X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Rozłożyłaś mnie na łopatki XD

Ale ja ją rozumiem Pusur, jak szłam do 4 klasy, ro książki przerabiałam juz od ferii zimowych :) I całe wakacje też, codziennie pakowałam do plecaka *znaczy tornistra) i szłam d szkoły :) Nie mogłam się doczekać :)
    Ale ona ma 14 lat, to nie to samo, co bycie podjaranym, jak sie jest jeszcze mocno nieletnim i szkola ciagle cieszy.
    Ale z dwojga zlego - lepiej w ta strone, niz martwic sie fobia szkolna.

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A potem Ci przeszło? :-)
    Ja też bylam nawiedzona. Na wakacje bralam zbiór zadan z matmy i robilam wszystko po kolei. Nawet przerabialam arytmetyke z lat 60 tych. mojego taty z technikum :-)

A mój Kuba mnie dziś zadziwil. Jest ogólnie czytający lektury i nic więcej. Wziął na wyjazd książkę. Ja do niego czy naprawdę ja czytal. A on poważnie " Pomyślałem,że hak będę wiecej czytal to będę lepiej czytał ze zrozumieniem" szok! Coś mu się stało!

Dziobak, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe, moremi, megan8, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale ona ma 14 lat, to nie to samo, co bycie podjaranym, jak sie jest jeszcze mocno nieletnim i szkola ciagle cieszy.
    Ale z dwojga zlego - lepiej w ta strone, niz martwic sie fobia szkolna.
    Wiesz, mui chodziło o to, że ja nie mogłam się doczekać 4 klasy, bo w końcu miałam mieć dorosłe przedmioty: geografię, historię, byłam nimi zafascynowana :) Dlatego rozumiem jej podniecenie, też czuje się dorosła, idzie do gimnazjum, ma przed sobą otwarty rozdział, kolejny, jest bardziej świadoma tego co ją czeka :) Mnie to fascynowało :) Tak samo cieszyłam się na ogólniak, a na studia to myślałam, że piechotą pójdę, tak nie mogłam się doczekać :)

Dziobak, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To chyba jednojajowe są?

tak jednojajowe - to rzadkość :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    tak jednojajowe - to rzadkość :-)
    Ja chcę jedno, nie jestem pazerna ;) Pozostałą dwójkę niech weźmie Reni :) Albo kto tylko chce :)

Bo tak szczerze, to chyba bym padła, jakbym się dowiedziała, że będą 3!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:38

kapturnica, efcia, gretka, nick nieaktualny, Mega, Reni, malgos741, caffe, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga chwale sie ;-)

moja córa w drugiej liceum nadal przynosi świadectwo z czerwonym paskiem :D
    i najlepsze jest to , ze prawie nic sie nie uczy, odrobi lekcje, przeczyta lekture i na tym koniec, żadnego wkuwania itp

Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ania.g, beates, caffe, paszczakin, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Krakonka, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja chcę jedno, nie jestem pazerna ;) Pozostałą dwójkę niech weźmie Reni :) Albo kto tylko chce :)

Bo tak szczerze, to chyba bym padła, jakbym się dowiedziała, że będą 3!

Sabcia jak tak wybrzydzasz to uważaj... życie jest przewrotne ;D
    a tak na poważnie to myśle ze ja też bym padła

nick nieaktualny, Mega, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurr a mnie dopadlo dzis .Od jakiejs pol godziny zaczela mnie napierdalac kosc guziczna .Tak ni z gruchy ni z pietruchy o.O Chodze ledwo , siedziec problem tylko lezenie na boku przynosi ulge.Kurde miala ktoras te przypadlosc ?.Bo tak czytam i ze to przez macice.Ale zeby zaczelo ot tak ??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    uwaga chwale sie ;-)

i najlepsze jest to , ze prawie nic sie nie uczy, odrobi lekcje, przeczyta lekture i na tym koniec, żadnego wkuwania itp
    No proszę zdolna corcie masz :-)

efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    uwaga chwale sie ;-)

No ja mam nadzieje ,ze moj mlody sie nie popsuje i tez dalej bedzie takie przynosil 8)

efcia, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurr a mnie dopadlo dzis .Od jakiejs pol godziny zaczela mnie napierdalac kosc guziczna .Tak ni z gruchy ni z pietruchy o.O Chodze ledwo , siedziec problem tylko lezenie na boku przynosi ulge.Kurde miala ktoras te przypadlosc ?.Bo tak czytam i ze to przez macice.Ale zeby zaczelo ot tak ??
    Pojawia się wtedy gdy Baby buszuje a wcześniej pisałas że daje czadu więc nic dziwnego że Cię dopadlo ale fakt do przyjemności to raczej nie należy

Lez ile wlezie jeśli Ci w tej pozycji wygodnie

efcia, kapturnica, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Magda, Ty dzisiaj uważaj, żeby i Tobie czegoś te leczyzęby nie zrobiły ;-)
    Och Morka,ty mi nic nie mów,byłam u swojego dentysty i sie dowiedziałam ze to co boli to jest zapalenie wokół korzenia przeleczonego kanałowo juz zęba,no i ze musi c na nowo zrobiony i muszę do specjalisty,
    no i co ? i Madzie wygnano do endedologa -cokolwiek to nie znaczy,ale az do Amsterdamu musiałam jechać..pan endodolog-czy jak mu tam obejżał ,stwierdził ze to nie to i że muszę z powrotem i do siebie do pani mondhygenistki(higienistka od zębów)na czy szczenie poddziąsłowe iść,nom to do poniedziałku mam z głowy...choć troszke mi wyczyścił pod tym dziasłem.
    A w ogóle to mam zaawansowaną paradentozę i jak zobaczyłam na zdjęciu mam bardzo ''rozrzedzone'' kości .Co z tym zrobić kurka ,no... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:53

Mega, efcia, kapturnica, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Kapta kup sobie małe kółko dmuchane i na nim siadaj.

kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja mam nadzieje ,ze moj mlody sie nie popsuje i tez dalej bedzie takie przynosil 8)

Kapta to życze zeby sie nie popsuł ;-)
    ja byłam pewna ze w szkole średniej sie to skończy, a tu masz ... miłe zaskoczenie :-)

nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta kup sobie małe kółko dmuchane i na nim siadaj.
    Wlasnie doczytalam o tym kółku .Na razie siedze na moim rogalu i to przynosi ulge,Ale boje sie ,zeby mi sie nie powtorzyla historia z rwa kulszowa z 1szej ciazy.Wtedy bylam kaleka ponad tydzien buu

efcia, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega jak tam dzisiaj się czujesz z Wieczorka? Antyki zadziałały?

Morka gratuluje połowy ciazy i byle dalej było tak jak jest:-)

Mega, efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fajne uczucie, jak dzieciak dobrze sie uczy i ma świadectwo z paskiem, moja też ma, ale ona to dopiero 5 klasa, mam nadzieje, że tak będzie dalej :D

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    u nas za kg 5 euro...tryskawki 3...ceny kosmos
    tanie truskawki macie,u nas teraz 3,5 euro za pół kilo,no na promocji 2 euro za pół kilo

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to fajne uczucie, jak dzieciak dobrze sie uczy i ma świadectwo z paskiem, moja też ma, ale ona to dopiero 5 klasa, mam nadzieje, że tak będzie dalej :D

A to tym bardziej się ciesz u nas z 5tej klasy idzie świadectwo do gimnazjum i jest bardziej brane pod uwagę niż 6ta bo twierdzą że w niej są same powtórki z czym osobiście się nie zgadzam

Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Mega jak tam dzisiaj się czujesz z Wieczorka? Antyki zadziałały?

Morka gratuluje połowy ciazy i byle dalej było tak jak jest:-)
    a dziekuje, jest znacznie lepiej, odzuskalam swój glos ;) kaszel też mniejszy, będę żyła ;)

nick nieaktualny, efcia, ania.g, caffe, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 10056 10057 10058 10059 10060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ