X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Efcia, prasowaniem czerwonego ją! Trzeba uzupełnić czerwony płyn w organizmie..
    Ja dalej nie mam mojej, choć od dwóch tygodni biorę piguły (jak bromek). Obstawiam @ w przeciągu 2 tygodni.. Chyba już wolę, zeby wróciła, no raz będę wiedzieć w jakim momencie cyklu jestem, a dwa potrzebuje psychologicznego resetu w tej kwestii..

w końcu odpuściło :D bez ketonalu sie nie obyło
    mówisz ze trza uzupelnic to wieczorkiem sie tym zajme ;-)

paszcza po porodzie to różnie bywa, widzialam ze do niektórych dziewczyn przychodzila po pól roku , ale skoro tak za nią tesknisz to niech szybko przyjdzie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:40

ComeToMeBaby, Mega, macduska, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Załatwiłam zakupy, odebrałam wyniki, teraz odpoczywam z kawa i poczułam młode :D leżę w bezruchu i czekam ;) niech sie teraz cześciej odzywa :) na wynikach krwi kilka punktów poniżej normy takze trzeba bedzie brać żelazo.
    Chciałam dzis kupić czereśnie bo truskawki wybitnie mi nie smakują ale o dziwo nigdzie nie było. Za ta mam kluchy drożdżowe, do tego zrobie gniecionych truskawy ze śmietanka i bedzie wyżerka :)

ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, macduska, moremi, caffe, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak trenujesz ?????
    na onet.tv leci na żywo otwarty trening z Chodakowska :-) transmisja z Warszawy
    na razie rządzi Puzel , a zaraz po nim ma być Ewka :-)

Mega lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, będzie o znów o ślubie.

Umówiłam się u fryzjerki na przyszły wtorek na podcięcie końcówek i ogarnięcie grzywki, ale to bardziej przy okazji, bo o konsultację mi chodzi, głównie co do koloru włosów na ślub. i umówiłam się już na rano w dniu ślubu. Miała tam zapisane babeczki, w tym moją mamę :P ale mówi, że skoro to ma być MOJE upięcie ślubne to przełoży jedną panią na inną godzinę i mogę przyjść rano. Tak sobie rozpisałam orientacyjnie czas zajęć w ten dzień i wychodzi mi że od przyjazdu od fryzjera będę miała prawie 3 godziny na same przygotowania (makijaż, ubranie się). No- to chyba powinnam zdążyć ;) nawet jak będzie jakaś obsuwa.
    Chyba, że czegoś nie biorę pod uwagę...
    Zrobiłam ten plan dnia i jakoś to takie bardziej zorganizowane się zrobiło. Tak lepiej, jestem spokojniejsza. Nabrał ten ślub kształtów jakichś ;)

Sabina, Mega, moremi, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa a bukiet masz juz upatrzony i zamówiony? Bo mnie na 3 miechy przed nie chcieli wziasc zamówienia :/

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka! Obyś jak najwięcej i najczęściej czuła malucha :)

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Natka! Obyś jak najwięcej i najczęściej czuła malucha :)
    Wierze ze nie ma innej opcji ;)

kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kometa a bukiet masz juz upatrzony i zamówiony? Bo mnie na 3 miechy przed nie chcieli wziasc zamówienia :/
    no jak to? to co ty za bukiet wymyśliłaś?.... :)

nie mam jeszcze. Od koloru włosów zależeć będzie kompozycja w bukiecie, także czekam na decyzję po konsultacji z fryzjerką. Nie wiem, czy akcentować bukietem jakiś inny niż ecru kolor. Na pewno nic jaskrawego, raczej pastele. Raz, żeby nie odwracać uwagi od sukienki, ale też dwa- żeby nie iść od stóp do głów w samym ecru. Nie mam pojęcia co zrobić. Może mi kto mądry doradzi. A od tych kolorów zależy bukiet i dodatki wystroju sali i ewentualnie drobiazgi na torcie. Ufff... Najważniejsze dla mnie są teraz włosy. Bo takie ciemnoczerwone z intensywnie czerwonymi refleksami jakie mam teraz do delikatnej sukni ecru, zdaje mi się, nie bardzo pasują. Tym bardziej, ze zdejmuję okulary (czerwono- czarne). Będę więc panią w ecru + jakieś tam włosy... No- ale blond nie będę na pewno ;)

Takie dylematy... Ja pierniczę. Sama się nie poznaję.

macduska, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu znikają dzisiaj strony.
    bardzo mi to zakładki dezorganizuje ;)

c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z włosami to dobry pomysł moim zdaniem :) soczewki jeszcze bardziej- Sama zdjęłam okulary przed ślubem i do teraz w soczewkach chodzę. Co do bukietu to ja właśnie poszłam w akcent mocniejszy :) suknie miałam ecru, ale jasne, do tego bukiet w malinowym różu, ze storczyków i czegoś takiego drobnego, takie różowe kuleczki to były :) bukiet robiła mi teściowa ale ma doświadczenie :) nie jedna panna młoda w KK wychodziła za maz w sukni i bukiecie jej roboty :) storczyki jak w bukiecie miałam we włosach, młody w klapie i przystrojony był nimi tort :)

Najlepszy numer z bukietem miała moja znajoma. Miała byc kulka z białych róż, no i pojechał kumpel go odebrać, babka wyciąga go z chłodni a kwiaty dziwne i zaczęły odpadać płatki :/ zrobiły bukiet ze starych róż. No i zadyma, ślub za godz a bukietu nie ma. Kwiatów białych tez nie miały i ostatecznie były żółte, ale widac było ze cos z tym bukietem nie grało.

ComeToMeBaby, Sabina, efcia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka- o kurczę. Niezła wtopa...
    Widzisz tych parę elementów musi do siebie pasować. No zobaczę co mi tam wymyśli ta fryzjerka. Ona jest kobieta z wizją, także mam nadzieję ze mi poradzi, bo ja od tego wszystkiego dostaję w głowę: nie mam załatwione a czas ucieka. Schizy dostaję :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, tak sobie pomyślałam, że babki to mają przerąbane z tym szykowaniem się.
    Bo i fryzjer i mejkap i strojenie itd itd.
    A co facet ma w tym dniu do zrobienia? Wstać, wykąpać, ogolić, ubrać. Dziękuję.

Bo zakładam, że kwiaty nam dowiozą, widzę ze u nas w kwiaciarniach to standard. A jeśli nie to pojedzie tylko odebrać kwiaty i wszystko.

Jakie to niesprawiedliwe hyhyhyhy

malgos741 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, idę po to drugie śniadanie...
    :P

macduska, Iwone lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomek002.jpg

tomek005.jpg

Mega, Bozia3, kapturnica, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, Niuta, caffe, beates, Reni, Aasiula, SolarPolar, malgos741, iwcia77, gosia7122, peppapig, ania.g, Iwone, anna maria, Dziobak, Krakonka, paszczakin, Magdala, Simba, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dwa fuflaki :)

Mega, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, peppapig, ania.g, Iwone, mama78 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa super zdjęcia, kawał faceta z twojego Tupka :D

Heretyczka, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka - jaki on duży jest,,,,i to już rok minął - ale czas zasuwa...:)

Mega, Heretyczka, efcia, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ewa rodzina super :-) a jaki Tupek duży! Mąż też fajny ;-) ale syn do Ciebie podobny :-)

Bozia3, Mega, Heretyczka, efcia, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa buziaki dla Twoich fuflaków http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif

end forju :-)

Heretyczka, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kurczę, tak sobie pomyślałam, że babki to mają przerąbane z tym szykowaniem się.
    Bo i fryzjer i mejkap i strojenie itd itd.
    A co facet ma w tym dniu do zrobienia? Wstać, wykąpać, ogolić, ubrać. Dziękuję.

Bo zakładam, że kwiaty nam dowiozą, widzę ze u nas w kwiaciarniach to standard. A jeśli nie to pojedzie tylko odebrać kwiaty i wszystko.

Jakie to niesprawiedliwe hyhyhyhy
    Masz nieaktualne wiadomości ;-)
    Faceci w tym dniu tz chodzą do fryzjera, wielu robi sobie już makijaż do ślubu. A do kosmetyczki też chodzą, żeby mieć ładne dłonie w tyko dniu. Mój by się co prawda nie dał nawet siłą zaciągnąć, ale mężowie moich koleżanek korzystali z kosmetyczek :-)

ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, efcia, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10064 10065 10066 10067 10068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ