X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    halo Bozia
    właśnie przyszlo mi do głowy, zeby ułatwić pisanie prywatnych wiadomości, żeby można bylo ja wysłać z poziomu naszego profilu
    tzn klikam na awatar otwiera sie to rózowe okienko i tam byłoby " wyślij wiadomość"
    zgłosiłam

efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to sie nazywa cudowne dziecko- duma rodzicow :D

pamietam w podstawowce mialam kolege, mieszkalismy w jednej klatce byl tak wybitny, bez specjalnego wkuwania. mial swietna pamiec, wystarczylo, ze uwaznie sluchal lekcji, odrobil zadanie domowe i spiewajaco zdawal klasowki. czerwone paski do 8 klasy. a matme kumal w lot. wszyscy mu zazdroscilismy , bo siedzielismy i zakuwalismy do jakiejs klasowki a on na boisku za pilka latal :) . nie byl kujonem, byl bardzo uzdolniony :)

To się pochwalę bo mój Młody tak ma. Jest co prawda dopiero w 5 klasie. Ma srednią 5.09 pomimo swojej niepełnosprawnosci i dużej ilosci godzin opuszczonych.
    Jak tylko jest na lekcji to pamięta z niej dosłownie wszystko. Dobra pamięć to wielki dar, ułatwia zycie.
    Mam porównanie z Pierworodnym.
    Ten musi niestety trochę powkuwać żeby coś zapamiętać. Na szczęście wkoncu jemu samemu zachciało się chcieć. Ogólnie jestem zadaowolona ze swoich dzieci. :-)

Margolcia88, kkisia, Bozia3, Mala79, beates, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, caffe, Sabina, moremi, Mega, dorbie, paszczakin, Dziobak, SolarPolar, kapturnica, iwcia77, Iwone, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzień dobry.
    Zimno, ciemno, noga boli jak cholera.

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I dzień dobry.
    Zimno, ciemno, noga boli jak cholera.
    Biedaku, tak cię ponakłuwali?...

macduska lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nadrobiłam, po nocach siedzę i co? I nie ma zdjęć Yorkowej. Idę spać. Foch.

no wlasnie.. i pewnie bedzą jak mnie nie bedzie. Marta, ja chce linka do foty na priva!

ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Pewnie zżera. Ale w końcu nie czyści sie piekarnika megaczęsto. Poza tym w zależności od stopnia zabrudzenia są 3 programy. Na małobrudny to to parowe czyszczenie daje radę. Poza tym zgadzam się zapłacić tudzież nie świecić światła przez miesiąc, żeby tylko mieć tę funkcję :)

to powiedz jeszcze Krakonka jaki masz.. bo ja sie skrycie czaje na taki wypasiony piekarnik, a skonczylam z ikeowym, ktory jest daleki od marzen..

moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wlasnie.. i pewnie bedzą jak mnie nie bedzie. Marta, ja chce linka do foty na priva!
    Ej! A co o mnie nie pamiętasz? Ja też kcem!

Aasiula, Mega, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Biedaku, tak cię ponakłuwali?...

Ano tak. Ale wizja mojej długiej, zgrabnej lewej nogi bez szpecacych żył pomaga mi znieść niedogodnosci.
    Za tydzień idę to samo zrobić z prawa nogą z tym, że na niej sa tylko dwa niewielkie żylaki. Będzie łatwiej. :-)

ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, fajnie fajnie, to ci wynagrodzi te niedogodności. Robisz dokumentację przed i po? :-D pokażesz nam te wylaszczone nogi? :-D

moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śniło mi się, że Bursztyn wrócił - widziałam posty na forum... Ech... Mam nadzieję, ze jej się wiedzie w zyciu.

ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, moremi, Mega, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wacia, fajnie fajnie, to ci wynagrodzi te niedogodności. Robisz dokumentację przed i po? :-D pokażesz nam te wylaszczone nogi? :-D

Pokażę. :-)
    Tak za miesiąc.

ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pokażę. :-)
    Tak za miesiąc.
    Ok :-) ale może być też z widokiem przed. Jestem ciekawa czy taki zabieg jest skuteczny. Ty miałaś skleroterapię?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:02

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Pogoda taka sobie
    Znowu mnie probuje glowa bolec ale dzisiaj sie nie dam
    Wlasnie sie zbieram do sprzatania zeby zmienic posciele
    Udanej soboty

efcia, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komata, tak sobie pomyslałam o Twoim leczeniu.

Załatw sobie teraz to laparo, w sensie- zapisz w kolejkę. I tak się czeka dosc długo. Tak samo do kliniki ja bym się zapisała już na jakis tam termin.

Inaczej i tak Cię to będzie męczyć. Przynajmniej mnie by męczyło.

ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, moremi, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ok :-) ale może być też z widokiem przed. Jestem ciekawa czy taki zabieg jest skuteczny. Ty miałaś skleroterapię?

Tak.
    Jest skuteczny. Widziałam nogi mojej mamy przed i po zabiegu. Niebo a ziemia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:05

ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Śniło mi się, że Bursztyn wrócił - widziałam posty na forum... Ech... Mam nadzieję, ze jej się wiedzie w zyciu.
    Średnio - ma straszny zajob i tęskni za psem....remonty rozwleczone, zaliczenia jakieś ma na okrągło....

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Średnio - ma straszny zajob i tęskni za psem....remonty rozwleczone, zaliczenia jakieś ma na okrągło....

:-(
    Czyli pies odszedł do Krainy Wiecznych Łowów?
    Pozdrów ją.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    :-(
    Czyli pies odszedł do Krainy Wiecznych Łowów?
    Pozdrów ją.
    Dzięki - pozdrowię

ComeToMeBaby, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Komata, tak sobie pomyslałam o Twoim leczeniu.

Załatw sobie teraz to laparo, w sensie- zapisz w kolejkę. I tak się czeka dosc długo. Tak samo do kliniki ja bym się zapisała już na jakis tam termin.

Inaczej i tak Cię to będzie męczyć. Przynajmniej mnie by męczyło.
    Hmm. Ile to jest u ciebie dość długo?
    Na laparo potrzebuję skierowania. Pojadę chyba sobie w poniedziałek spróbować się zapisać do tego lekarza na nfz,którego wynalazłam. Do niego też na pewno poczekam. Chciałabym z nim to wszystko skonsultować, a on nie dość, że może mi dać skierowanie na nfz to jeszcze sam też takie zabiegi robi. No, tak zrobię.
    Jak m przyjedzie za miesiąc to pójdzie na badanie. To akurat pewnie będę miała niedługo wizytę u gina (zakładam minimum miesiąc oczekiwania, jak nie więcej). Potem mamy miesiąc do ślubu, więc pewnie wszystko i tak będzie się działo po ślubie biorąc pod uwagę terminy. M pisał, że uderzamy do kliniki i tyle. Po ślubie ostro zabieramy się do działania.

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Tak.
    Jest skuteczny. Widziałam nogi mojej mamy przed i po zabiegu. Niebo a ziemia.
    Super, to daje nadzieję żylakowcom. Ja mam obciążenie, bo i babcia i ojciec dotknięci. Ja na razie mam pękające naczynka, parę ciemniejszych żył i na stopach czasem widoczną siateczkę. Łatwo robią mi się siniaki. Niby w badaniach krwi wszystko ok, mało żelaza, na usg dopplerowskim byłam (pół roku czekałam na wizytę na nfz) i wszystko drozne jeszcze. Ale wiem, że jestem w grupie ryzyka tylko rzadko pamiętam czy mam możliwość profilaktyki.

c5e015d88e.png
‹‹ 10062 10063 10064 10065 10066 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ