35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonili ze szpitala

aż mi się ciepło w dupie zrobiło, bo myślę sobie ..hój pewnie wszyskie odeszły na drugą stronę lustra
a tu taaaaadaaam
z 4 były 2 dojrzałe, jedna na stówkę się zapłodniła i prawidłowo się dzieli
i jutro o 13 mój zuch będzie już ze mną!!!!!!!!!
twixy nie są mi pisaneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:44
Bliska 77, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, efcia, anna maria, kapturnica, peppapig, Heretyczka, kkisia, paszczakin, SolarPolar, Magdala, caffe, Zofia8, BISCA, gosia7122, dorbie, Bursztyn, malgos741, gretka, Niuta, beates, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Reni, ciarki mam na calym ciele i lezki w oczach, serio, wspaniale wiesci!!!!! CudownieReni wrote:Dzwonili ze szpitala

aż mi się ciepło w dupie zrobiło, bo myślę sobie ..hój pewnie wszyskie odeszły na drugą stronę lustra
a tu taaaaadaaam
z 4 były 2 dojrzałe jedna na stówkę się zapłodniła i prawidłowo się dzieli
i jutro mój zuch o 13 będzie już ze mną!!!!!!!!!
twixy nie są mi pisane
Sabina, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
sorry
ale akurat człowieki mi do pokoju weszły i musiałam zamknąć ovu
tak bez zapowiedzi! chamstwo!
Bliska 77, Sabina, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, anna maria, kkisia, paszczakin, Dziobak, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eeee no to git majonez!!!!
Reni wrote:Dzwonili ze szpitala
a tu taaaaadaaam
twixy nie są mi pisane
Bliska 77, Sabina, Reni, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
twój zuchReni wrote:Dzwonili ze szpitala

a tu taaaaadaaam
twixy nie są mi pisane
no aż się wzruszyłam...
super
jutro wielki dzień 
teraz mogę spokojnie iść na miasto
i przestać obgryzać klawiaturę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:45
Sabina, Bliska 77, Reni, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySama wie, że bedzie.mieć synaComeToMeBaby wrote:twój zuch

no aż się wzruszyłam...
super
jutro wielki dzień 
teraz mogę spokojnie iść na miasto
i przestać obgryzać klawiaturę.
taka karma
ComeToMeBaby, Bliska 77, efcia, Reni, macduska, Simba, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Sama wie, że bedzie.mieć syna
taka karma 

Jak fajnie powaznie, nic nie mowilam ale z roznych wzgledow mam dzis kiepski dzien a raczej mialam do teraz, usmiech z geby mi nie schodziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 15:43
Sabina, Reni, macduska, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
No to zajebiścieReni wrote:Dzwonili ze szpitala

a tu taaaaadaaam
twixy nie są mi pisane
Trzymam kciuki za transport do mamy i za zadomowienie
Reni, efcia, peppapig, kkisia, Bliska 77, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Dzwonili ze szpitala

a tu taaaaadaaam
twixy nie są mi pisane

trzymam kciuki z całych sił, niech sie jutro ładnie rozgości i zadomowi na dobre
ania.g, anna maria, kkisia, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
własnie zajrzałam do jednej znajomej, a tu niespodzianka - zaszla w kolejna ciążę (pierwsze dziecie ma niespełna rok), kurcze to juz chyba z 4 taki przypadek odkąd jestem na of- jak ja je dogonie

hm... wyglada na to ze po ciąży trzeba bedzie sie fest zabezpieczać bo płodność wzrasta
Reni, anna maria, kkisia, Bliska 77, Sabina, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
Cześć
Reni, ekstra!!
Byłam dzis na połówkowych. Wszystko prawidłowo po za zolądkiem, który sie nie wypełnił. Młody miał akurat czkawkę i pewnie dlatego nie łykał wód. W kazdym razie za 2 tyg do kontroli. Wyszłam spokojna ale teraz trochę sie wkręcam... Wydaje mi sie ze na ostatniej wizycie gin mi mówił o tym żołądku ze jest ok ale teraz nie wiem czy sobie nie wmawiam.... W kazdym razie mam w środku 470g zdrowego Biszkopta
z żołądkiem bedzie ok, nie??
Teraz moge sie skupić na imieniu
Reni, macduska, kapturnica, peppapig, kkisia, efcia, Bliska 77, Magdala, Dziobak, Sabina, gosia7122, gretka, beates, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH