35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wymieniacie wszystko czego mi nie wolno, a głodnemu chleb na myśli:-) Już sobie wyobraziłam jak mogą smakować paluszki, bigos i pierogi. Chodź wczoraj mi klient podpowiedział jak zrobić sobie naleśniki i pierogi z mąki gryczanej, z której dawał mi do spróbowania upieczony przez siebie chleb. Mam zamiar spróbować od naleśników a później pierogi, ruskich mi nie wolno ale chociaż te z mięsem albo z kapustą.
Bliska 77, efcia, dorbie, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-
a z tematów Tereskowych:
kupiłam sobie wczoraj w nagrodę stanik. no nie wiem w nagrodę za co, ale to przecież nieistotne
i jak go przymierzyłam to mam cycki jak melony. ja pierniczę, takich cycków to jeszcze chyba nie miałam
super hiper max push-up`y.
a chińskie
hehehe za 17 złotych polskich.
chyba pójdę dokupić hahahahaa
ola_35, Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:a z tematów Tereskowych:
kupiłam sobie wczoraj w nagrodę stanik. no nie wiem w nagrodę za co, ale to przecież nieistotne
i jak go przymierzyłam to mam cycki jak melony. ja pierniczę, takich cycków to jeszcze chyba nie miałam
super hiper max push-up`y.
a chińskie
hehehe za 17 złotych polskich.
chyba pójdę dokupić hahahahaa
jak to chiński to lepiej wypierz go z 5 razy, bo ci cycki odpadną
edit: a tak serio słyszałaś o dzinsach chińskich ze byly nasączone jakimś "gównem" i kobita o malo z tego świata nie zeszla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 13:06
ComeToMeBaby, Bliska 77, Simba, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
hahahaha mówisz?efcia wrote:jak to chiński to lepiej wypierz go z 5 razy, bo ci cycki odpadną

edit: a tak serio słyszałaś o dzinsach chińskich ze byly nasączone jakimś "gównem" i kobita o malo z tego świata nie zeszla
dobra, zabezpieczę się
efcia lubi tę wiadomość
-
nie, nie słyszałam... ale jazda.efcia wrote:edit: a tak serio słyszałaś o dzinsach chińskich ze byly nasączone jakimś "gównem" i kobita o malo z tego świata nie zeszla
masz rację- wypiorę hehehehe
efcia lubi tę wiadomość
-
Na szczescie nie bylo.
A tu fragment rozmowy ze sprzedawczynia:
Ja: Co to za chleb taki ciemny?
Ona: No nowy taki. Na wage.
Ja: Podobny do czystoziarnistego?
Ona: No o tak wyglada - pani powacha [podstawia mi chleb pod nos]
Ja: Pachnie ladnie, ale co ona ma takiego wspanialego?
Ona: No! Nie ma tych, no, tych roznych pierdol nie ma
Ja: [wytrzeszczam oczy, ale milkne - jestem rozbawiona i czekam na ciag dalszy]
Ona: Wie Pani, tych noooo, no kurcze!
Ja: Konserwantow?
Ona: No! [ulga i usmiech]
Kurtynapaszczakin wrote:Mi jagodzianke! Bo mi wkrecily..
macduska, ania.g, Bliska 77, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, paszczakin, kkisia, Zofia8, malgos741, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
To ciekawe co piszesz. jak byłam w zeszłym roku na dniu szkoleniowym u diabetologa (z Marcelem w brzuchu) to ani słowa nie słyszałam na temat ciał ketonowych. Gdzie można kupić takie paski do badania ? na razie glikemię mam w porządku ale jeszcze jestem w pierwszym trymestrze.ola_35 wrote:Cześć dziewczyny, doczytuję

Co do Komety ciał ketonowych, jestem po opfitych szkoleniach u diabetologa. Był tez wykład o ciałach ketonowych , które normalnie nie są niczym złym, świadczą o tym że w nocy organizm korzystał i spalał zapasy tkanki tłuszczowej a nie węglowodany .W skrócie diabetolog tłumaczył że to produkt uboczny wydalany wraz z moczem przy spalaniu tkanki tłuszcowej. To nic złego -chudniesz po prostu. Natomiast w ciąży są one niepożądane,bo dostają się do wód płodowych i niekorzystnie wpływają na płód. Dlatego ja i też Kapta przy diecie niskowęglowodanowej musimy spozywać malutki posiłek przed snem, aby w porannym moczu ich nie było (sprawdzamy to właśnie za pomocą tych pasków co Elfik napisał). Ja gdyby mi chodziło o zrzucenie kilku kilogramów i spalenie niepotrzebnej tkanki tłuszczowej cieszyłabym się jeśli w moczu by były, bo to świadczyłoby że są efekty treningu.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Tez tak pomyslalam, uczen przerosl mistrza....
A w ogóle Bliska to muszę Ci powiedzieć, ze wpędziłaś mnie w kompleksy z tym czterokrotnym myciem podłogi. I dzisiaj cały dzień sprzątam i sprzątam i sprzątam....
Bliska 77, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH