X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby uzyskać ładny kolor czekolady, to musisz ściągnąć czerwony z włosów. I z tym będziesz miała problem, bo czerwone barwniki mocno wchodzą w strukturę włosa i pod słońce i tak będą przebijały (bo wylezą wszystkie farbowania). Czekolada ma też to do siebie, że w zasadzie na ciemnych włosach wychodzi czarna.
    No ale skoro masz sprawdzoną i doświadczoną fryzjerkę, to może sobie jakoś da z tym radę.

moremi, efcia, iwcia77, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz zrobić refleksy na włosach, ale nie polecałabym np. robić ich od połowy długości włosów jeśli będziesz je upinała w koka. Wtedy będzie to głupio wyglądało.

Heretyczka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    żeby uzyskać ładny kolor czekolady, to musisz ściągnąć czerwony z włosów. I z tym będziesz miała problem, bo czerwone barwniki mocno wchodzą w strukturę włosa i pod słońce i tak będą przebijały (bo wylezą wszystkie farbowania). Czekolada ma też to do siebie, że w zasadzie na ciemnych włosach wychodzi czarna.
    No ale skoro masz sprawdzoną i doświadczoną fryzjerkę, to może sobie jakoś da z tym radę.
    yhym... no to dobrze, że idę do niej niedługo, będzie czas na działania.
    tak, ona jest sprawdzona i zaufana, moja mama ciągle do niej jeździ na tzw. wielkie wyjścia tylko ona. ja przestałam do niej jeździć bo zwyczajnie mi do niej za daleko, na drugim końcu miasta. ale w tym wypadku się poświęcę ;)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Możesz zrobić refleksy na włosach, ale nie polecałabym np. robić ich od połowy długości włosów jeśli będziesz je upinała w koka. Wtedy będzie to głupio wyglądało.
    no tak :)

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    w ogóle = piszemy osobno...;)
    Dlaczego moderator nie poprawił? Zepsuł się chyba ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    dał mi szansę :P

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawo Szkocja!

http://www.scotlandnow.dailyrecord.co.uk/news/employment-rate-women-scotland-reached-5907357

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na kuse.30sloikow kompotu , 11 sloiczkow dzemora A wczesniej urwalam 2wielkie wiadra czeresni , wydrylowalam.Dobrze ,ze pogoda jako taka to moglam przed domem drylowac inaczej bym kuchni nie poznala =D.
    Mam dosc na dzis. Kłade zwłoki na łózko i czekam na bob!! Ale bedzie jazda XD Poki mojego nie ma to moge sie bezkarnie wzdymac =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 15:54

efcia, Heretyczka, ComeToMeBaby, Mega, macduska, caffe, moremi, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    takie tam, myszowate...
    ja na początku miałam miedziane, rude, zdarzyło się brąz, potem ogniste czerwienie, takie dość intensywne. Od jakichś 2 lat zeszłam z jaskrawości i intensywności- weszłam w ciemne czerwienie, takie wpadające w czerń nawet. Ale w słońcu i tak widać że to czerwień. Dobrze się czuję w czerwieni, mam więcej powera, takiej energii życiowej.
    Najbliżej mi w tych rozważaniach do brązów, jakaś ciemna czekolada? może jakieś refleksy? nie wiem.

Skoro mysie to sugerowałabym brązy, refleksy jak najbardziej dodaja lekkosci :-)

a zamiast czerwieni na wlosach polecam np czerwona kicke to dopiero daje powera :D

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    yhym... no to dobrze, że idę do niej niedługo, będzie czas na działania.
    tak, ona jest sprawdzona i zaufana, moja mama ciągle do niej jeździ na tzw. wielkie wyjścia tylko ona. ja przestałam do niej jeździć bo zwyczajnie mi do niej za daleko, na drugim końcu miasta. ale w tym wypadku się poświęcę ;)
    zrób czekolade
    elegancko będzie i cie odmłodzi, mówie ci :)

efcia, ComeToMeBaby, Mega, caffe, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Skoro mysie to sugerowałabym brązy, refleksy jak najbardziej dodaja lekkosci :-)

a zamiast czerwieni na wlosach polecam np czerwona kicke to dopiero daje powera :D
    ale trzeba przy tym splunąć przez lewe ramie 3 razy ;)

efcia, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tez lubię czerwienie na włosach, wlasnie, trzeba by sie pofarbowac ;)
    A makijaż męski to od razu mi sie kojarzy z teledyskami z lat 80, np. Dawid Bowie, masakra

kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też przetwórnia owocowa dzisiaj.
    Dżem truskawkowo-pomarańczowy, truskawkowo-rabarbarowy, truskawkowy z bazylią i truskawkowy z syropem miętowym.

Acha, i zrobiłam tartę z budyniem i owocami- truskawki, czerwona porzeczka i jagody syberyjskie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 16:23

kapturnica, caffe, Mega, moremi, Sabina, Aasiula, efcia, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe, ja też na etapie truskawkowym

robię frużelinę truskawkową, dżem truskawkowy z kwiatem czarnego bzu, dżem trusk. z rabarbarem, konfiturę bananowo-truskawkową, konfiturę truskawkową z bazylią i białym pieprzem.

W planach mam jeszcze ciasto z rabarbarem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 16:36

Bozia3, moremi, Sabina, Aasiula, efcia, peppapig, ania.g, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, ja też na etapie truskawkowym

robię frużelinę truskawkową, dżem truskawkowy z kwiatem czarnego bzu, dżem trusk. z rabarbarem, konfiturę bananowo-truskawkową, konfiturę truskawkową z bazylią i białym pieprzem.

W planach mam jeszcze ciasto z rabarbarem.

Kurcze nie mam białego pieprzu. :-\
    Z kwiatem z czarnego bzu - ciekawa jakaś! :-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kurcze nie mam białego pieprzu. :-\
    Z kwiatem z czarnego bzu - ciekawa jakaś! :-)
    No ja zaraz wyruszam po bez bo dopiero mały mi wstał :)

moremi, macduska, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ale moderator nie jest od poprawiania literówek na forum :)

Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konfiturę truskawkową z bazylią i białym pieprzem - ohohohoohoh jak to światowo brzmi...:) ale my tu mamy gosposie fiu fiu....;)

moremi, Mega, SolarPolar, efcia, caffe, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale moderator nie jest od poprawiania literówek na forum :)
    Ale ktoś pisał, że od błędów ortograficznych też :-) i nie mów, że to literowka :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To się pochwalę bo mój Młody tak ma. Jest co prawda dopiero w 5 klasie. Ma srednią 5.09 pomimo swojej niepełnosprawnosci i dużej ilosci godzin opuszczonych.
    Jak tylko jest na lekcji to pamięta z niej dosłownie wszystko. Dobra pamięć to wielki dar, ułatwia zycie.
    Mam porównanie z Pierworodnym.
    Ten musi niestety trochę powkuwać żeby coś zapamiętać. Na szczęście wkoncu jemu samemu zachciało się chcieć. Ogólnie jestem zadaowolona ze swoich dzieci. :-)
    Brawo dla Wacika! zazdraszczam zdolnych dzieci :)

macduska, efcia, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 10066 10067 10068 10069 10070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ