35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Rozłożyłaś mnie na łopatki
Ale ja ją rozumiem Pusur, jak szłam do 4 klasy, ro książki przerabiałam juz od ferii zimowychI całe wakacje też, codziennie pakowałam do plecaka *znaczy tornistra) i szłam d szkoły
Nie mogłam się doczekać
Ale z dwojga zlego - lepiej w ta strone, niz martwic sie fobia szkolna.Mega, dorbie, Sabina, efcia, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A potem Ci przeszło?
A mój Kuba mnie dziś zadziwil. Jest ogólnie czytający lektury i nic więcej. Wziął na wyjazd książkę. Ja do niego czy naprawdę ja czytal. A on poważnie " Pomyślałem,że hak będę wiecej czytal to będę lepiej czytał ze zrozumieniem" szok! Coś mu się stało!Dziobak, Sabina, gretka, Mala79, macduska, Mega, Magda*, caffe, moremi, megan8, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ale ona ma 14 lat, to nie to samo, co bycie podjaranym, jak sie jest jeszcze mocno nieletnim i szkola ciagle cieszy.
Ale z dwojga zlego - lepiej w ta strone, niz martwic sie fobia szkolna.Dlatego rozumiem jej podniecenie, też czuje się dorosła, idzie do gimnazjum, ma przed sobą otwarty rozdział, kolejny, jest bardziej świadoma tego co ją czeka
Mnie to fascynowało
Tak samo cieszyłam się na ogólniak, a na studia to myślałam, że piechotą pójdę, tak nie mogłam się doczekać
Dziobak, macduska, Mega, Magda*, caffe, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:tak jednojajowe - to rzadkość
Pozostałą dwójkę niech weźmie Reni
Albo kto tylko chce
Bo tak szczerze, to chyba bym padła, jakbym się dowiedziała, że będą 3!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:38
kapturnica, efcia, gretka, macduska, Mega, Reni, malgos741, caffe, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
uwaga chwale sie
moja córa w drugiej liceum nadal przynosi świadectwo z czerwonym paskiem
i najlepsze jest to , ze prawie nic sie nie uczy, odrobi lekcje, przeczyta lekture i na tym koniec, żadnego wkuwania itpDziobak, Mala79, kapturnica, macduska, Sabina, Magda*, Mega, ania.g, beates, caffe, paszczakin, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja chcę jedno, nie jestem pazerna
Pozostałą dwójkę niech weźmie Reni
Albo kto tylko chce
Bo tak szczerze, to chyba bym padła, jakbym się dowiedziała, że będą 3!
Sabcia jak tak wybrzydzasz to uważaj... życie jest przewrotne
a tak na poważnie to myśle ze ja też bym padłaSabina, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurr a mnie dopadlo dzis .Od jakiejs pol godziny zaczela mnie napierdalac kosc guziczna .Tak ni z gruchy ni z pietruchy
Chodze ledwo , siedziec problem tylko lezenie na boku przynosi ulge.Kurde miala ktoras te przypadlosc ?.Bo tak czytam i ze to przez macice.Ale zeby zaczelo ot tak ??
-
nick nieaktualnyefcia wrote:uwaga chwale sie
i najlepsze jest to , ze prawie nic sie nie uczy, odrobi lekcje, przeczyta lekture i na tym koniec, żadnego wkuwania itpefcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:uwaga chwale sie
i najlepsze jest to , ze prawie nic sie nie uczy, odrobi lekcje, przeczyta lekture i na tym koniec, żadnego wkuwania itpefcia, Mala79, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurr a mnie dopadlo dzis .Od jakiejs pol godziny zaczela mnie napierdalac kosc guziczna .Tak ni z gruchy ni z pietruchy
Chodze ledwo , siedziec problem tylko lezenie na boku przynosi ulge.Kurde miala ktoras te przypadlosc ?.Bo tak czytam i ze to przez macice.Ale zeby zaczelo ot tak ??
Lez ile wlezie jeśli Ci w tej pozycji wygodnieefcia, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:
Magda, Ty dzisiaj uważaj, żeby i Tobie czegoś te leczyzęby nie zrobiły
no i co ? i Madzie wygnano do endedologa -cokolwiek to nie znaczy,ale az do Amsterdamu musiałam jechać..pan endodolog-czy jak mu tam obejżał ,stwierdził ze to nie to i że muszę z powrotem i do siebie do pani mondhygenistki(higienistka od zębów)na czy szczenie poddziąsłowe iść,nom to do poniedziałku mam z głowy...choć troszke mi wyczyścił pod tym dziasłem.
A w ogóle to mam zaawansowaną paradentozę i jak zobaczyłam na zdjęciu mam bardzo ''rozrzedzone'' kości .Co z tym zrobić kurka ,no...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:53
Mega, efcia, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurr a mnie dopadlo dzis .Od jakiejs pol godziny zaczela mnie napierdalac kosc guziczna .Tak ni z gruchy ni z pietruchy
Kapta kup sobie małe kółko dmuchane i na nim siadaj.kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja mam nadzieje ,ze moj mlody sie nie popsuje i tez dalej bedzie takie przynosil
Kapta to życze zeby sie nie popsuł
ja byłam pewna ze w szkole średniej sie to skończy, a tu masz ... miłe zaskoczenieMala79, Mega, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta kup sobie małe kółko dmuchane i na nim siadaj.
efcia, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to fajne uczucie, jak dzieciak dobrze sie uczy i ma świadectwo z paskiem, moja też ma, ale ona to dopiero 5 klasa, mam nadzieje, że tak będzie dalej
Mala79, kapturnica, efcia, Aasiula, dorbie, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:to fajne uczucie, jak dzieciak dobrze sie uczy i ma świadectwo z paskiem, moja też ma, ale ona to dopiero 5 klasa, mam nadzieje, że tak będzie dalej
A to tym bardziej się ciesz u nas z 5tej klasy idzie świadectwo do gimnazjum i jest bardziej brane pod uwagę niż 6ta bo twierdzą że w niej są same powtórki z czym osobiście się nie zgadzamMega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Mega jak tam dzisiaj się czujesz z Wieczorka? Antyki zadziałały?
Morka gratuluje połowy ciazy i byle dalej było tak jak jest:-)kaszel też mniejszy, będę żyła
Mala79, efcia, ania.g, caffe, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość