dzisiejszy spełniona
Jeszcze młodemu żarło na obiad przygotowac i lenistwo
Zasłuzyłam na miche leczo
Morka po połowie to juz znacznie lepiej bo leci!!
Dziewczyny ja to samo myslałam i mówiłam jak widziałam paszczakowe odliczanie..Wam tez zleci.Aasiula, Krakonka, iwcia77, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, paszczakin, gosia7122, Magda*, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dostałam procentowe wyniki egzaminu gimnazjalnego córki. Poszło jej bardzo dobrze
Polski 70%, historia 81%, matma 44% ( z tego zawsze miała problemy), przyrodnicze 64%, angielski podst. 98% i angielski rozsz. 78%
Także świętujemy i znów udamy się na lodyAasiula, kapturnica, Reni, caffe, macduska, BISCA, Elfik, iwcia77, anna maria, Bozia3, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, paszczakin, megan8, Mala79, gosia7122, Magda*, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dostałam procentowe wyniki egzaminu gimnazjalnego córki. Poszło jej bardzo dobrze
Polski 70%, historia 81%, matma 44% ( z tego zawsze miała problemy), przyrodnicze 64%, angielski podst. 98% i angielski rozsz. 78%
Także świętujemy i znów udamy się na lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 10:05
ania.g, Mega, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia masz do odstrzału
Endometrioza (nie ten dział)
Jakie badania przed wizytą lek.Proszę doradźcie! (dubel)
Nieudana stymulacja invitro - dlaczego?(nie ten dział)
Fertility Friend - of z większymi możliwościami(zawiera lokowanie produktu
..)
Proszę o pomoc dla koleżanki! Maluszek czeka... (nieaktualne)
Przyszłe Mamy 35 + z łódzkiego (umarł)
Starające się od lipiec 2014 (umarł)
Niskie FSH, ale stosunek LF do FSH powyżej 1 (nie ten dział)
Kupię Encorton 5 mg (dubel umarł)
Chętnie odsprzedam Mące i dwie tubki conceive aplikatory i Salfazin (dubel umarł)
NOWA LISTA starających się ,zafasolkowanych 35+ (staroć)
kapturnica, ania.g, BISCA, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, efcia, moremi, paszczakin, gretka, Mala79, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zebrałam się wreszcie i popchnęłam dzień do przodu.
Jeszcze muszę znaleźć klucze, załatwić transport.
Migrena nie minęła, ale znalazłam 3 groszeOstatnio jestem finansowo przesądna i schylam się po każdego grosika leżącego na ulicy. Mawiają, że to przynosi szczęście
Trochę mi niedobrze od ibupromu i nie mam NIC do jedzenia w domu. Oprócz makaronu, którego przeciez nie jadam
Może sobie zrobię zupę mleczną...ania.g, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mala79, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:A Ty kiedy ruszasz ponownie?
I Beates? Jesteś? Jak sytuacja u Ciebie?
Bry
Chyba dzisiaj zimno, bo mruczadła mnie grzeją
Ja ruszam we wrzesniu. Mam umowiona wizyte na koniec sierpnia, bedziemy planowac. Wczoraj mialam USG. Wszystko sie ladnie wyczysciloz czego bardzo sie ciesze, bo z moim szczesciem w tej dziedzinie .... moglo byc roznie ...
Chyba sobie zaloze suwaczek wakacyjny i bede odliczac do 1 sierpniaAasiula, Natka_79, ania.g, Reni, Krakonka, macduska, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, gosia7122, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Przeżyłam wczorajszy dzien a bałam sie go jak nie wiem, ale minął...nic sie nie stało....teraz przede mną wizyta u gina i czekam tylko na dobre wiadomosci. Przezylam18tc to teraz musi być dobrze i kropka.
Byłam wczoraj zrobic badania. Tak mnie dziabnela ze mam rekordowego siniakaoby badania wyszły dobrze. Jakis taki spokoj mnie ogarnął, choc pewnie w poniedziałek przed gabinetem to skręci mnie z nerwów.
Moremi, połówkawow, to teraz kochana z górki ci poleci
Kapta a u ciebie to juz w ogóle, leci jak nie wiemzeby moja tak sie rozpędziła w końcu
no i teraz mam mega smaka na leczo
w ogóle ostatnio musze dziennie zjeść jabłko ( truskawki wybitnie mi nie smakują) i wypic kakao
Od wczoraj mam stan wojenny z para gołębi co sobie upatrzyły moja skrzynkę z kwiatami na gniazdokurwi*ca mnie wczoraj złapała jak zobaczyłam moje piękne pelargonie połamane i siedzące w nich gruchające "szczury"
kupiłam nowe sadzonki i założyłam zasieki z takich drutów specjalnych i patyczków
wyglada to średnio ale na razie działa
kapturnica, Aasiula, ania.g, iwcia77, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka, Mala79, gosia7122, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Przeżyłam wczorajszy dzien a bałam sie go jak nie wiem, ale minął...nic sie nie stało....teraz przede mną wizyta u gina i czekam tylko na dobre wiadomosci. Przezylam18tc to teraz musi być dobrze i kropka.
Byłam wczoraj zrobic badania. Tak mnie dziabnela ze mam rekordowego siniakaoby badania wyszły dobrze. Jakis taki spokoj mnie ogarnął, choc pewnie w poniedziałek przed gabinetem to skręci mnie z nerwów.
Moremi, połówkawow, to teraz kochana z górki ci poleci
Kapta a u ciebie to juz w ogóle, leci jak nie wiemzeby moja tak sie rozpędziła w końcu
no i teraz mam mega smaka na leczo
w ogóle ostatnio musze dziennie zjeść jabłko ( truskawki wybitnie mi nie smakują) i wypic kakao
Od wczoraj mam stan wojenny z para gołębi co sobie upatrzyły moja skrzynkę z kwiatami na gniazdokurwi*ca mnie wczoraj złapała jak zobaczyłam moje piękne pelargonie połamane i siedzące w nich gruchające "szczury"
kupiłam nowe sadzonki i założyłam zasieki z takich drutów specjalnych i patyczków
wyglada to średnio ale na razie działa
-
Reni wrote:Iwcia Wy na prawdę wierzyłyście, że się uda????
a skąd matka miała pytania?
cała ta akcja od czapki
ja się dziwię, że psy nie przyjechały
po godzinie tekst byl w internecie tzn, ze -Tacyt i werset taki a taki
matka jednego z uczniow przetlumaczyla na wloski, moja kolezanka na polski i ok 11 bylysmy gotowe
tu psy nie przyjada nawet jak ci kto w morde da...
BISCA, Mega, efcia, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:te kolce zdaja egzamin ,ja mam ich sporo dosłownie wszedzie ,bo golebie mi srały jak sie da i gdzie sie da
na zimę odcinek zdjęłam zeby zainstalować karmił dla małych ptaków
jakie było moje zdziwienie jsk gołąb próbował zaraz tam zaparkować
walczę z nimi juz 5 lat, bestie sa cwane i znajda każda szczelinę
na szczęście sąsiedzi tez walczą i juz na podwórku populacja nam spadła o polowe
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Taa, mam je przetestowane
na zimę odcinek zdjęłam zeby zainstalować karmił dla małych ptaków
jakie było moje zdziwienie jsk gołąb próbował zaraz tam zaparkować
walczę z nimi juz 5 lat, bestie sa cwane i znajda każda szczelinę
na szczęście sąsiedzi tez walczą i juz na podwórku populacja nam spadła o polowe
nie wiem co gorsze
-
Reni wrote:za dwie pierwsze należą się 2 gwiazdki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpgBozia3, Aasiula, Reni, Mega, efcia, moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie, bo pomysł był mega głupi i niedopracowany
a mamy XXI wiek
takie akcje to były w modzie za czasów Romea i Julii
teraz mamy technikę drogie Panie
niby mamy 21 wiek ale na sale wpuszczaja po przejsciu przez metaldetektor
lacina to nie matma czy fiza- ponoc jest trudna i sciag nie ma jak zrobic
poszlysmy na zywiol
a z ciekawosci- ty jakbys to zorganizowala? moze nastepnym razem uzyjemy twojego pomysluBozia3, Mega, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
a z ciekawosci- ty jakbys to zorganizowala? moze nastepnym razem uzyjemy twojego pomysluSabina, iwcia77, Reni, macduska, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, moremi, paszczakin, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Z tego co gadają świerszcze wywnioskowałam, że szykuje się nowa fala
(nie lubię marca). A Wacia zaraz po mnie, w lipcu. Bedziem się razem brzuchacic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:03
ania.g, iwcia77, macduska, Mega, BISCA, efcia, Aasiula, moremi, paszczakin, gretka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny