35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wityam sie z rana, Krakonka czy Ty od rana jedziesz na marysce? Prawie poezje architektoniczna uprawiasz na forum.
Napisz jaki Twoj dom bedzie, jak go urzadzisz itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 07:38
BISCA, kkisia, Aasiula, kapturnica, Krakonka, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, gretka, Mega, Margolcia88, macduska, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja dzień po migrenie dostaję zastrzyku energii. Świetnie mi się pracuje, lepsza koncentracja, chęć do działania, pomysły.
Właśnie zaprojektowałam drzewko kocie na balkon. Na balkonie będą meble łazienkowe Molger z ikei (bo takie mam na składzie), więc drzewko będzie ze słupków-drapaków (też mam, kupiłam kiedyś od prodecenta) i zamiast futerkowych półek (których nie znoszę), zamontuję płyty podłogowe Molger i pozakładam ewentualnie poduszki albo jedną poduszkę. Będzie pasowało do reszty wystroju.
Wymarzonego domu nie opiszę, bo chwilowo jestem na etapie utraty wymarzonego i posiadanego domu, więc musze odetchnąć, zanim przystąpię do kolejnych marzeńAle wchodzę w fazę urządzania "ukochanego" (jeszcze nie, ale wszystko przede mną) mieszkania, więc może co jakiś czas pokuszę się o poemat o prysznicu czy zagospodarowaniu przestrzeni podokiennej w kuchni
dorbie, SolarPolar, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Margolcia88, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ale raj dla kota
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8c80d7858f5.jpg
A tu więcej
http://archirama.muratorplus.pl/design/architektura-wnetrz-dla-kota,68_3687.htmldorbie, kkisia, Sabina, Dziobak, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Maz wrocil to moglam pospac. Wczoraj padlam o 19 . Dzis pospalam do 7 . Budze sie a tu dziecko spi ze mna , maz u dziecka, pies u mnie w nogach - co za burdello ! O co chodzi?
Aasiula, kkisia, Krakonka, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, gretka, Mega, Margolcia88, Bozia3, Mala79, efcia, moremi, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86208eb7d621.jpg
To jest raj dla kota. Tamto to wiezienie szwedzkie dla kota.kapturnica, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, Mega, Margolcia88, Zofia8, Magda*, Bozia3, efcia, Heretyczka, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek
Ide sie szykowac lecimy ma 12 na koncert mlodego
Misiek bedzie gral kawalek z Piraci z Karaibow na gitarze
Pozdrawiam I zycze milego weekendowania
Nagram to moze wam pozniej pokazekapturnica, kkisia, Krakonka, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, gretka, Mega, ania.g, Margolcia88, beates, Magda*, Mala79, macduska, efcia, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry wszystkim
Krakonka co Ty za tabsy bierzesz??? Matko swieta jak nakrecony budzik jak nie JEdno to drugie
. Jakas nowa mieszanka dopalaczy ?
Aasiula, kkisia, Krakonka, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, Mega, Margolcia88, Zofia8, Mala79, macduska, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Prasowanie w Wisle mi odpowiada
kaca brak tylko chyba za glosno spiewalam bo mam chrypke
I glodna jestem a tu jeszcze pol godziny do sniadaniaAasiula, Krakonka, kapturnica, caffe, ComeToMeBaby, gretka, Mega, Margolcia88, Mala79, macduska, efcia, moremi, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86208eb7d621.jpg
To jest raj dla kota. Tamto to wiezienie szwedzkie dla kota.
No, poczytaj kocie fora, to się zdziwisz.
Ja poczytałam i od kilku lat mam wyrzuty sumienia, że moje koty są wychodzące
Frakcja "wychodzący kot to właściciel-zabójca" jest w kociolubnych kręgach niezwykle silna. I to nie tak, że nie mają całkiem racji.
Ja się nie martwię o koty tylko wtedy, gdy biorę (jednego, drugi nie da się w ogóle złapać, a trzeci ma chorobę lokomocyjną) go na wieś - tam nie ma ulic w pobliżu.
Sabina, Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:Dzien bry wszystkim
Krakonka co Ty za tabsy bierzesz??? Matko swieta jak nakrecony budzik jak nie JEdno to drugie
. Jakas nowa mieszanka dopalaczy ?
No wczoraj trochę głupio zrobiłam, bo, jako odpowiedzialna staraczka, próbowałam się ratować ibupromem. Frimig wzięłam dopiero o 13. I nie moglam go już odespać, bo nie było jak.
Nastęnym razem, nie w ciąży, wezmę od razu frimig.
Mega lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kkisia wrote:Bry
I glodna jestem a tu jeszcze pol godziny do sniadania
W górach nie ma kaca
ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Mam dwie sasiadki ; jednej kot wychodzi na ogrodek drugiej patrza przez szyby. W sumie nie widac roznicy w zachowaniu kotow. Pewnie to raczej od wlasciela i tego co u niego w glowie siedzi. Mi zamknietych w mieszkaniach na cale zycie zwierzat poprostu szkoda.
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mam sąsiadkę, co ma dwa koty, dachowca wychodzącego i rasowca zamkniętego. Mówiła, że boi się, że go ukradną albo inne koty coś mu zrobią. Ja też mam rasowe. Jeden z nich rządzi na ulicy
Bo jest dużo większy od dachowców. Drugi, dachowy, jest kotem stróżującym; niezwykle terytorialny. Ale dzięki temu inne mi nie sikają na ogródku. (większość chodzi do sąsiadów, którzy jako jedyni nie mają kotów). A kotka jest rasowa, wychodzi, ale jest gdzieś na samym końcu drabiny hierarchicznej. Nigdy się nie bije, zawsze ucieka za tego kudłatego. Bidulka jest.
efcia, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kkisia wrote:Bry
I glodna jestem a tu jeszcze pol godziny do sniadania
Witamkkisia, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Otworzyłam właśnie lodówkę...
Mam tam masło, kompot z rabarbaru, wino i globulki dopochwowe.
Hmmm, jestem silną i niezależną kobietą?Zofia8, Margolcia88, gretka, Bozia3, macduska, Aasiula, efcia, caffe, Sabina, moremi, Mega, paszczakin, Dziobak, SolarPolar, Heretyczka, Reni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość