35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem spakowana, dziecka spakowane, chlop sie spakowal, opony zmienione na letnie, kot ze strachu usiluje popelnic samobojstwo w pralni, mlody spi. Najbardziej irytujace jest to, ze ja dziele z malolatem walizke, a ten to ma milion ciuchow... A zreszta i tak nie mialam co brac. Se buty za to na wakacje zabiore, duuuuzo butow.
Padam juz na pyszczycho. A rano pobudka o 5. Jest sens sie klasc spac? Do 5 i tak bedzie swiecilo slonce...
Aasiula, stara.krycha, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, gretka, macduska, iwcia77, megan8, BISCA, kkisia, Magda* lubią tę wiadomość
-
Ale ty jestes 5 minut to spokojnie te malusie ciuszki z roczniakiem zmiescisz w walizce a jeszcze maz kilka swoich koszulek dopakuje.Dziobak wrote:Jestem spakowana, dziecka spakowane, chlop sie spakowal, opony zmienione na letnie, kot ze strachu usiluje popelnic samobojstwo w pralni, mlody spi. Najbardziej irytujace jest to, ze ja dziele z malolatem walizke, a ten to ma milion ciuchow... A zreszta i tak nie mialam co brac. Se buty za to na wakacje zabiore, duuuuzo butow.
Padam juz na pyszczycho. A rano pobudka o 5. Jest sens sie klasc spac? Do 5 i tak bedzie swiecilo slonce...
stara.krycha, efcia, Dziobak, moremi, Mega, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mowisz? To byl wiek ze seks na sniadanie, drugie sniadanie obiad z dwoch dan, podwieczorek, kolacje i na dobry sen:-)Bozia3 wrote:Polar dzięki
Dużo w Twojej twarzy namiętności....
stara.krycha, efcia, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Owszem wygladasz mlodo nawet bardzo ale juz za staro na zachcianki pedofila.stara.krycha wrote:A ja wlasnie dostalam schiz, ze jakis pedofil zboczeniec te foty z zapodaja posciagal... Bursztyn?! Wracaj!
ComeToMeBaby, stara.krycha, Bozia3, Mega, Dziobak, iwcia77, kapturnica, megan8, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jakegos Araba? Jezu, co teraz? Wydrzkuje, powiesi nad wielbladem i bedzie koze chedozyl z moim zdjeciem?!SolarPolar wrote:Owszem wygladasz mlodo nawet bardzo ale juz za staro na zachcianki pedofila.
moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ty se znowu tak nie pochlebiaj...stara.krycha wrote:A jakegos Araba? Jezu, co teraz? Wydrzkuje, powiesi nad wielbladem i bedzie koze chedozyl z moim zdjeciem?!

Arab to kozę lubi, a nie Ciebie...
stara.krycha, iwcia77, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH