35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:wyznacznikiem cywilizacji jest dobrobyt mieszkanców i uczciwy rząd a nie tradycje slubne. nie Kometa - nie żyjesz w cywilizowanym kraju w przeciwienstwie do Szkocji
nędzne wypociny radia zet
Wiem wiem ty kochasz UK. Niech i tak będzie.Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A dzie Kometa ?
Miałam trochę zajęć, trochę stresujących akcji z rodziną, musiałam pół Szwecji na nogi postawićale na szczęście alarm odwołany. Taki mam apel do matek: nie bądźcie nadopiekuńcze...
Potem dyskutowałam z m,dość długo o naszej sytuacji medycznej, że się tak wyrażę, o moim aktualnym stanie, o tym co mi napisali na wyniku i tym co mi powiedziała ginka. I jak już był bardzo zmęczony i zaproponował, żebyśmy skończyli temat jutro to mu napisałam, że w sumie to co chciałam mu powiedzieć z bieżących spraw to mu powiedziałam i na razie kończę ten temat, bo mnie wymęczył, a na razie mamy ślub na głowie. Chyba zajmę się czym innym niż szukaniem ginów, informacji o laparo, przepychaniu jajowodów i sprawdzaniem czemu poleca się klinikę ze dwieście km ode mnie, mimo że mam na miejscu. Takie tam. Do czasu ślubu, a przynajmniej do powrotu m nie zamierzam rozstrząsać tematu. Wysyłam mózg na urlop od starań.Heretyczka, Krakonka, kkisia, BISCA, Aasiula, caffe, Mega, ania.g, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ooooo, właśnie chcialam zapytac, czy któraś to ma.. Fajnie brzmi, ale kupę prądu to pewnie zżera?
Migreny współczuje!
kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Nadrobiłam.
Bromergon i dufaston mam wziąć normalnie, nic nie brać podwójnie itp.
Dzisiaj mam głowę "z odbicia", ale to nic takiego
Za to wpadłam na świetny pomysł! Czasem tam mam po migrenie
Idę sobie zrobić kawkę i upiec "chlebki", które rosną całą noc... Ciekawe, czy coś z tego wyjdziekkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Na razie ciasto wygląda, jak normalnie, po 2 godzinach wyrastania. Zobaczymy, co będzie dalej.
Kawa jest, stawiam dzbanej na stole
Ale wczoraj mi nie chciało rosnąć i po półtorej "kapcia" musiałam szturchnąć trochę drożdże. Ruszyły sięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 06:09
kkisia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Małgosia jest na diecie
Bidulka, ma biegunke od tygodnia. Od wczoraj szlaban na owoce, żadnych musów, serków. Dam jej gotowane warzywa i suchą bułkę. Może zupkę z marchewki zrobię!!! Och, całkiem zapomniałam o zupce marchewkowej! A przecież młode warzywa są!
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ha ha ja też jestem ale tylko na chwilę bo zaraz spadam do roboty
Kawka zrobionaKrakonka, kkisia, Aasiula, Mega, ania.g, efcia, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Od paru dni przy okazji obierania i innych czynności machanicznych włączam sobie wybiórczo odcinki "Poirota". Uwielbiam tę scenografię. Kocham art deco.
Moim skrytym marzeniem, ale z tych, które trzyma się w głowie, nie dąży do nich, jest wybudowanie domu w tym styluPiękna bryła, niby prosta, graficzna, a zaskakująca łagodnością i detalami. Typowa jasna elewacja podkreślona ciemnymi elemantami, taras, przynajmniej jedno duże okrągłe okno i przeszklony pokój z roślinami, stolikiem kawowym i wygodnym fotelem do czytania. I koniecznie ogród ze starodrzewem.
Sabina, Dziobak, Margolcia88, Zofia8, Magda*, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
malgos741 wrote:Dziś dużo roboty w salonie siedzę do 17.30
Dobry masz zawód i pracę, wiesz?
Codziennie wykonujesz kilka skończonych zadań, każde jest niepowtarzalne i związane z pięknem. I z dobrym samopoczuciem
Musi Ci to sprawiać ogromną satysfakcję.
A do tego wracasz do domu i zostawiasz pracę w salonie.
Oczywiście minusy też masz, pewnie nogi i plecy, opary chemiczne.
Ale i tak to świetna życiowa pracamalgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Margolcia88, Zofia8, Magda*, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Dobry masz zawód i pracę, wiesz?
Codziennie wykonujesz kilka skończonych zadań, każde jest niepowtarzalne i związane z pięknem. I z dobrym samopoczuciem
Musi Ci to sprawiać ogromną satysfakcję.
A do tego wracasz do domu i zostawiasz pracę w salonie.
Oczywiście minusy też masz, pewnie nogi i plecy, opary chemiczne.
Ale i tak to świetna życiowa praca
nogi i plecy tak nie bolą może czasem stopyKrakonka, ComeToMeBaby, Sabina, Margolcia88, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017