35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sama w domu chłop poszedł pobiegac ,bieg w Gdyni Noc Swietojańska zaczyna sie o 24,hehe tak przynajmniej mi powiedział ze idzie biegac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 22:57
efcia, Dziobak, Mega, anna maria, dorbie, caffe, moremi, megan8, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A ja sama w domu chłop poszedł pobiegac ,maraton w Gdyni Noc Swietojańska zaczyna sie o 24,hehe tak przynajmniej mi powiedział ze idzie biegac
Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:czy wszyscy starzejący sie ludzie chcą biegać?
mój biega od dziecka od postawówki, był w AZS, był mistrzem makroregionu w przełajach w juniorach chyba, potem biegał też 2x maraton w Hamburgu jak miał ok 21-22 lata, potem tylko dla siebie, maraton Solidarności, potem zaczął startowac na 10km, czasami 5km. W zeszłym roku maraton w Poznaniu.
Akurat u nas bieganie to życie.
Ale ja nie biegam jakby coNie lubię i tyle
efcia, ania.g, Dziobak, Aasiula, Heretyczka, moremi, megan8, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:o ja ale masz fajnie
takie bezkarne jedzenie mmmmm
efcia, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A my sobie na dyżurze pizze zamówiłyśmy
Czekam, będzie za pół godziny
Nie miałam dawno takiej frajdy z jedzeniaALe zachcianki
To mój zestaw zachciewajkowy
dorbie, efcia, caffe, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
efcia wrote:uwaga chwale sie
moja córa w drugiej liceum nadal przynosi świadectwo z czerwonym paskiem
i najlepsze jest to , ze prawie nic sie nie uczy, odrobi lekcje, przeczyta lekture i na tym koniec, żadnego wkuwania itpefcia, moremi, Mega, megan8, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, kkisia, BISCA, kapturnica, Dziobak, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja mam piekarnik z funkcją pyrolizy. Z jakimś programem parowym też, ale ten się nie sprawdza. Czyszczenie mam na 3 stopnie, jak wrzucę na 3 to po kilku godzinach wypalania piekarnik jest jak nowy. Autentycznie, jak ze sklepu. Wymiata się tylko resztki popiołu.
Polecam wszystkim. Jest to droga funkcja, ale warta każdej kasy. Gdybym miała wybierać piekarnik z pyro i bez zmywarki czy zmywarka i zwykły, to bym odpuściła zmywarkę, naprawdę.
Nie wiem, czy Was dzisiaj zdąże nadrobić. Migrena mi dala w kość, pół dnia spędziłam z muszlą w objęciach i muszę jeszcze od siebie dojść
Migreny współczuje!moremi, iwcia77, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość