X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Szczesliwa, mam nadzieje ze wlasnie tak bedzie..jak w marcu, bedziemy sie kochac bez pomiarow i stresu i moze cos z tego wyjdzie;-)
    szczęśliwa 2 wrote:
    Dziewczyny hej u mnie nadal mdłosci i inne przypadłości :-) ale musiałam się odezwać
    myślę Viola ,ze masz racje ja też mierzyłam 4 miesiace i świrowałam ,M mi tez zabronił tych wszystkich badań pomiarów i innych wymysłów i wiem ,że fajnie jest tutaj pisać ale we mnie też cos pękło jak pisała Aga i musiałam usunąc konto nie interesować się tym tematem i prosze udało się za pierwszym razem
    więc do dzieła ja myslę że kobieta ma intuicje i wie kiedy ma faceta zbajerować żeby dzidziuś wyszedł :-P

szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to jest dobre w smaku ja pije to z mlekiem niektorzy z woda,nawet slodkie jest .Przez piewsze 3 dni odczuwalam glod ,ale jak zobaczylam ze po 2 dniach 0,5kg z wagi zeszlo to mnie zmotywowalo,a teraz wszystko jest ok nie chodze glodna.Takze da sie na tym ujechac.
    Reni wrote:
    Anna Maria
    a jakie to jest w smaku?
    da się na tym jechać?

Reni, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie wiem co mam zrobic Reni, czy tak jak mowi Szczesliwa calkowicie sie odciac na chwile i wyluzowac, czy 50/50 czyli pisac sobie z wami ale odpuscic wszystko inne...przyznam ze jestescie super babki i fajnie jest z wami na forum, wiec szkoda by bylo zrywac taka znajomosc...zostawie to chyba moim nastrojom...nic na sile....
    a swoja droge Reni, tez widze na Twoim wykresie ze masz problemy ze spaniem. Czy to wynika ze stresu przy pomiarze tempki czy jestes po prostu Napoleonem?;-)
    Reni wrote:
    ale można wpaść tu czysto towarzysko nie koniecznie robiąc wykresy i popisać o dupie maryni ;-)

kurcze człowiek się zżywa mimo wszystko :-(
    więc nie porzucajcie Nas worship.gif

anna maria, bliska77, szczęśliwa 2, samira, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz tez tu wpadam bez wykresowo,bez owulacyjnie,bez zamiarow itp.tak lubie z wami pogadac ,poczytac,posmiac sie ogolnie jestem zadowolona.
    Reni wrote:
    ale można wpaść tu czysto towarzysko nie koniecznie robiąc wykresy i popisać o dupie maryni ;-)

kurcze człowiek się zżywa mimo wszystko :-(
    więc nie porzucajcie Nas worship.gif

bliska77, Reni, Reni, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też wykresu już nie będzie tylko gorzej właśnie z tym odcięciem się od wszystkiego, już nie potrafię bez Was żyć ;-) <3

Mango, szczęśliwa 2, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Dziekuje Szczesliwa, mam nadzieje ze wlasnie tak bedzie..jak w marcu, bedziemy sie kochac bez pomiarow i stresu i moze cos z tego wyjdzie;-)
    na pewno wyjdzie :-)
    już kiedyś pisałyśmy ,że stres to zabójca a jednak takie nakręcanie i spinanie sie jest stresujące :-)

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest gorąco i to mnie budzi, poza tym mój mąż tak chrapie, że mnie budzi a potem nie mogę zasnąć i mam nerwa
    a jak nie jest gorąco to mój pies do mnie przyłazi do łóżka ;-) i też mnie budzi..

ja tam popuszczam trochę w senie nie idę do lekarza nie robię badań
    lubię Wasze towarzystwo więc zaglądam tu
    zawsze ktoś się znajdzie do pogadania ;-)
    ja nie mam stresu przy mierzeniu temp jak spada pod koniec cyklu to przez chwilę mam wkurwa i zaczynam kolejny cykl. W sumie tak na poważnie się przysiedliśmy do "pracy" dopiero w tym roku jak weszłam na ovu
    wcześniej unikałam bzykanka w te dni, bo miałam śluz R i myślałam, że mam znowu cholerną infekcję! śmieszne ale prawdziwe..ale było mi głupio hahah zawsze taka czysta a tu gacie ufajdane ;-)
    no ale teraz oczekujemy tego śluzu
    mój mąż też się wiele uczy, bo dawkuję mu trochę wiedzę (na moje potrzeby)
    Viola wrote:
    wlasnie nie wiem co mam zrobic Reni, czy tak jak mowi Szczesliwa calkowicie sie odciac na chwile i wyluzowac, czy 50/50 czyli pisac sobie z wami ale odpuscic wszystko inne...przyznam ze jestescie super babki i fajnie jest z wami na forum, wiec szkoda by bylo zrywac taka znajomosc...zostawie to chyba moim nastrojom...nic na sile....
    a swoja droge Reni, tez widze na Twoim wykresie ze masz problemy ze spaniem. Czy to wynika ze stresu przy pomiarze tempki czy jestes po prostu Napoleonem?;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 12:49

Mango, szczęśliwa 2, anna maria, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty wiesz ze moj M chrapie tak ze chyba cala wies go slyszy oprocz mnie? ja mam taki sen ze moje dziecko dzwonilo do mnie kilka dni temu w nocy z drugiego pokoju, bo sie zle czula a bala sie wstac i ja majac telefon przy uchu nic kompletnie nie slyszalam! taka matka ze mnie;-) rano wstalam patrze ktos dzwonil, patrze a to moje dziecko, lece do niej co sie stalo, a moj maz mowi ze wstal w nocy i dal Jej tabletke bo go obudzil moj telefon a ja nic, nawet sie nie ruszylam!
    Reni wrote:
    jest gorąco i to mnie budzi, poza tym mój mąż tak chrapie, że mnie budzi a potem nie mogę zasnąć i mam nerwa
    a jak nie jest gorąco to mój pies do mnie przyłazi do łóżka ;-) i też mnie budzi..

ja tam popuszczam trochę w senie nie idę do lekarza nie robię badań
    lubię Wasze towarzystwo więc zaglądam tu
    zawsze ktoś się znajdzie do pogadania ;-)
    ja nie mam stresu przy mierzeniu temp jak spada pod koniec cyklu to przez chwilę mam wkurwa i zaczynam kolejny cykl. W sumie tak na poważnie się przysiedliśmy do "pracy" dopiero w tym roku jak weszłam na ovu
    wcześniej unikałam bzykanka w te dni, bo miałam śluz R i myślałam, że mam znowu cholerną infekcję! śmieszne ale prawdziwe..ale było mi głupio hahah zawsze taka czysta a tu gacie ufajdane ;-)
    no ale teraz oczekujemy tego śluzu
    mój mąż też się wiele uczy, bo dawkuję mu trochę wiedzę (na moje potrzeby)

anna maria, Reni, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga poprostu wpadaj tak jak ja na goscinne wystepy.Punkt 1 regulaminu mowi:zabrania sie odcinania od dziewczyn z Forum.Punkt drugi:patrz punkt pierwszy.
    agafbh wrote:
    u mnie też wykresu już nie będzie tylko gorzej właśnie z tym odcięciem się od wszystkiego, już nie potrafię bez Was żyć ;-) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:12

bliska77, Reni, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyny plus z długiego starania to miesiąc gratis na ovu :(

bliska77, Reni, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    hahahah, dobre

Mango lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah
    ja mojego na operację wysłałam ..cierpiał po niej strasznie.. i rok była cisza
    niestety znowu chrapie.. śpię w zatyczkach do uszu i nic nie słyszę w nich oprócz tego cholernego rzępolenia..
    jestem bardzo wyczulona na chrapanie.. mam mega wkurwa .. to mnie strasznie rozsierdza..
    najgorzej jak idę do groty solnej się zrelaksować a tam trafi się jakiś borsuk co chrapie i dupa z relaksu albo na plaży lub w podróży
    moi rodzice chrapią ..męża też koszmar

Viola wrote:
    A Ty wiesz ze moj M chrapie tak ze chyba cala wies go slyszy oprocz mnie? ja mam taki sen ze moje dziecko dzwonilo do mnie kilka dni temu w nocy z drugiego pokoju, bo sie zle czula a bala sie wstac i ja majac telefon przy uchu nic kompletnie nie slyszalam! taka matka ze mnie;-) rano wstalam patrze ktos dzwonil, patrze a to moje dziecko, lece do niej co sie stalo, a moj maz mowi ze wstal w nocy i dal Jej tabletke bo go obudzil moj telefon a ja nic, nawet sie nie ruszylam!

samira lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze my znowu razem zaczynamy Mango:-)
    Mango wrote:

Mango lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo to jest miesiąc na zajście hahaha
    Mango wrote:

szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to sa zawody jak moja mama do mnie przyjedzie, zebys ty to slyszala! mamy taki ubaw z nich czyli z mojego M i z mojej kochanej mamusi ktora chrapie chyba gorzej jak stary chlop;-) ze mnie to sie smialy kolezanki w starej pracy, bo zawsze opowiadalam ze moje dzieci to sa takie cudowne ze przesypiaja cale noce a one w tym czasie chodzily na rzesach, bo ich dzieci nie spaly. I jak zaczelismy razem jezdzic na wyjazdy integracyjne to poznaly sie na mnie i juz wiedzialy czemu moje dzieci przesypiaja cale noce! po prostu ja ich nie slyszalam , tak mozno spie!!:-)tzn. babeczki tak stwierdzily, bo ja dalej uwazam ze moje dzieci byly i sa idealne..i nie plakaly w nocy;-)

Reni wrote:
    hahah
    ja mojego na operację wysłałam ..cierpiał po niej strasznie.. i rok była cisza
    niestety znowu chrapie.. śpię w zatyczkach do uszu i nic nie słyszę w nich oprócz tego cholernego rzępolenia..
    jestem bardzo wyczulona na chrapanie.. mam mega wkurwa .. to mnie strasznie rozsierdza..
    najgorzej jak idę do groty solnej się zrelaksować a tam trafi się jakiś borsuk co chrapie i dupa z relaksu albo na plaży lub w podróży
    moi rodzice chrapią ..męża też koszmar

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:31

bliska77, Reni, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, nie potrafię Was opuścić ;-)
    co do chrapania, to mój M nie chrapie ale nadrabia mój pies, bokser, jak wpadnie w trans to chrapiąc wydaje takie dźwięki jak zużyty stary silnik ropniaka, aż dom się trzęsie

anna maria, Andzia33, samira, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze kiedyś miałam tak, że jak przychodził wieczór to zasypiałam jakby mi ktoś tlen odciął a teraz? jakaś masakra śpię czujnie..
    a jeszcze jak psina choruje to każdy jego stęk stawia mnie na równe nogi ;-) więc może jest szansa, że jak pojawią się dzieci to będę je słyszała ;-)
    chociaż wtedy to już w ogóle nie pośpię ;-)
    Viola wrote:
    U mnie to sa zawody jak moja mama do mnie przyjedzie, zebys ty to slyszala! mamy taki ubaw z nich czyli z mojego M i z mojej kochanej mamusi ktora chrapie chyba gorzej jak stary chlop;-) ze mnie to sie smialy kolezanki w starej pracy, bo zawsze opowiadalam ze moje dzieci to sa takie cudowne ze przesypiaja cale noce a one w tym czasie chodzily na rzesach, bo ich dzieci nie spaly. I jak zaczelismy razem jezdzic na wyjazdy integracyjne to poznaly sie na mnie i juz wiedzialy czemu moje dzieci przesypiaja cale noce! po prostu ja ich nie slyszalam , tak mozno spie!!:-)tzn. babeczki tak stwierdzily, bo ja dalej uwazam ze moje dzieci byly i sa idealne..i nie plakaly w nocy;-)

bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, mnie też wszystko budzi, śmieją się że mam nadsłyszalność, często zasypiam w stoperach......

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie ja śpię w stoperach i chrapanie i psa słyszę ;-)
    agafbh wrote:
    Caffe, mnie też wszystko budzi, śmieją się że mam nadsłyszalność, często zasypiam w stoperach......

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie ja śpię w stoperach i chrapanie i psa słyszę ;-)
    jakbym czytała o sobie :-)

‹‹ 1008 1009 1010 1011 1012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ