WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczyny !
    miłego dnia :)

dorbie, macduska, ania.g, kkisia, Aasiula, Krakonka, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A w ogole i w szczegole dzien bry!! :)
    Kolejna 10tka pykła.
    Teraz odliczam nie na tygodnie a na dziesiatki (dni) :P
    U mnie dzisiaj połówka :-) równo 20 tygodni i 50% ciąży :-)

dorbie, ania.g, kkisia, Magda*, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, Reni, macduska, kapturnica, Krakonka, BISCA, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, megan8, Mala79, gosia7122, beates, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U mnie dzisiaj połówka :-) równo 20 tygodni i 50% ciąży :-)
    Właśnie zauważyłam :-) Gratulacje!

kkisia, Aasiula, Mega, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki

pogoda pod obwisłym przyrodzeniem
    to będzie długi i senny dzień

idę na śledzia

moremi, ania.g, kkisia, gretka, Aasiula, Mega, macduska, kapturnica, caffe, BISCA, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, gosia7122, beates, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia Wy na prawdę wierzyłyście, że się uda???? O.o
    a skąd matka miała pytania?
    cała ta akcja od czapki
    ja się dziwię, że psy nie przyjechały
    iwcia77 wrote:
    no sie dzialo :)

final - 2 i pol zdania wykrzyczane

niestety na marne, bo okazalo sie ze w tym samym czasie w auli pojawil sie profesor i dyktowal druga czesc tekstu do tlumaczenia , wiec nasze glosy sie nachodzily...

misja okazala sie kleska ...

moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, bo pomysł był mega głupi i niedopracowany
    a mamy XXI wiek
    takie akcje to były w modzie za czasów Romea i Julii
    teraz mamy technikę drogie Panie ;-)
    Bozia3 wrote:
    -zasłużyłaś na mega słoneczko od Pani.....:)

moremi, Mega, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za dwie pierwsze należą się 2 gwiazdki ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87e50324431.jpg
    Bozia3 wrote:
    nasunęły mi się refleksje :):
    -jesteś szalona w pozytywnym sensie - ja bym nie miała odwagi na taki numer
    -można na Ciebie liczyć - jesteś pewnie dobrą przyjaciółką
    -zasłużyłaś na mega słoneczko od Pani.....:)

moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam ciężki dzień.
    Muszę zawieźć jednego syna na zbiorke na wyjazd na 10.30, potem drugiego na 12.00. Na 12.00 mam do pracy. A z pracy jadę do drugiej na 18.00 na dyżur na nockę do 8.00. I wolny weekend, uff. Ale impreza urodzinowa szwagra mojego męża.
    Po poprzednim weekendzie to byłam wykonczona, ale imprezka moja urodzinowa to musiałam siedzieć do ostatniego goscia do 1.00, potem zawody Huberta w niedzielę. Mam nadzieję,że ten weekend będzie lepszy, bo w przyszłym tyg mam 3 dyzury, ups

moremi, ania.g, gretka, Aasiula, Sabina, Reni, macduska, Krakonka, efcia, ComeToMeBaby, Mala79, beates, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja bym poszła spać, ale mi Toto po brzuchu lata ;-)
    To chyba po tym kefirze z truskawkami. Albo po basenie (znowu regularnie pływam, ale ograniczam się do 20-25 basenów).
    Aaaaa i kupiłam ksylitol. Czy w ciąży można się na niego przestawić? Dzisiaj do truskawek dałam pół łyżeczki. A jutro jak? Też pół, czy zwiększać stopniowo? Paszczaka i Magdy o tej porze nie ma, to sobie pytać mogę.

I Caffe, chyba zaczęlaś złą passę z tymi zębami. Dzisiaj ja mam jakieś plamy na policzku. Zobaczymy, co jutro się będzie działo.
    ja używam ksylitol ,wiesz ze on bardzo dobrze na zęby działa,odwrotnie do cukru,przeciwdziała próchnicy.Ja raczej nigdy nie miałam rozwolnienia po nim.
    Zwiększaj stpniowo,nawet jak cie raz przeczysci to bez żadnej szkody,także śmiało :)

dorbie, Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja dzisiaj mam ciężki dzień.
    Muszę zawieźć jednego syna na zbiorke na wyjazd na 10.30, potem drugiego na 12.00. Na 12.00 mam do pracy. A z pracy jadę do drugiej na 18.00 na dyżur na nockę do 8.00. I wolny weekend, uff. Ale impreza urodzinowa szwagra mojego męża.
    Po poprzednim weekendzie to byłam wykonczona, ale imprezka moja urodzinowa to musiałam siedzieć do ostatniego goscia do 1.00, potem zawody Huberta w niedzielę. Mam nadzieję,że ten weekend będzie lepszy, bo w przyszłym tyg mam 3 dyzury, ups
    Dużo siły i energii dla Ciebie <3

dorbie, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam już pół chałupy ogarnięte :) drugie pół czeka aż przyjedzie moja mama po południu i przejmie Marcela. Na 18 do fryzjera a potem kanaping :)

dorbie, Aasiula, moremi, Sabina, Mega, macduska, caffe, BISCA, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, megan8, Mala79, gosia7122, beates lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stary myk
    hahaha przerabiałam i nauczyłam się szybko, że rozbieram się w łazience i stare gacie i skary lądują w koszu hahaha
    Bozia3 wrote:
    a znam znam takie historie....:)
    moja wuefistka z liceum zrobiła taki myk: rozbierała się wieczorem - zdjęła z siebie jednocześnie dżinsy, rajstopy i majtki. Na drugi dzień rano włożyła czyste majtki, rajstopy i na to dzinsy....w tramwaju jej ludzie podali wystające z nogawki wczorajsze majty i rajstopy....) to dopiero był czad...:)

Aasiula, moremi, Mega, macduska, kapturnica, caffe, iwcia77, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Pietunio, jak ja kocham piątek :-)

Ale że nie mam takich przygod jak Wy to nie bardzo jest co pisać.
    Kisiel <3

moremi, Mega, Aasiula, gretka, macduska, kapturnica, efcia, kkisia, gosia7122, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka gratulejszyn polowki!

moremi, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ten czas zapindala :)morka polowka ,kapta to juz w ogole zaraz bedzie rodzic :) a niedawno sikance były i fotki testów
    U reszty zaciazonych tez tylko tygodnie leca i zaraz porody beda :)
    Fajnie ,bedzie sie dzialo :)

moremi, Reni, macduska, kapturnica, ania.g, Mega, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, gosia7122, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam
    Pietunio, jak ja kocham piątek :-)

Ale że nie mam takich przygod jak Wy to nie bardzo jest co pisać.
    Kisiel <3

Bo jesteś ułożona i zorganizowana. :-)

Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Jak ten czas zapindala :)morka polowka ,kapta to juz w ogole zaraz bedzie rodzic :) a niedawno sikance były i fotki testów
    U reszty zaciazonych tez tylko tygodnie leca i zaraz porody beda :)
    Fajnie ,bedzie sie dzialo :)

Tylko zielona fala jakoś nas odbiegła.

Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega, efcia, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Z tego co gadają świerszcze wywnioskowałam, że szykuje się nowa fala ;-)

Aasiula, ania.g, caffe, macduska, BISCA, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, gretka, Mala79, gosia7122, beates, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jeszcze przyjdzie ,zobaczysz :)

ania.g, macduska, Mega, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja to rykoszetem dostałam ;)

Aasiula, macduska, BISCA, Sabina, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, efcia, moremi, paszczakin, gretka, Mala79, beates, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 10044 10045 10046 10047 10048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ