35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak - ja w drugiej odslonieSolarPolar wrote:Czy ktoras jeszcze bedzie dzisiaj odkrywac sie? Bo chcialaby zobaczyc a musze isc spac bo jutro jakies zakonczenie szkoly i musze isc a tak mie sie nie chce.'
ComeToMeBaby, moremi, efcia, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Odpaliłam na kompie cztery ostatnie odcinki drugiego sezonu agentów tarczy i mnie pochłonęło. Słyszałam tylko jak ktoś co chwilę lajkuje mi fotki na fb

a to ja ,przefiltrowałam cię
"
efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Polar- ty wiesz...zesz w morde...jak mozna wygladac swietnie bez odrobiny mejkapu...
foch...
Asiula- w peruczce wygladasz super , ale wole ciebie w twoich naturalnych blond kudlach
krycha- ale z ciebie rasowa Heidi
efcia, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde pedicure w 7miesiacu ciazy to jak wspinaczka na mont everest.Jzusiku ledwo se dalam rade.I pokazdym palcu musialam dychac coby z niedotlenienia nie zejsc!
Matko co to bedzie za miesiac ???
mogę ci zrobić
iwcia77, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak miłej podróży

Idę spać, dobrej nocki.
iwcia77, Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł no i ostatni dzień szkoły,wakacje? Supcio

Wszystkim wspaniałych wakacji,urlopów,odpoczynków
Budze dzieci niech się zbierają szkołę pożegnać. Ja do gina na 12, pa!
SolarPolar, BISCA, moremi, kapturnica, efcia, paszczakin, malgos741, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry,
Ja dzisiaj jade do stolicy. Mam swietna ksiazke do pociagu. Spotkanie potrwa ze 2H i z powrotem, a pozniej weekend !!!
W skrocie, zapal do pracy nie wrocil jeszcze
Mialam masakryczny sen. Okropny, straszny. Snilo mi sie, ze bylam z siostra u mamy (zaznacze, ze moja mama nie zyje a siostra bedzie rodzic na dniach) i ze w pewnej chwili uderzyla mnie swiadomosc, ze moja siostra nie ma brzucha a przeciez czekalismy wlasnie na porod. Poczekalam az wyjdzie i pytam mamy o co cho. A ona z takim wielkim smutkiem, ze siostra nie czeka juz na dzidziusia (w sensie, stracila go) OMG. Przewylam pol nocy (we snie) Jestem jeszcze pod wrazeniem. Brrrrrr
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Tylko 5 godzin roboty i wolnosc!
Az wstawanie nie boli i jape do lustra szczerze. Bisca, zrobie dla Ciebie bisa. Jeszcze ktoras? Zbierzcie sie w grupe i dajcie znac, tylko tak za szesc godzin najwczesniej
moremi, SolarPolar, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Na chwilkę wpadam. Śniło mi się że urodziłam córkę, ciekawe jak to się będzie miało do rzeczywistości. W każdym razie dla nas płeć nie ma znaczenia, oby tylko dziecko było zdrowe
Nie będę miała czasu dziś zaglądać. Miłego dnia
moremi, kapturnica, efcia, Aasiula, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, stara.krycha, megan8, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

.