35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Kurcze, jak tak Was czytam - Twoja córa w liceum, Marty i Anny Marii np pełnoletnie, to mnie wysoki poziom abstrakcji zalewa. W sumie Te mogłabym mieć pełnoletnie dziecko, a tu niemowlę sapie z łóżeczka..
paszcza jest jeden plus - nie zostaniesz tak szybko babciącaffe, moremi, Mega, paszczakin, megan8, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, kkisia, kapturnica, Bozia3, Zofia8, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Małż wykorzystany, tylko będą jaja jak będzie owulacja z obydwu, rano mnie napierniczal lewy a teraz prawy daje o sobie znać
będzie wesoło
Pospalam popołudniu i teraz nie wiem o której usnemoremi, efcia, caffe, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
A my już na Śląsku
Beates, trzymam mocno kciuki za terminową @
I pisz częściej. Taka nieśmiała prymuska się nam trafiła
Karkowka, piekarnika zazdroszcze jak nie wiem comigreny nie zazdroszcze. Mogę tylko przypuszczać, że dopóki nie uporasz się do konca ze stresem, to migreny nie miną.
Ciekawe jak tam Simba radzi sobie pod tym Waterlooefcia, Mega, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Krakonka, gretka, kkisia, dorbie, kapturnica, beates, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
halo Bozia
właśnie przyszlo mi do głowy, zeby ułatwić pisanie prywatnych wiadomości, żeby można bylo ja wysłać z poziomu naszego profilu
tzn klikam na awatar otwiera sie to rózowe okienko i tam byłoby " wyślij wiadomość"
iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Zrobiłam sałatkę z pomidorów i mozarelli, dla nas na dużym talerzu, a na mniejszym dla Młodej i jej koleżanki, bo do niej przyszła w odwiedziny. Nasz talerz wsadziłam do lodówki, mówiąc głośno, ze zrobiona, ale niech sie przegryzie. Chwile pózniej teściowa wychodzi z kuchni z fochem, ze nikt jej nie powiedział ze dla niej tez jest, wiec jeść nie bedzie. Nosz...kur....gorzej jak dziecko.
Plus jest taki, ze jak jest obrażona, to nie bedzie mi siedziała w pokojukapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiesz, mui chodziło o to, że ja nie mogłam się doczekać 4 klasy, bo w końcu miałam mieć dorosłe przedmioty: geografię, historię, byłam nimi zafascynowana
Dlatego rozumiem jej podniecenie, też czuje się dorosła, idzie do gimnazjum, ma przed sobą otwarty rozdział, kolejny, jest bardziej świadoma tego co ją czeka
Mnie to fascynowało
Tak samo cieszyłam się na ogólniak, a na studia to myślałam, że piechotą pójdę, tak nie mogłam się doczekać
kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:uwaga chwale sie
moja córa w drugiej liceum nadal przynosi świadectwo z czerwonym paskiem
i najlepsze jest to , ze prawie nic sie nie uczy, odrobi lekcje, przeczyta lekture i na tym koniec, żadnego wkuwania itp
pamietam w podstawowce mialam kolege, mieszkalismy w jednej klatce byl tak wybitny, bez specjalnego wkuwania. mial swietna pamiec, wystarczylo, ze uwaznie sluchal lekcji, odrobil zadanie domowe i spiewajaco zdawal klasowki. czerwone paski do 8 klasy. a matme kumal w lot. wszyscy mu zazdroscilismy , bo siedzielismy i zakuwalismy do jakiejs klasowki a on na boisku za pilka latal. nie byl kujonem, byl bardzo uzdolniony
kkisia, kapturnica, Mega, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:prasowac nie moge to czytam
wrocilismy z urodzinowej imprezy - wloski kuzyn Ivo skonczyl 4 latkakinderbal byl
iwcia77, kkisia, BISCA, caffe, Dziobak, Mega, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:super, u nas też był torcik śmietankowy z owocami, Tomus skosztował smietanki a tatuś zjadł reszte....mamusi wystarczył szampan
a matce prasowanie zostawili
a fotki to dzie?
kkisia, BISCA, Mega, moremi lubią tę wiadomość