35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Pewnie. Nie jesteśmy same.
Jakkolwiek to przerażająco brzmi, są jeszcze inne światy. Yyy wątki. Yyy użytkowniczki. Obce.
No. Straszne. Jak prawda o UFO...
ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ja pamietam, ale mi sie wydawalo, ze to ktoras ze " starych" nie miala odwagi dogadac herze ze swojego nika i na potrzebe specjalnego postu do hery- sprawila sobie dodatkowy a po tym jak ja wszystkie zjebaly ,ze nieladnie jechac po dziecku bo on niczemu winien to wykasowala ten post...Bozia3 wrote:mnie się jeszcze przypomniała dziś jedna sytuacja - było to dawno temu...i nie pamiętam o co dokładnie chodziło - ale coś tam palnęła Hera - i wtedy też skomentowała nagle jej post jakaś obca baba - była bardzo wzburzona i jechała po Tomku. Potem to komentowali wszyscy i Bursztyn. Nie wiem, czy to ktoś pamięta - ale wtedy zastanowiło mnie to - że być może jest tu dużo nieujawnionych osób - które czasem się wychylą z jakąś agresją.....
kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Tu się takie rzeczy działy?! Hmm, taki ten wątek z przygodami.iwcia77 wrote:ja pamietam, ale mi sie wydawalo, ze to ktoras ze " starych" nie miala odwagi dogadac herze ze swojego nika i na potrzebe specjalnego postu do hery- sprawila sobie dodatkowy a po tym jak ja wszystkie zjebaly ,ze nieladnie jechac po dziecku bo on niczemu winien to wykasowala ten post...
Idę. Jednak idę. -
ano bylam na maturze z laciny...gretka wrote:ja nie wiem co ona takie nieregularne szychty ma, raz dzien, raz noc.....
do 14, potem obiadek u kolezanki, potem kawka u drugiej , szoping i do domu zawitalam o 19 tej, alojza z Ivo wyslalam na spacerek , bo musialam ogarnac chate , potem kolacja, kapiel , usypianie i ani sie nie obejrzalam jak byla 22...ivo spi wiec nadrabiam forum i odnosze sie do postow
gretka, caffe, moremi, ania.g, kapturnica, Bozia3, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Zamykalam przeglądarkę. I teraz muszę już nie iść. Opowiadaj o maturzeiwcia77 wrote:ano bylam na maturze z laciny...
do 14, potem obiadek u kolezanki, potem kawka u drugiej , szoping i do domu zawitalam o 19 tej, alojza z Ivo wyslalam na spacerek , bo musialam ogarnac chate , potem kolacja, kapiel , usypianie i ani sie nie obejrzalam jak byla 22...ivo spi wiec nadrabiam forum i odnosze sie do postow 
iwcia77, caffe, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja bym poszła spać, ale mi Toto po brzuchu lata

To chyba po tym kefirze z truskawkami. Albo po basenie (znowu regularnie pływam, ale ograniczam się do 20-25 basenów).
Aaaaa i kupiłam ksylitol. Czy w ciąży można się na niego przestawić? Dzisiaj do truskawek dałam pół łyżeczki. A jutro jak? Też pół, czy zwiększać stopniowo? Paszczaka i Magdy o tej porze nie ma, to sobie pytać mogę.
I Caffe, chyba zaczęlaś złą passę z tymi zębami. Dzisiaj ja mam jakieś plamy na policzku. Zobaczymy, co jutro się będzie działo.
iwcia77, ania.g, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no sie dzialoComeToMeBaby wrote:Zamykalam przeglądarkę. I teraz muszę już nie iść. Opowiadaj o maturze

o 11 przyjechalysmy pod liceum, okna otwarte, miod malina. odpalam telefon i powtarzam wszystko dokladnie co mowi moja kolezanka..dre ryja ofkors, zeby bylo dobrze slychac
zdania dlugie, zlozone..powiedzialam jedno ( z 9) i patrze, ze leci jakas baba i do mnie ,ze tu jest egzamin i ze mam odejsc dalej bo rozpraszam uczniow- ja gupa pale, ze nie rozmumiem i stoje dalej jak kolek- poszla
zdanie drugie - znowu wylazla i gada, ze mam isc sobie a ja gupa kleje, ze nie rozumiem- nagle jakis przechodzien do mnie po angielsku zze tu jest szkola, ze egzamin pisza i rozpraszam i mam sobie isc...ja nadal stoje ale kolezanka przez telefon mowi mi zebym jednak sie usunela ..no i poszlam sobie
final - 2 i pol zdania wykrzyczane
niestety na marne, bo okazalo sie ze w tym samym czasie w auli pojawil sie profesor i dyktowal druga czesc tekstu do tlumaczenia , wiec nasze glosy sie nachodzily...
misja okazala sie kleska ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 00:40
Krakonka, megan8, moremi, kapturnica, Bozia3, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, Zofia8, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no staralam sie pomoc, nie wyszlo ale zrobilam co moglamKrakonka wrote:Ale byłaś dzielna

nawet w telewizji wypowiadal sie pofesor od laciny , ze tekst byl bardzo ciezki i trudny . syn kolezanki powiedzial ze wszystkim poszlo chujowo
kapturnica, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Były lącznie dwa posty - po jednym wczoraj i dzisiaj.megan8 wrote:nadrabiam i nie widzę tych postów -wściekłej coś tam -
nie wiem co ona takiego napisała ,może lepiej że nie wiem
ale znikają posty ,czytam i tu nagle tekst jest gdzie indziej ...
Tu masz dzisiejszy
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,10228.html
W awatarze dziunia, a konto usunięte, to ta menop(auza)
Ja już śpię. Dobranoc
iwcia77, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!