X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wityam sie z rana, Krakonka czy Ty od rana jedziesz na marysce? Prawie poezje architektoniczna uprawiasz na forum.

Napisz jaki Twoj dom bedzie, jak go urzadzisz itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 07:38

BISCA, kkisia, Aasiula, kapturnica, Krakonka, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, gretka, Mega, Margolcia88, macduska, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzień po migrenie dostaję zastrzyku energii. Świetnie mi się pracuje, lepsza koncentracja, chęć do działania, pomysły.

Właśnie zaprojektowałam drzewko kocie na balkon. Na balkonie będą meble łazienkowe Molger z ikei (bo takie mam na składzie), więc drzewko będzie ze słupków-drapaków (też mam, kupiłam kiedyś od prodecenta) i zamiast futerkowych półek (których nie znoszę), zamontuję płyty podłogowe Molger i pozakładam ewentualnie poduszki albo jedną poduszkę. Będzie pasowało do reszty wystroju.

Wymarzonego domu nie opiszę, bo chwilowo jestem na etapie utraty wymarzonego i posiadanego domu, więc musze odetchnąć, zanim przystąpię do kolejnych marzeń :) Ale wchodzę w fazę urządzania "ukochanego" (jeszcze nie, ale wszystko przede mną) mieszkania, więc może co jakiś czas pokuszę się o poemat o prysznicu czy zagospodarowaniu przestrzeni podokiennej w kuchni :)

dorbie, SolarPolar, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Margolcia88, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale raj dla kota :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8c80d7858f5.jpg

A tu więcej :)
    http://archirama.muratorplus.pl/design/architektura-wnetrz-dla-kota,68_3687.html

dorbie, kkisia, Sabina, Dziobak, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Przede mną wolny weekend, chociaż pogoda zapowiada się beznadziejna. Trudno :-)

SolarPolar, Aasiula, Krakonka, ComeToMeBaby, Sabina, Margolcia88, Mala79, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz wrocil to moglam pospac. Wczoraj padlam o 19 . Dzis pospalam do 7 . Budze sie a tu dziecko spi ze mna , maz u dziecka, pies u mnie w nogach - co za burdello ! O co chodzi?

Aasiula, kkisia, Krakonka, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, gretka, Mega, Margolcia88, Bozia3, Mala79, efcia, moremi, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86208eb7d621.jpg

To jest raj dla kota. Tamto to wiezienie szwedzkie dla kota.

kapturnica, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, Mega, Margolcia88, Zofia8, Magda*, Bozia3, efcia, Heretyczka, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)
    Ide sie szykowac lecimy ma 12 na koncert mlodego
    Misiek bedzie gral kawalek z Piraci z Karaibow na gitarze ;)
    Pozdrawiam I zycze milego weekendowania
    Nagram to moze wam pozniej pokaze :)

kapturnica, kkisia, Krakonka, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, gretka, Mega, ania.g, Margolcia88, beates, Magda*, Mala79, macduska, efcia, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry wszystkim
    Krakonka co Ty za tabsy bierzesz o.O ??? Matko swieta jak nakrecony budzik jak nie JEdno to drugie XD . Jakas nowa mieszanka dopalaczy ?

Aasiula, kkisia, Krakonka, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, Mega, Margolcia88, Zofia8, Mala79, macduska, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Prasowanie w Wisle mi odpowiada
    kaca brak tylko chyba za glosno spiewalam bo mam chrypke
    I glodna jestem a tu jeszcze pol godziny do sniadania :)

Aasiula, Krakonka, kapturnica, caffe, ComeToMeBaby, gretka, Mega, Margolcia88, Mala79, macduska, efcia, moremi, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86208eb7d621.jpg

To jest raj dla kota. Tamto to wiezienie szwedzkie dla kota.

No, poczytaj kocie fora, to się zdziwisz.
    Ja poczytałam i od kilku lat mam wyrzuty sumienia, że moje koty są wychodzące :)
    Frakcja "wychodzący kot to właściciel-zabójca" jest w kociolubnych kręgach niezwykle silna. I to nie tak, że nie mają całkiem racji.
    Ja się nie martwię o koty tylko wtedy, gdy biorę (jednego, drugi nie da się w ogóle złapać, a trzeci ma chorobę lokomocyjną) go na wieś - tam nie ma ulic w pobliżu.

Sabina, Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry wszystkim
    Krakonka co Ty za tabsy bierzesz o.O ??? Matko swieta jak nakrecony budzik jak nie JEdno to drugie XD . Jakas nowa mieszanka dopalaczy ?

No wczoraj trochę głupio zrobiłam, bo, jako odpowiedzialna staraczka, próbowałam się ratować ibupromem. Frimig wzięłam dopiero o 13. I nie moglam go już odespać, bo nie było jak.
    Nastęnym razem, nie w ciąży, wezmę od razu frimig.

Mega lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

W górach nie ma kaca :)

ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dwie sasiadki ; jednej kot wychodzi na ogrodek drugiej patrza przez szyby. W sumie nie widac roznicy w zachowaniu kotow. Pewnie to raczej od wlasciela i tego co u niego w glowie siedzi. Mi zamknietych w mieszkaniach na cale zycie zwierzat poprostu szkoda.

efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sąsiadkę, co ma dwa koty, dachowca wychodzącego i rasowca zamkniętego. Mówiła, że boi się, że go ukradną albo inne koty coś mu zrobią. Ja też mam rasowe. Jeden z nich rządzi na ulicy :) Bo jest dużo większy od dachowców. Drugi, dachowy, jest kotem stróżującym; niezwykle terytorialny. Ale dzięki temu inne mi nie sikają na ogródku. (większość chodzi do sąsiadów, którzy jako jedyni nie mają kotów). A kotka jest rasowa, wychodzi, ale jest gdzieś na samym końcu drabiny hierarchicznej. Nigdy się nie bije, zawsze ucieka za tego kudłatego. Bidulka jest.

efcia, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    noo, w Wiśle sie super prasuje, wiem coś o tym, bo co roku tam spędzamy wakacje :D
    Witam :D

kkisia, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, żeby Ci żal dupy nie ściskał, to Ci powiem, że ja też byłam wczoraj u dentysty :P

Mega, Bozia3, macduska, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    U mnie papierkowy weekend się zapowiada, niestety, ale najpierw kawka i ogarnięcie otoczenia :)
    Miłego dnia.

kkisia, gretka, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otworzyłam właśnie lodówkę...
    Mam tam masło, kompot z rabarbaru, wino i globulki dopochwowe.
    Hmmm, jestem silną i niezależną kobietą? :-P

Zofia8, Margolcia88, gretka, Bozia3, macduska, Aasiula, efcia, caffe, Sabina, moremi, Mega, paszczakin, Dziobak, SolarPolar, Heretyczka, Reni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam zrobić kawę zamiast śniadania.
    Po drugie śniadanie trzeba będzie się przejść...

Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Aasiula - udanego koncertu :-D

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 10061 10062 10063 10064 10065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ