35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A w ogole i w szczegole dzien bry!!
Kolejna 10tka pykła.
Teraz odliczam nie na tygodnie a na dziesiatki (dni)równo 20 tygodni i 50% ciąży
dorbie, ania.g, kkisia, Magda*, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, Reni, macduska, kapturnica, Krakonka, BISCA, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, megan8, Mala79, gosia7122, beates, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
pogoda pod obwisłym przyrodzeniem
to będzie długi i senny dzień
idę na śledziamoremi, ania.g, kkisia, gretka, Aasiula, Mega, macduska, kapturnica, caffe, BISCA, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, gosia7122, beates, Arwena lubią tę wiadomość
-
Iwcia Wy na prawdę wierzyłyście, że się uda????
a skąd matka miała pytania?
cała ta akcja od czapki
ja się dziwię, że psy nie przyjechały
iwcia77 wrote:no sie dzialo
final - 2 i pol zdania wykrzyczane
niestety na marne, bo okazalo sie ze w tym samym czasie w auli pojawil sie profesor i dyktowal druga czesc tekstu do tlumaczenia , wiec nasze glosy sie nachodzily...
misja okazala sie kleska ...moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nie, bo pomysł był mega głupi i niedopracowany
a mamy XXI wiek
takie akcje to były w modzie za czasów Romea i Julii
teraz mamy technikę drogie Panie
Bozia3 wrote:-zasłużyłaś na mega słoneczko od Pani.....moremi, Mega, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość
-
za dwie pierwsze należą się 2 gwiazdki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpgBozia3 wrote:nasunęły mi się refleksje:
-jesteś szalona w pozytywnym sensie - ja bym nie miała odwagi na taki numer
-można na Ciebie liczyć - jesteś pewnie dobrą przyjaciółką
-zasłużyłaś na mega słoneczko od Pani.....moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj mam ciężki dzień.
Muszę zawieźć jednego syna na zbiorke na wyjazd na 10.30, potem drugiego na 12.00. Na 12.00 mam do pracy. A z pracy jadę do drugiej na 18.00 na dyżur na nockę do 8.00. I wolny weekend, uff. Ale impreza urodzinowa szwagra mojego męża.
Po poprzednim weekendzie to byłam wykonczona, ale imprezka moja urodzinowa to musiałam siedzieć do ostatniego goscia do 1.00, potem zawody Huberta w niedzielę. Mam nadzieję,że ten weekend będzie lepszy, bo w przyszłym tyg mam 3 dyzury, upsmoremi, ania.g, gretka, Aasiula, Sabina, Reni, macduska, Krakonka, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, beates, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja bym poszła spać, ale mi Toto po brzuchu lata
To chyba po tym kefirze z truskawkami. Albo po basenie (znowu regularnie pływam, ale ograniczam się do 20-25 basenów).
Aaaaa i kupiłam ksylitol. Czy w ciąży można się na niego przestawić? Dzisiaj do truskawek dałam pół łyżeczki. A jutro jak? Też pół, czy zwiększać stopniowo? Paszczaka i Magdy o tej porze nie ma, to sobie pytać mogę.
I Caffe, chyba zaczęlaś złą passę z tymi zębami. Dzisiaj ja mam jakieś plamy na policzku. Zobaczymy, co jutro się będzie działo.
Zwiększaj stpniowo,nawet jak cie raz przeczysci to bez żadnej szkody,także śmiałodorbie, Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja dzisiaj mam ciężki dzień.
Muszę zawieźć jednego syna na zbiorke na wyjazd na 10.30, potem drugiego na 12.00. Na 12.00 mam do pracy. A z pracy jadę do drugiej na 18.00 na dyżur na nockę do 8.00. I wolny weekend, uff. Ale impreza urodzinowa szwagra mojego męża.
Po poprzednim weekendzie to byłam wykonczona, ale imprezka moja urodzinowa to musiałam siedzieć do ostatniego goscia do 1.00, potem zawody Huberta w niedzielę. Mam nadzieję,że ten weekend będzie lepszy, bo w przyszłym tyg mam 3 dyzury, upsdorbie, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A ja mam już pół chałupy ogarnięte
drugie pół czeka aż przyjedzie moja mama po południu i przejmie Marcela. Na 18 do fryzjera a potem kanaping
dorbie, Aasiula, moremi, Sabina, Mega, macduska, caffe, BISCA, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, megan8, Mala79, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
stary myk
hahaha przerabiałam i nauczyłam się szybko, że rozbieram się w łazience i stare gacie i skary lądują w koszu hahaha
Bozia3 wrote:a znam znam takie historie....
moja wuefistka z liceum zrobiła taki myk: rozbierała się wieczorem - zdjęła z siebie jednocześnie dżinsy, rajstopy i majtki. Na drugi dzień rano włożyła czyste majtki, rajstopy i na to dzinsy....w tramwaju jej ludzie podali wystające z nogawki wczorajsze majty i rajstopy....) to dopiero był czad...Aasiula, moremi, Mega, macduska, kapturnica, caffe, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ten czas zapindala :)morka polowka ,kapta to juz w ogole zaraz bedzie rodzic
a niedawno sikance były i fotki testów
U reszty zaciazonych tez tylko tygodnie leca i zaraz porody beda
Fajnie ,bedzie sie dzialomoremi, Reni, macduska, kapturnica, ania.g, Mega, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, gosia7122, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jak ten czas zapindala :)morka polowka ,kapta to juz w ogole zaraz bedzie rodzic
a niedawno sikance były i fotki testów
U reszty zaciazonych tez tylko tygodnie leca i zaraz porody beda
Fajnie ,bedzie sie dzialo
Tylko zielona fala jakoś nas odbiegła.Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega, efcia, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Tylko zielona fala jakoś nas odbiegła.
Aasiula, ania.g, caffe, macduska, BISCA, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, gretka, Mala79, gosia7122, beates, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Tylko zielona fala jakoś nas odbiegła.
Aasiula, macduska, BISCA, Sabina, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, paszczakin, gretka, Mala79, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4