35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
je wczoraj w sklepie natknelam sie na "tanie" czeresnie (3.9 € za kg)
Mysle, a kupie sobie worek. Napakowalam z dobre kilo i mnie natchnelo, zeby sprobowac. Byly przeniedobre. Gorzko-kwasno-twarde. Dlatego takie "tanie" . Nie kupilam. Trudno, trzeba jesc te za 6.7 € za kg albo jesc jablkaMega, Aasiula, moremi, efcia, paszczakin, macduska, Bozia3, Magda*, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:je wczoraj w sklepie natknelam sie na "tanie" czeresnie (3.9 € za kg)
Mysle, a kupie sobie worek. Napakowalam z dobre kilo i mnie natchnelo, zeby sprobowac. Byly przeniedobre. Gorzko-kwasno-twarde. Dlatego takie "tanie" . Nie kupilam. Trudno, trzeba jesc te za 6.7 € za kg albo jesc jablkaefcia lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Chyba dzisiaj zimno, bo mruczadła mnie grzeją
Ja mialam wczoraj akcje- wychodze na spacer (ostatnio chodze z ta moja sasiadka), w planach spory dystans, bo na zdjecia żesmy szly. A kota za nami- zazwyczaj dochodzi do konca placu (jakies 20m) i oznajmia, ze ona juz zmeczona i dalej nie idzie.
A wczoraj, tup, tup, tup, jak piesek przy wozku do konca ulicy. Poglaskalam, pochwalilam i mowie, idz juz kochanie do domu, bo my daleko idziemy. Kota paczy jak na debila i mowi- ja tez ide.. To poglaskalam znowu, odwrocilam kotu kierunek i podszczypnelam w tylek na rozped. Oddalila sie na 10 m, po czym my skrecilysmy na nastepna ulice, zeby kot nas juz nie widzial. I wtedy rozpoczal sie taki koci lament, ze prawie mi serce peklo. Zawolalam i moj kociopies przybiegl do nas w podskokach.
Trzeba bylo zostawic dziecko sasiadce, wziac kota na rece, odniesc do domu i wtedy ruszyc. Mauzu mowil, ze kot oprotestowal takie potraktowanie bardzo glosno, no ale co mialam robic- nie mogla isc z nami tak daleko..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:59
ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77, Aasiula, efcia, Reni, caffe, gretka, macduska, Bozia3, ania.g, BISCA, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania tez sie bardzo ciesze, ze twojej córce poszło dobrze na egzaminie, zycz jej powodzenia w nowej szkole, niech sie trzyma
super, że sie wszystko układa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:40
ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Sabina, ania.g, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I jeszcze Reni, Asiula i Krakonka...
O kim zapomniałam?
na 10000 stronie jest cała lista
szkoda ze ja nie moge rozpocząć tej zielonej fali, fakt sikańca nie robiłam, ale tempka dała nura
mam nadzieje ze Asiula rozpocznie fale, bo ona chyba najblizej "sądnego dnia"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:43
ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Sabina, macduska, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:na 1000 stronie jest cała lista
szkoda ze ja nie moge rozpocząć tej zielonej fali, fakt sikańca nie robiłam, ale tempka dała nura
mam nadzieje ze Asiula rozpocznie fale, bo ona chyba najblizej "sądnego dnia"Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nawet jeśli, zostanie Ci to wynagrodzone podwójnie, bliźniakami
Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Uuuu.
Ja bylam przystrzyzona. To jakies zapuszczone odtygodni babska. Fuj.
Mam pyanie, ale chyba do Zosi. Czy Ultrogestan bedzie zaburzal wynik progesterone we krwi? Jeszcze nie zacelam brac, ale lada moment zaczne.
Dziendobry.
Ja dzis w chmurach bede. Cos przekazac Bozi?
ja nie Zosia, ale bralam to przez 3 miesiace przed ciaza, a potem caly pierwszy trymestr. Lekarz mowil mi, ze wynik bedzie podpimpowany lekiem, bo to czysty progesteron, ale ja wyniki mialam bardzo liche nadal.. w ciazy 1 trymestr 12-17 czegos tam..
eee, teraz doczytalam- ja bralam Utrogestan, bez L
Zofia8, kapturnica, moremi, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry
Moremi gratulacje z okazji polowkowego
Ania gratuluje corki i corce gratuluje
Wczoraj bylam u gina, pierwszy raz po poronieniu. I tu spotkala mnie mila niespodzianka. Endometrium 8 mm, pecherzyk 18 mm. Tego nie spodziewalam sie, jak odebralam na poczatku tego cyklu wyniki estradiolu <5.
Musze zawalczyc z miesniakiem. Gin podejrzewa tez polipa. No coz czeka mnie histero.efcia, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, caffe, moremi, gretka, Sabina, macduska, Aasiula, ania.g, BISCA, Magda*, Krakonka, beates, Magdala, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8