35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Jestem spakowana, dziecka spakowane, chlop sie spakowal, opony zmienione na letnie, kot ze strachu usiluje popelnic samobojstwo w pralni, mlody spi. Najbardziej irytujace jest to, ze ja dziele z malolatem walizke, a ten to ma milion ciuchow... A zreszta i tak nie mialam co brac. Se buty za to na wakacje zabiore, duuuuzo butow.
Padam juz na pyszczycho. A rano pobudka o 5. Jest sens sie klasc spac? Do 5 i tak bedzie swiecilo slonce...
Dziobak a pamietasz o mnie w tym pakowaniu
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No siem załapałamSolarPolar wrote:Dziobak - minuta dla Ciebie
Polar ale ty na tym zdjęciu to wyglądasz na 15 lat
nick nieaktualny, anna maria, ComeToMeBaby, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Si.efcia wrote:Dziobak a pamietasz o mnie w tym pakowaniu

Komu co jeszcze?
Jedziemy obladowani jak te Rumuny. Zdecydowanie za male auto sobie kupilam
Wiezem: ciuchy ciazowe, ciuszki 50 - 68 ( jakies kartony masakrycznie wielkie ), dragi dla Efci, merynosa dla Morka ( z pasnikiem ), magnes dla Reni.
Dla Asiuli mial byc Pan Rogal, ale sie nie zmiesci, w morde jego mac. Za duzy jest... Asiula wybecz.
Oprocz tego mamy jeszcze: 3 duze walizki, wozek, wozek parasolka do bujania sie po promie, torba tenisowa chlopa ( wg mnie totalnie niepotrzebna
), moja torba z butami, kota w transporterze, kocia kuweta. Cos pominelam? O torebeczkach podrecznych, siacie z pieluchami i zapasowymi ciuchami oraz torbie z zarciem nie wspomne...
Dzizas, ze mi sie zachcialo na wakacje jechac...
anna maria, efcia, Mega, moremi, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Bozia3, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Czy ktoras jeszcze bedzie dzisiaj odkrywac sie? Bo chcialaby zobaczyc a musze isc spac bo jutro jakies zakonczenie szkoly i musze isc a tak mie sie nie chce.'
Łoncze się z tobom w bulu.
Mi tesz sie nie hce.
anna maria, moremi, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Zdecydowanie za dlugoanna maria wrote:jak dlugo jedziecie ?

Mamy ponad 1200 km i prom 9 godzin, ale trzaskamy trase z noclegiem w polowie. Czyli jedziemy, spimy, dalej jedziemy + jeszcze nocleg na promie. Kot i dziecka wymuszaja taka jazde.
Za to robimy sobie rekreacyjna jazde, siusiu i kawka na kazdej stacji, jakis szoping, obiad w ikea w Szwecji. Nie mowiac o nocy na promie, gdzie we mnie z corka wstapuje demon hazardu. Jak wpadamy w automaty jednoreki bandyta, to jestesmy w stanie przepultac tam polowe kasy przeznaczonej na wakacje.
efcia, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, caffe, nick nieaktualny, Bozia3, megan8, nick nieaktualny, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWakacje, psia mac. Kryski musza zapierdalac na szmacie u Helmuta jeszcze miesiac!
Ide w bety, bo jak sie nie wyspie, to zmarszczek dostane. Dobranoc!
Dziobak, moremi, malgos741, iwcia77, kapturnica, efcia, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya gdzie będziecie nocowac w pl?Dziobak wrote:Zdecydowanie za dlugo

Mamy ponad 1200 km i prom 9 godzin, ale trzaskamy trase z noclegiem w polowie. Czyli jedziemy, spimy, dalej jedziemy + jeszcze nocleg na promie. Kot i dziecka wymuszaja taka jazde.
Za to robimy sobie rekreacyjna jazde, siusiu i kawka na kazdej stacji, jakis szoping, obiad w ikea w Szwecji. Nie mowiac o nocy na promie, gdzie we mnie z corka wstapuje demon hazardu. Jak wpadamy w automaty jednoreki bandyta, to jestesmy w stanie przepultac tam polowe kasy przeznaczonej na wakacje.
-
Buuuuu a tak czekałamDziobak wrote:Si.
Komu co jeszcze?
Jedziemy obladowani jak te Rumuny. Zdecydowanie za male auto sobie kupilam
Wiezem: ciuchy ciazowe, ciuszki 50 - 68 ( jakies kartony masakrycznie wielkie ), dragi dla Efci, merynosa dla Morka ( z pasnikiem ), magnes dla Reni.
Dla Asiuli mial byc Pan Rogal, ale sie nie zmiesci, w morde jego mac. Za duzy jest... Asiula wybecz.
Oprocz tego mamy jeszcze: 3 duze walizki, wozek, wozek parasolka do bujania sie po promie, torba tenisowa chlopa ( wg mnie totalnie niepotrzebna
), moja torba z butami, kota w transporterze, kocia kuweta. Cos pominelam? O torebeczkach podrecznych, siacie z pieluchami i zapasowymi ciuchami oraz torbie z zarciem nie wspomne...
Dzizas, ze mi sie zachcialo na wakacje jechac...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny