X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby uzyskać ładny kolor czekolady, to musisz ściągnąć czerwony z włosów. I z tym będziesz miała problem, bo czerwone barwniki mocno wchodzą w strukturę włosa i pod słońce i tak będą przebijały (bo wylezą wszystkie farbowania). Czekolada ma też to do siebie, że w zasadzie na ciemnych włosach wychodzi czarna.
    No ale skoro masz sprawdzoną i doświadczoną fryzjerkę, to może sobie jakoś da z tym radę.

moremi, efcia, iwcia77, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz zrobić refleksy na włosach, ale nie polecałabym np. robić ich od połowy długości włosów jeśli będziesz je upinała w koka. Wtedy będzie to głupio wyglądało.

Heretyczka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    żeby uzyskać ładny kolor czekolady, to musisz ściągnąć czerwony z włosów. I z tym będziesz miała problem, bo czerwone barwniki mocno wchodzą w strukturę włosa i pod słońce i tak będą przebijały (bo wylezą wszystkie farbowania). Czekolada ma też to do siebie, że w zasadzie na ciemnych włosach wychodzi czarna.
    No ale skoro masz sprawdzoną i doświadczoną fryzjerkę, to może sobie jakoś da z tym radę.
    yhym... no to dobrze, że idę do niej niedługo, będzie czas na działania.
    tak, ona jest sprawdzona i zaufana, moja mama ciągle do niej jeździ na tzw. wielkie wyjścia tylko ona. ja przestałam do niej jeździć bo zwyczajnie mi do niej za daleko, na drugim końcu miasta. ale w tym wypadku się poświęcę ;)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Możesz zrobić refleksy na włosach, ale nie polecałabym np. robić ich od połowy długości włosów jeśli będziesz je upinała w koka. Wtedy będzie to głupio wyglądało.
    no tak :)

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    w ogóle = piszemy osobno...;)
    Dlaczego moderator nie poprawił? Zepsuł się chyba ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    dał mi szansę :P

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawo Szkocja!

http://www.scotlandnow.dailyrecord.co.uk/news/employment-rate-women-scotland-reached-5907357

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na kuse.30sloikow kompotu , 11 sloiczkow dzemora A wczesniej urwalam 2wielkie wiadra czeresni , wydrylowalam.Dobrze ,ze pogoda jako taka to moglam przed domem drylowac inaczej bym kuchni nie poznala =D.
    Mam dosc na dzis. Kłade zwłoki na łózko i czekam na bob!! Ale bedzie jazda XD Poki mojego nie ma to moge sie bezkarnie wzdymac =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 15:54

efcia, Heretyczka, ComeToMeBaby, Mega, macduska, caffe, moremi, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    takie tam, myszowate...
    ja na początku miałam miedziane, rude, zdarzyło się brąz, potem ogniste czerwienie, takie dość intensywne. Od jakichś 2 lat zeszłam z jaskrawości i intensywności- weszłam w ciemne czerwienie, takie wpadające w czerń nawet. Ale w słońcu i tak widać że to czerwień. Dobrze się czuję w czerwieni, mam więcej powera, takiej energii życiowej.
    Najbliżej mi w tych rozważaniach do brązów, jakaś ciemna czekolada? może jakieś refleksy? nie wiem.

Skoro mysie to sugerowałabym brązy, refleksy jak najbardziej dodaja lekkosci :-)

a zamiast czerwieni na wlosach polecam np czerwona kicke to dopiero daje powera :D

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    yhym... no to dobrze, że idę do niej niedługo, będzie czas na działania.
    tak, ona jest sprawdzona i zaufana, moja mama ciągle do niej jeździ na tzw. wielkie wyjścia tylko ona. ja przestałam do niej jeździć bo zwyczajnie mi do niej za daleko, na drugim końcu miasta. ale w tym wypadku się poświęcę ;)
    zrób czekolade
    elegancko będzie i cie odmłodzi, mówie ci :)

efcia, ComeToMeBaby, Mega, caffe, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Skoro mysie to sugerowałabym brązy, refleksy jak najbardziej dodaja lekkosci :-)

a zamiast czerwieni na wlosach polecam np czerwona kicke to dopiero daje powera :D
    ale trzeba przy tym splunąć przez lewe ramie 3 razy ;)

efcia, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tez lubię czerwienie na włosach, wlasnie, trzeba by sie pofarbowac ;)
    A makijaż męski to od razu mi sie kojarzy z teledyskami z lat 80, np. Dawid Bowie, masakra

kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też przetwórnia owocowa dzisiaj.
    Dżem truskawkowo-pomarańczowy, truskawkowo-rabarbarowy, truskawkowy z bazylią i truskawkowy z syropem miętowym.

Acha, i zrobiłam tartę z budyniem i owocami- truskawki, czerwona porzeczka i jagody syberyjskie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 16:23

kapturnica, caffe, Mega, moremi, Sabina, Aasiula, efcia, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe, ja też na etapie truskawkowym

robię frużelinę truskawkową, dżem truskawkowy z kwiatem czarnego bzu, dżem trusk. z rabarbarem, konfiturę bananowo-truskawkową, konfiturę truskawkową z bazylią i białym pieprzem.

W planach mam jeszcze ciasto z rabarbarem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 16:36

Bozia3, moremi, Sabina, Aasiula, efcia, peppapig, ania.g, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, ja też na etapie truskawkowym

robię frużelinę truskawkową, dżem truskawkowy z kwiatem czarnego bzu, dżem trusk. z rabarbarem, konfiturę bananowo-truskawkową, konfiturę truskawkową z bazylią i białym pieprzem.

W planach mam jeszcze ciasto z rabarbarem.

Kurcze nie mam białego pieprzu. :-\
    Z kwiatem z czarnego bzu - ciekawa jakaś! :-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kurcze nie mam białego pieprzu. :-\
    Z kwiatem z czarnego bzu - ciekawa jakaś! :-)
    No ja zaraz wyruszam po bez bo dopiero mały mi wstał :)

moremi, macduska, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ale moderator nie jest od poprawiania literówek na forum :)

Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konfiturę truskawkową z bazylią i białym pieprzem - ohohohoohoh jak to światowo brzmi...:) ale my tu mamy gosposie fiu fiu....;)

moremi, Mega, SolarPolar, efcia, caffe, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale moderator nie jest od poprawiania literówek na forum :)
    Ale ktoś pisał, że od błędów ortograficznych też :-) i nie mów, że to literowka :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To się pochwalę bo mój Młody tak ma. Jest co prawda dopiero w 5 klasie. Ma srednią 5.09 pomimo swojej niepełnosprawnosci i dużej ilosci godzin opuszczonych.
    Jak tylko jest na lekcji to pamięta z niej dosłownie wszystko. Dobra pamięć to wielki dar, ułatwia zycie.
    Mam porównanie z Pierworodnym.
    Ten musi niestety trochę powkuwać żeby coś zapamiętać. Na szczęście wkoncu jemu samemu zachciało się chcieć. Ogólnie jestem zadaowolona ze swoich dzieci. :-)
    Brawo dla Wacika! zazdraszczam zdolnych dzieci :)

macduska, efcia, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 10066 10067 10068 10069 10070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ