35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypromyk wrote:Agus wrzuc na luz. Za bardzo sie stresujesz,za bardzo chcesz. To chyba dotyczy kazdej z nas pokolei i z osobna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 10:25
Reni, grosza, anna maria, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
uffff dobrze, że nie napisałaś do końca którego roku
agafbh wrote:no właśnie chyb juz przestaje tak chcieć, po prostu sie wypaliłam, wiem tylko, że jeśli do końca roku się nie uda, tak jak mówiłam wcześniej, definitywnie kończę temat
bliska77, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze a może trzeba sobie wmówić że nic z tego nie będzie zacząć okłamywać siebie aż się w to uwierzy oszukać mózg może wtedy jakiś szlabanik pęknie i będzie fasolinka
promyk wrote:Agus wrzuc na luz. Za bardzo sie stresujesz,za bardzo chcesz. To chyba dotyczy kazdej z nas pokolei i z osobna.bliska77, Andzia33, szczęśliwa 2, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam w gorącym dniu ufff..
aguś wiem co czujesz ,ja tez mam takie dziwne poty jakby od mięśni czy stawów ,nie kumam ...a czuję taka sztywność w stawach i do tego mam takie nerwoból,e szczególnie w barkach albo tarczyca albo te bóle od jelit ehhhh...
niby u mnie ostatni dzień lutki ale nie wiem co zrobić bo betę mogę dopiero w czwartek(kasa,kasa) a ciążowy paskowy może jeszcze nie wyjść aaa i boję się ja jutro odstawić,chociaż w czwartek wyszedł negatyw...
-
dziewczyny a może to już wiek robi swoje ?
mnie też łupie w kościach i stawy mam zastałe
stwierdzam, że stanowczo za mało ruchu
jeszcze odnowiła mi się kontuzja kolana i znowu chodzę jak paralityk
odkąd się sezon zaczął i jeżdzę skuterem to już nie biegam do tramwaju czy autobusu
jedyna forma to ewentualnie spacer z psem
dużo siedzenia przy kompie robi swoje sztywność karku i pleców + zwroty głowy
i jeszcze palce u rąk mnie bolą albo od kompa albo jakiś romantyzm mi się wdał
kurcze to straszne.. może zamiast robić dzieci trzeba się zawieźć do Ciechocinka
bliska77, Andzia33, Sylwia78, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Samirko, szkody by bylo ze cos sie mialo stac jesli sie kluje a Ty bys odstawila luteine. Wiadomo jak jest z kasa, ale moze skombinuj skads i zrob te bete...albo po prostu bierz do czwartku luteine, chociaz kurde nie wiem jak to jest jak sie dluzej bierze niz 10 dni:-(
samira wrote:witam w gorącym dniu ufff..
aguś wiem co czujesz ,ja tez mam takie dziwne poty jakby od mięśni czy stawów ,nie kumam ...a czuję taka sztywność w stawach i do tego mam takie nerwoból,e szczególnie w barkach albo tarczyca albo te bóle od jelit ehhhh...
niby u mnie ostatni dzień lutki ale nie wiem co zrobić bo betę mogę dopiero w czwartek(kasa,kasa) a ciążowy paskowy może jeszcze nie wyjść aaa i boję się ja jutro odstawić,chociaż w czwartek wyszedł negatyw...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 11:13
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Czesc laseczki, pozdro dla wszsytkich mysle o Was i podgladam, ale sie nie udzielam bo u mnie tez stresujaco ostatnio wiec nie chce mi sie nic, glowa mnie tylko boli i mam nerwy i tyle .... milego tygodnia zycze i owocnego ciupcianka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 11:14
bliska77, Reni, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli nie bede sama z odchudzaniem ja zaczelam 2 tyg.temu i juz mam 4,5 kg.mniej jeszcze 3 i cel osiagniety .Tylko ze ja stosuje Almased i jestem bardzo zadowolona[Q.Trzymam za Ciebie kciukiUOTE=Betybet]Od dziś się odchudzam o! Mam postanowienie na sierpień
znalazłam dietę która już chwilę chodzi mi po głowie , a że ostre przyprawy lubię to może mi się uda , Jordin Sparks schudła na niej 20 kg a ja zamierzam 10 . Papa[/QUOTE]
-
Anna Maria
a jakie to jest w smaku?
da się na tym jechać?
anna maria wrote:Czyli nie bede sama z odchudzaniem ja zaczelam 2 tyg.temu i juz mam 4,5 kg.mniej jeszcze 3 i cel osiagniety .Tylko ze ja stosuje Almased i jestem bardzo zadowolona[Q.Trzymam za Ciebie kciukiUOTE=Betybet]Od dziś się odchudzam o! Mam postanowienie na sierpieńznalazłam dietę która już chwilę chodzi mi po głowie , a że ostre przyprawy lubię to może mi się uda , Jordin Sparks schudła na niej 20 kg a ja zamierzam 10 . Papa
-
ale można wpaść tu czysto towarzysko nie koniecznie robiąc wykresy i popisać o dupie maryni
kurcze człowiek się zżywa mimo wszystko
więc nie porzucajcie Nas
szczęśliwa 2 wrote:Dziewczyny hej u mnie nadal mdłosci i inne przypadłościale musiałam się odezwać
myślę Viola ,ze masz racje ja też mierzyłam 4 miesiace i świrowałam ,M mi tez zabronił tych wszystkich badań pomiarów i innych wymysłów i wiem ,że fajnie jest tutaj pisać ale we mnie też cos pękło jak pisała Aga i musiałam usunąc konto nie interesować się tym tematem i prosze udało się za pierwszym razem
więc do dzieła ja myslę że kobieta ma intuicje i wie kiedy ma faceta zbajerować żeby dzidziuś wyszedłbliska77, szczęśliwa 2, Viola, samira lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki,u mnie upał
W środę ide do szpitala na chisterioskopię i zobaczymy co się okaże?
Pozdrawiam wszystkie i czekam na jakieś zielone wiadomości.
Dziewczynki uśmiechnijcie się,jeżeli czujecie,że musicie odpuścic,to spróbujcie ale nie tracie nadzieji i działajcie a na pewno kiedyś się uda.bliska77, szczęśliwa 2, samira, Olena lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Aga ale do konca roku jeszcze troche czasu jest to spokojnie postaraj się wyluzować , wiem dziewczyny które mają jakieś schorzenia i o tym wiedzą mają gorzej bo jednak to są jakieś trudności , ale uda sie zobaczysz
szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość