35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mała i jak wyniki?
Szczerze to obiecalam sobie nie zagladac do nich do czasu wizyty w poniedzialek
Korci zeby zajrzec ale z drugiej strony mam cykora
Ze skrajnosci w skrajnosc popadam
Naginam z psem przed wielka chmura bo znowu nadciaga wrr
efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja nie Zosia, ale z tego co czytałam, to zaburza wynik progesteronu podobnie jak luteina. Oba leki bazują na czystym hormonie i jedynie duphaston na dydrogesteronie - hormonie sztucznym, niewykrywalnym we krwi.
Dzieki.
To jak zjesc ciastko i miec ciastko?
Chcialam zmierzyc ale powinnam zaraz zaczac brac.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I czego się nauczyłaś?
Polacy jadacy z Anglii do kraju pokazujacy dxiecku "polskiego kotka" za szyba z autobusu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:13
macduska, kapturnica, Mega, efcia, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Polacy jadacy z Anglii do kraju pokazujacy dxiecku "polskiego kotka" za szyba z autobusu.
A co? Biało- czerwony był?ania.g, kapturnica, BISCA, Mega, efcia, Zofia8, dorbie, Aasiula, caffe, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam sałatkę z pomidorów i mozarelli, dla nas na dużym talerzu, a na mniejszym dla Młodej i jej koleżanki, bo do niej przyszła w odwiedziny. Nasz talerz wsadziłam do lodówki, mówiąc głośno, ze zrobiona, ale niech sie przegryzie. Chwile pózniej teściowa wychodzi z kuchni z fochem, ze nikt jej nie powiedział ze dla niej tez jest, wiec jeść nie bedzie. Nosz...kur....gorzej jak dziecko.
Plus jest taki, ze jak jest obrażona, to nie bedzie mi siedziała w pokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:51
efcia, Sabina, Aasiula, Mala79, ania.g, caffe, paszczakin, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ewcia już dawno miałam zapytać. Jak z Tą dziewczyną co miała mieć trojaczki?
wyglada na to ze wszystko ok
tu strona z jej wykresem, nie pisze za wiele w notatkach, ale mozna zajrzeć do dziewczyn z którymi pisze
https://ovufriend.pl/wykres,92798cf70eb2b8dd661b762616562872.html
macduska, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
A moje starsze dziecko to jest dziwne. Dzis zaczely sie wakacje, skonczyla podstawowke. I z tekstem wyskakuje: Ja chce juz do szkoly... Matce - nauczycielce rece opadly...
A dziecko zajarane, bo juz chce isc do gimnazjum, bo fajnie bedzie. Kosmitka jakas, nie?dorbie, Sabina, macduska, Mega, gretka, Aasiula, efcia, Mala79, ania.g, caffe, moremi, megan8, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A moje starsze dziecko to jest dziwne. Dzis zaczely sie wakacje, skonczyla podstawowke. I z tekstem wyskakuje: Ja chce juz do szkoly... Matce - nauczycielce rece opadly...
A dziecko zajarane, bo juz chce isc do gimnazjum, bo fajnie bedzie. Kosmitka jakas, nie?
Niech chociaż przerobi książkipozwól jej
Sabina, Dziobak, Mega, macduska, Aasiula, efcia, Mala79, moremi, megan8, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:No...
Ale co tam, na wakacje spakuje jej matme i fize, niech ma!Mega, macduska, dorbie, Aasiula, efcia, Mala79, ania.g, caffe, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:No...
Ale ja ją rozumiem Pusur, jak szłam do 4 klasy, ro książki przerabiałam juz od ferii zimowychI całe wakacje też, codziennie pakowałam do plecaka *znaczy tornistra) i szłam d szkoły
Nie mogłam się doczekać
Mega, macduska, dorbie, Dziobak, Aasiula, efcia, Mala79, caffe, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Rozłożyłaś mnie na łopatki
Ale ja ją rozumiem Pusur, jak szłam do 4 klasy, ro książki przerabiałam juz od ferii zimowychI całe wakacje też, codziennie pakowałam do plecaka *znaczy tornistra) i szłam d szkoły
Nie mogłam się doczekać
A potem Ci przeszło?Mega, Sabina, Dziobak, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny