35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, nie przejmuj sie, ja po prostu mam takiego pierdolca, a ze na dole dosc duze okno tarasowe to i podloga wiecznie brudna, nie wspomne juz o tym, ze moj pies ma recznik do lap, wycierane ma lapy gdy wraca z obszczekania podworka...macduska wrote:A w ogóle Bliska to muszę Ci powiedzieć, ze wpędziłaś mnie w kompleksy z tym czterokrotnym myciem podłogi. I dzisiaj cały dzień sprzątam i sprzątam i sprzątam....
Obenie prxy dwojce dzieci w tym jednym, wyrzucajacym wszystko co popadnie, stan mojej chaty daleki jest od tego, ktory preferuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:10
macduska, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
mówią że w aptece na przykładania.g wrote:To ciekawe co piszesz. jak byłam w zeszłym roku na dniu szkoleniowym u diabetologa (z Marcelem w brzuchu) to ani słowa nie słyszałam na temat ciał ketonowych. Gdzie można kupić takie paski do badania ? na razie glikemię mam w porządku ale jeszcze jestem w pierwszym trymestrze.
ja zgłębiłam temat i jest tak właśnie, na forach sportowych poczytałam i potwierdził mi m. zapodał mi parę linków do poczytania i napisał ile gram węgli z czym jak mam jesć. zbeształam go bo ja nie jestem zwierz dietowy i jak mam niby sobie odmierzyć np. 20 g węglowodanów? ma mi kurdę powiedzieć konkretnie: zjedz jogurt albo pół paczki ryżu. Heh, brak konieczności odchudzania powoduje brak znajomości tematu. W dietach to ja się nie znam. I uśmiał się chłop ze mnie
Bliska 77, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, calkiem ciekawy temat poruszylyscie, tez musze sie w to wgłębićComeToMeBaby wrote:mówią że w aptece na przykład
ja zgłębiłam temat i jest tak właśnie, na forach sportowych poczytałam i potwierdził mi m. zapodał mi parę linków do poczytania i napisał ile gram węgli z czym jak mam jesć. zbeształam go bo ja nie jestem zwierz dietowy i jak mam niby sobie odmierzyć np. 20 g węglowodanów? ma mi kurdę powiedzieć konkretnie: zjedz jogurt albo pół paczki ryżu. Heh, brak konieczności odchudzania powoduje brak znajomości tematu. W dietach to ja się nie znam. I uśmiał się chłop ze mnie
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Sprawdziłam na allegro, 10 szt. 159 zł.ComeToMeBaby wrote:mówią że w aptece na przykład
Matka fantastycznej 4
-
Reni, chodzi o to, ze piątek w pracy ci się kończy i zaczynasz piątek po pracy zaraz?

Gadaj, bo ja się właśnie wybieram do miasta i nie będę na bieżąco z komónikatemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:21
ania.g, Bliska 77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH