35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Jestem spakowana, dziecka spakowane, chlop sie spakowal, opony zmienione na letnie, kot ze strachu usiluje popelnic samobojstwo w pralni, mlody spi. Najbardziej irytujace jest to, ze ja dziele z malolatem walizke, a ten to ma milion ciuchow... A zreszta i tak nie mialam co brac. Se buty za to na wakacje zabiore, duuuuzo butow.
Padam juz na pyszczycho. A rano pobudka o 5. Jest sens sie klasc spac? Do 5 i tak bedzie swiecilo slonce...
Dziobak a pamietasz o mnie w tym pakowaniu
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No siem załapałamSolarPolar wrote:Dziobak - minuta dla Ciebie
Polar ale ty na tym zdjęciu to wyglądasz na 15 lat
stara.krycha, anna maria, ComeToMeBaby, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Si.efcia wrote:Dziobak a pamietasz o mnie w tym pakowaniu

Komu co jeszcze?
Jedziemy obladowani jak te Rumuny. Zdecydowanie za male auto sobie kupilam
Wiezem: ciuchy ciazowe, ciuszki 50 - 68 ( jakies kartony masakrycznie wielkie ), dragi dla Efci, merynosa dla Morka ( z pasnikiem ), magnes dla Reni.
Dla Asiuli mial byc Pan Rogal, ale sie nie zmiesci, w morde jego mac. Za duzy jest... Asiula wybecz.
Oprocz tego mamy jeszcze: 3 duze walizki, wozek, wozek parasolka do bujania sie po promie, torba tenisowa chlopa ( wg mnie totalnie niepotrzebna
), moja torba z butami, kota w transporterze, kocia kuweta. Cos pominelam? O torebeczkach podrecznych, siacie z pieluchami i zapasowymi ciuchami oraz torbie z zarciem nie wspomne...
Dzizas, ze mi sie zachcialo na wakacje jechac...
anna maria, efcia, Mega, moremi, malgos741, stara.krycha, macduska, peppapig, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Bozia3, megan8, kkisia, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Czy ktoras jeszcze bedzie dzisiaj odkrywac sie? Bo chcialaby zobaczyc a musze isc spac bo jutro jakies zakonczenie szkoly i musze isc a tak mie sie nie chce.'
Łoncze się z tobom w bulu.
Mi tesz sie nie hce.
anna maria, moremi, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Zdecydowanie za dlugoanna maria wrote:jak dlugo jedziecie ?

Mamy ponad 1200 km i prom 9 godzin, ale trzaskamy trase z noclegiem w polowie. Czyli jedziemy, spimy, dalej jedziemy + jeszcze nocleg na promie. Kot i dziecka wymuszaja taka jazde.
Za to robimy sobie rekreacyjna jazde, siusiu i kawka na kazdej stacji, jakis szoping, obiad w ikea w Szwecji. Nie mowiac o nocy na promie, gdzie we mnie z corka wstapuje demon hazardu. Jak wpadamy w automaty jednoreki bandyta, to jestesmy w stanie przepultac tam polowe kasy przeznaczonej na wakacje.
efcia, malgos741, stara.krycha, Heretyczka, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, caffe, macduska, Bozia3, megan8, Sabina, BISCA, kapturnica, kkisia, Reni, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya gdzie będziecie nocowac w pl?Dziobak wrote:Zdecydowanie za dlugo

Mamy ponad 1200 km i prom 9 godzin, ale trzaskamy trase z noclegiem w polowie. Czyli jedziemy, spimy, dalej jedziemy + jeszcze nocleg na promie. Kot i dziecka wymuszaja taka jazde.
Za to robimy sobie rekreacyjna jazde, siusiu i kawka na kazdej stacji, jakis szoping, obiad w ikea w Szwecji. Nie mowiac o nocy na promie, gdzie we mnie z corka wstapuje demon hazardu. Jak wpadamy w automaty jednoreki bandyta, to jestesmy w stanie przepultac tam polowe kasy przeznaczonej na wakacje.
-
Buuuuu a tak czekałamDziobak wrote:Si.
Komu co jeszcze?
Jedziemy obladowani jak te Rumuny. Zdecydowanie za male auto sobie kupilam
Wiezem: ciuchy ciazowe, ciuszki 50 - 68 ( jakies kartony masakrycznie wielkie ), dragi dla Efci, merynosa dla Morka ( z pasnikiem ), magnes dla Reni.
Dla Asiuli mial byc Pan Rogal, ale sie nie zmiesci, w morde jego mac. Za duzy jest... Asiula wybecz.
Oprocz tego mamy jeszcze: 3 duze walizki, wozek, wozek parasolka do bujania sie po promie, torba tenisowa chlopa ( wg mnie totalnie niepotrzebna
), moja torba z butami, kota w transporterze, kocia kuweta. Cos pominelam? O torebeczkach podrecznych, siacie z pieluchami i zapasowymi ciuchami oraz torbie z zarciem nie wspomne...
Dzizas, ze mi sie zachcialo na wakacje jechac...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH