35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Pewnie. Nie jesteśmy same.
Jakkolwiek to przerażająco brzmi, są jeszcze inne światy. Yyy wątki. Yyy użytkowniczki. Obce.
No. Straszne. Jak prawda o UFO...
ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bozia3 wrote:mnie się jeszcze przypomniała dziś jedna sytuacja - było to dawno temu...i nie pamiętam o co dokładnie chodziło - ale coś tam palnęła Hera - i wtedy też skomentowała nagle jej post jakaś obca baba - była bardzo wzburzona i jechała po Tomku. Potem to komentowali wszyscy i Bursztyn. Nie wiem, czy to ktoś pamięta - ale wtedy zastanowiło mnie to - że być może jest tu dużo nieujawnionych osób - które czasem się wychylą z jakąś agresją.....
kapturnica, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja pamietam, ale mi sie wydawalo, ze to ktoras ze " starych" nie miala odwagi dogadac herze ze swojego nika i na potrzebe specjalnego postu do hery- sprawila sobie dodatkowy a po tym jak ja wszystkie zjebaly ,ze nieladnie jechac po dziecku bo on niczemu winien to wykasowala ten post...
Idę. Jednak idę. -
gretka wrote:ja nie wiem co ona takie nieregularne szychty ma, raz dzien, raz noc.....
do 14, potem obiadek u kolezanki, potem kawka u drugiej , szoping i do domu zawitalam o 19 tej, alojza z Ivo wyslalam na spacerek , bo musialam ogarnac chate , potem kolacja, kapiel , usypianie i ani sie nie obejrzalam jak byla 22...ivo spi wiec nadrabiam forum i odnosze sie do postow
gretka, caffe, moremi, ania.g, kapturnica, Bozia3, BISCA, macduska, kkisia, efcia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ano bylam na maturze z laciny...
do 14, potem obiadek u kolezanki, potem kawka u drugiej , szoping i do domu zawitalam o 19 tej, alojza z Ivo wyslalam na spacerek , bo musialam ogarnac chate , potem kolacja, kapiel , usypianie i ani sie nie obejrzalam jak byla 22...ivo spi wiec nadrabiam forum i odnosze sie do postow
iwcia77, caffe, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja bym poszła spać, ale mi Toto po brzuchu lata
To chyba po tym kefirze z truskawkami. Albo po basenie (znowu regularnie pływam, ale ograniczam się do 20-25 basenów).
Aaaaa i kupiłam ksylitol. Czy w ciąży można się na niego przestawić? Dzisiaj do truskawek dałam pół łyżeczki. A jutro jak? Też pół, czy zwiększać stopniowo? Paszczaka i Magdy o tej porze nie ma, to sobie pytać mogę.
I Caffe, chyba zaczęlaś złą passę z tymi zębami. Dzisiaj ja mam jakieś plamy na policzku. Zobaczymy, co jutro się będzie działo.iwcia77, ania.g, kapturnica, caffe, macduska, kkisia, gretka, Sabina, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Zamykalam przeglądarkę. I teraz muszę już nie iść. Opowiadaj o maturze
o 11 przyjechalysmy pod liceum, okna otwarte, miod malina. odpalam telefon i powtarzam wszystko dokladnie co mowi moja kolezanka..dre ryja ofkors, zeby bylo dobrze slychac
zdania dlugie, zlozone..powiedzialam jedno ( z 9) i patrze, ze leci jakas baba i do mnie ,ze tu jest egzamin i ze mam odejsc dalej bo rozpraszam uczniow- ja gupa pale, ze nie rozmumiem i stoje dalej jak kolek- poszla
zdanie drugie - znowu wylazla i gada, ze mam isc sobie a ja gupa kleje, ze nie rozumiem- nagle jakis przechodzien do mnie po angielsku zze tu jest szkola, ze egzamin pisza i rozpraszam i mam sobie isc...ja nadal stoje ale kolezanka przez telefon mowi mi zebym jednak sie usunela ..no i poszlam sobie
final - 2 i pol zdania wykrzyczane
niestety na marne, bo okazalo sie ze w tym samym czasie w auli pojawil sie profesor i dyktowal druga czesc tekstu do tlumaczenia , wiec nasze glosy sie nachodzily...
misja okazala sie kleska ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 00:40
Krakonka, megan8, moremi, kapturnica, Bozia3, caffe, macduska, kkisia, gretka, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, Zofia8, anna maria, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ale byłaś dzielna
nawet w telewizji wypowiadal sie pofesor od laciny , ze tekst byl bardzo ciezki i trudny . syn kolezanki powiedzial ze wszystkim poszlo chujowokapturnica, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:nadrabiam i nie widzę tych postów -wściekłej coś tam -
nie wiem co ona takiego napisała ,może lepiej że nie wiem
ale znikają posty ,czytam i tu nagle tekst jest gdzie indziej ...
Tu masz dzisiejszy
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,10228.html
W awatarze dziunia, a konto usunięte, to ta menop(auza)
Ja już śpię. Dobranociwcia77, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!