35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:halo Bozia
właśnie przyszlo mi do głowy, zeby ułatwić pisanie prywatnych wiadomości, żeby można bylo ja wysłać z poziomu naszego profilu
tzn klikam na awatar otwiera sie to rózowe okienko i tam byłoby " wyślij wiadomość"efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no to sie nazywa cudowne dziecko- duma rodzicow
pamietam w podstawowce mialam kolege, mieszkalismy w jednej klatce byl tak wybitny, bez specjalnego wkuwania. mial swietna pamiec, wystarczylo, ze uwaznie sluchal lekcji, odrobil zadanie domowe i spiewajaco zdawal klasowki. czerwone paski do 8 klasy. a matme kumal w lot. wszyscy mu zazdroscilismy , bo siedzielismy i zakuwalismy do jakiejs klasowki a on na boisku za pilka latal. nie byl kujonem, byl bardzo uzdolniony
To się pochwalę bo mój Młody tak ma. Jest co prawda dopiero w 5 klasie. Ma srednią 5.09 pomimo swojej niepełnosprawnosci i dużej ilosci godzin opuszczonych.
Jak tylko jest na lekcji to pamięta z niej dosłownie wszystko. Dobra pamięć to wielki dar, ułatwia zycie.
Mam porównanie z Pierworodnym.
Ten musi niestety trochę powkuwać żeby coś zapamiętać. Na szczęście wkoncu jemu samemu zachciało się chcieć. Ogólnie jestem zadaowolona ze swoich dzieci.Margolcia88, kkisia, Bozia3, Mala79, beates, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, caffe, Sabina, moremi, Mega, dorbie, paszczakin, Dziobak, SolarPolar, kapturnica, iwcia77, Iwone, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Nadrobiłam, po nocach siedzę i co? I nie ma zdjęć Yorkowej. Idę spać. Foch.
no wlasnie.. i pewnie bedzą jak mnie nie bedzie. Marta, ja chce linka do foty na priva!ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Pewnie zżera. Ale w końcu nie czyści sie piekarnika megaczęsto. Poza tym w zależności od stopnia zabrudzenia są 3 programy. Na małobrudny to to parowe czyszczenie daje radę. Poza tym zgadzam się zapłacić tudzież nie świecić światła przez miesiąc, żeby tylko mieć tę funkcję
to powiedz jeszcze Krakonka jaki masz.. bo ja sie skrycie czaje na taki wypasiony piekarnik, a skonczylam z ikeowym, ktory jest daleki od marzen..moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Biedaku, tak cię ponakłuwali?...
Ano tak. Ale wizja mojej długiej, zgrabnej lewej nogi bez szpecacych żył pomaga mi znieść niedogodnosci.
Za tydzień idę to samo zrobić z prawa nogą z tym, że na niej sa tylko dwa niewielkie żylaki. Będzie łatwiej.ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Pokażę.
Tak za miesiąc.ale może być też z widokiem przed. Jestem ciekawa czy taki zabieg jest skuteczny. Ty miałaś skleroterapię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKomata, tak sobie pomyslałam o Twoim leczeniu.
Załatw sobie teraz to laparo, w sensie- zapisz w kolejkę. I tak się czeka dosc długo. Tak samo do kliniki ja bym się zapisała już na jakis tam termin.
Inaczej i tak Cię to będzie męczyć. Przynajmniej mnie by męczyło.ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, moremi, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ok
ale może być też z widokiem przed. Jestem ciekawa czy taki zabieg jest skuteczny. Ty miałaś skleroterapię?
Tak.
Jest skuteczny. Widziałam nogi mojej mamy przed i po zabiegu. Niebo a ziemia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:05
ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Śniło mi się, że Bursztyn wrócił - widziałam posty na forum... Ech... Mam nadzieję, ze jej się wiedzie w zyciu.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Komata, tak sobie pomyslałam o Twoim leczeniu.
Załatw sobie teraz to laparo, w sensie- zapisz w kolejkę. I tak się czeka dosc długo. Tak samo do kliniki ja bym się zapisała już na jakis tam termin.
Inaczej i tak Cię to będzie męczyć. Przynajmniej mnie by męczyło.
Na laparo potrzebuję skierowania. Pojadę chyba sobie w poniedziałek spróbować się zapisać do tego lekarza na nfz,którego wynalazłam. Do niego też na pewno poczekam. Chciałabym z nim to wszystko skonsultować, a on nie dość, że może mi dać skierowanie na nfz to jeszcze sam też takie zabiegi robi. No, tak zrobię.
Jak m przyjedzie za miesiąc to pójdzie na badanie. To akurat pewnie będę miała niedługo wizytę u gina (zakładam minimum miesiąc oczekiwania, jak nie więcej). Potem mamy miesiąc do ślubu, więc pewnie wszystko i tak będzie się działo po ślubie biorąc pod uwagę terminy. M pisał, że uderzamy do kliniki i tyle. Po ślubie ostro zabieramy się do działania.moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Tak.
Jest skuteczny. Widziałam nogi mojej mamy przed i po zabiegu. Niebo a ziemia.