35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:U nas bylo identycznie, tak gdzies do 6 miesiaca. Jak Adas zaczal pelzac, to kota zaczela sie mu przygladac. Pewnie jak tylko lezal, to byl troche podejrzany.
Teraz przychodzi do niego sama, ociera sie, a jak placze, to leci sprawdzic, co jest grane.
super.. mam nadzieje na taki rozwoj sytuacjiDziobak, moremi, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
dzisiaj w Wyborczej jest art o dzieciach
dając im wcześnie tablet czy smartfon robimy krzywdę
a tak się mamusie cieszą, ze 7 miesięczne dziecko daje radęmoremi, Mega, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Natka, ja byłam dzisiaj na pobraniu krwi. Laska mi się dwa razy wbiła, ale nie trafiła. Dopiero facet zrobił dobre wkłucie. Znowu będę jak narkomanka
Dobrze, że ta laska od razu powiedziała, że nie chce mnie męczyć i zawołała tego kolesia. Inna w tej samej klinice zrobiła mi kiedyś 5 wkłuć. -
takie dzieci zachowują się jak autystyczne, bo dochodzi u nich do opóźnienia mowy i zaburzenia relacji społecznych z powodu nadmiernego przebywania wśród gadżetów elektronicznych, a nie ludzi
Reni wrote:dzisiaj w Wyborczej jest art o dzieciach
dając im wcześnie tablet czy smartfon robimy krzywdę
a tak się mamusie cieszą, ze 7 miesięczne dziecko daje radęmoremi, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Magda*, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:na 10000 stronie jest cała lista
szkoda ze ja nie moge rozpocząć tej zielonej fali, fakt sikańca nie robiłam, ale tempka dała nura
mam nadzieje ze Asiula rozpocznie fale, bo ona chyba najblizej "sądnego dnia"
Ciebie nie wymieniłam bo miałam w pamięci Twój wykres.
Dała nura powiadasz? Szkoda!efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ciebie nie wymieniłam bo miałam w pamięci Twój wykres.
Dała nura powiadasz? Szkoda!efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:O matko... U nas w szpitalu biorą sprawnie, tylko ta moja żyła chyba ma juz dość. Wczoraj długo krwawiłam i za krótko trzymałam to sie siniak zrobił.
Z tymi siniakami to najczęściej tak wychodzi, że trzyma się za krótko, za słabo, czy zgina się rękę po wyjściu z gabinetu (wtedy krew się zbiera i siniaki są po pachę). Chociaż nie tak dawno własnie w szpitalu babka kazała mi zgiąć rękę. Zrobiła wielkie oczy, gdy jej powiedziałam, że tego od lat się nie praktykuje tak samo jak podnoszenia rąk podczas zakrztuszenia, czy odchylania glowy przy krwawieniu z nosa.iwcia77, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bryyyy, cos mi nie posluzylo to wczorajsze nocne siedzenie, 3 podejscia do wstawania dzisiaj- kawa nawet mnie nie reanimowala w pelni, ale coz do roboty- ciasto sie piecze ( mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam- a wlsanie- pytanie-jak pieczecie z ksylolitem to jak to sie wymienia i np do ubijanych mozna?- jakos nie mam odwagi sprobowac?
coz u mnie tez owocowe ceny nie rozpieszczaja- czeresnie- 8Fr, truskawki- 7,
a i hit , co prawda z zeszlego roku- i nie przypuszczam zeby sie zmienilo-250g czerwonych porzeczek- 4Fr!!!! maliny tez jakos tak......Mega, iwcia77, efcia, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:bryyyy, cos mi nie posluzylo to wczorajsze nocne siedzenie, 3 podejscia do wstawania dzisiaj- kawa nawet mnie nie reanimowala w pelni, ale coz do roboty- ciasto sie piecze ( mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam- a wlsanie- pytanie-jak pieczecie z ksylolitem to jak to sie wymienia i np do ubijanych mozna?- jakos nie mam odwagi sprobowac?
coz u mnie tez owocowe ceny nie rozpieszczaja- czeresnie- 8Fr, truskawki- 7,
a i hit , co prawda z zeszlego roku- i nie przypuszczam zeby sie zmienilo-250g czerwonych porzeczek- 4Fr!!!! maliny tez jakos tak......
W ogóle ceny owoców to jakis kosmos, fajnie, ze truskawki i czereśnie troche opadły, bob tez już widziałam, ale nie wiem po ileefcia, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Kapta, a Ty oprócz codziennego przetwarzania czereśni podczas oglądania krzaków przez okno..., to coś z nich na zimę robisz?
Kompoty do słoikow , dzemory i mroze w całosci drylowane na pierogi
caffe, moremi, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:... pytanie-jak pieczecie z ksylolitem to jak to sie wymienia i np do ubijanych mozna?- jakos nie mam odwagi sprobowac?
gretka ksylitol używasz dokładnie jak cukier, czyli do ubijanych też
ja z ksylitolem robie wszystkie ciacha, nawet beza wychodzi
tylko do drożdżowego sie nie używa, bo drożdże nie rosnąMega, caffe, moremi, paszczakin, gretka, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
I widziałam, że Luna się odezwała. Chyba już niedługo pogonisz całą tą gimbazę na cztery wiatry
i jak plan działania teraz? Uspokoiło się trochę?
Ciekawe też jak tam Ola.
U mnie, żeby nie było tak różowo, to zaraz idę do dentysty z obrzękiem policzka. Caffe!!!! Ty świnio! Zarazilaś mnie!
Magda, Ty dzisiaj uważaj, żeby i Tobie czegoś te leczyzęby nie zrobiłycaffe, efcia, kapturnica, Reni, paszczakin, gretka, iwcia77, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, Mala79, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Natka, ja byłam dzisiaj na pobraniu krwi. Laska mi się dwa razy wbiła, ale nie trafiła. Dopiero facet zrobił dobre wkłucie. Znowu będę jak narkomanka
Dobrze, że ta laska od razu powiedziała, że nie chce mnie męczyć i zawołała tego kolesia. Inna w tej samej klinice zrobiła mi kiedyś 5 wkłuć.
U mnie ostatnio udalo sie krew pobrac dopiero 3 pielegniarce za czwartym razem.
Moremi, przy takich problemach polecam, by tuz przed wypic duuuuzo wody. Pomaga
Magdala lubi tę wiadomość
Zofia8
-
efcia wrote:gretka ksylitol używasz dokładnie jak cukier, czyli do ubijanych też
ja z ksylitolem robie wszystkie ciacha, nawet beza wychodzi
tylko do drożdżowego sie nie używa, bo drożdże nie rosnąefcia, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!