35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To miło wiedzieć, że czujecie to samo. Dziewczyny jesteście kochane. Wczoraj np. wiadomość w tv, że Kasia Bosacka w ciązy. Super! Ktoś w naszym wieku. A tak wogóle to do końca roku wszystkie spotykamy się w "wątku ciążowym" , bez wyjątku!
Bursztyn, megan8, angela, samira, Losiczka72, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zastanawiam sie, czy moj nowy termometr nie jest przypadkiem do bani... Juz trzeci dzien pokazuje taka sama temp.: 36.11 Wydaje mi sie "podejrzany", bo od poczatku jakos dziwnie sie zachowywal, pokazujac co chwila inna temp. Postanowilam jednak nie zmieniac go do konca cyklu, mierze zawsze o tej samej porze, w ustach, czekam az "beepnie" i tyle. Najwyzej w nastepnym cyklu wroce do starego termometra, co prawda z jednym miejscem po przecinku, ale jakos mam do niego zaufanie

Myślę , ze termometr jest ok, czasami nasz organizm zachowuje się w ten sposób, a to, że za każdym porannym mierzeniem pokazuje inną tempkę to norma - dlatego ta pierwsza jest najważniejsza
Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zastanawiam sie, czy moj nowy termometr nie jest przypadkiem do bani... Juz trzeci dzien pokazuje taka sama temp.: 36.11 Wydaje mi sie "podejrzany", bo od poczatku jakos dziwnie sie zachowywal, pokazujac co chwila inna temp. Postanowilam jednak nie zmieniac go do konca cyklu, mierze zawsze o tej samej porze, w ustach, czekam az "beepnie" i tyle. Najwyzej w nastepnym cyklu wroce do starego termometra, co prawda z jednym miejscem po przecinku, ale jakos mam do niego zaufanie

Mój termometr akurat sprawdza się dobrze. Może sprawdź go jeszcze, a jak nie to wróć do tradycyjnego. Elektronika czasami zawodzi.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Olena wrote:To miło wiedzieć, że czujecie to samo. Dziewczyny jesteście kochane. Wczoraj np. wiadomość w tv, że Kasia Bosacka w ciązy. Super! Ktoś w naszym wieku. A tak wogóle to do końca roku wszystkie spotykamy się w "wątku ciążowym" , bez wyjątku!
Módlmy się żeby te słowa stały się faktem! -
Bursztyn wrote:angela wrote:Olena wrote:To miło wiedzieć, że czujecie to samo. Dziewczyny jesteście kochane. Wczoraj np. wiadomość w tv, że Kasia Bosacka w ciązy. Super! Ktoś w naszym wieku. A tak wogóle to do końca roku wszystkie spotykamy się w "wątku ciążowym" , bez wyjątku!
Módlmy się żeby te słowa stały się faktem!
AMEN !
No to się teraz za Was tu po swojemu pomodlę i sobie Was wszystkie wyobrażę z ogromnymi brzuszkami
i Wam takie ciepłe fluidy prześlę...
Bursztyn, samira, angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olena wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Olena wrote:To miło wiedzieć, że czujecie to samo. Dziewczyny jesteście kochane. Wczoraj np. wiadomość w tv, że Kasia Bosacka w ciązy. Super! Ktoś w naszym wieku. A tak wogóle to do końca roku wszystkie spotykamy się w "wątku ciążowym" , bez wyjątku!
AMEN !
No to się teraz za Was tu po swojemu pomodlę i sobie Was wszystkie wyobrażę z ogromnymi brzuszkami
przesyłaj proszę - i wielkie dzięki
Olena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:polarmiś wrote:Jestem po wizycie badania już mam u siebie. Napiszę wieczorem co i jak. W każdym razie z miejsca zrobili mi drożność jajowodów (trochę mnie to zaskoczyło, ale może i dobrze bo nie miałam czasu nad tym się zastanawiać) - nie powiem bolało. Jajowody ok. Ale mam dużo zrostów na macicy . Plemniki pierwsza klasa więc problemu męskiego nie ma. AMH - bardzo niskie. Na USG folekuły są w tym jeden ma już 15 mm. Do soboty wieczorem mam nie dotykać męża a potem działać. Jak się w tym miesiącu nie uda to rozpoczniemy proces stymulacji itp. Przedemną weszła kobieta 47 letnia, która po 7 latach walki i siedmiu In vitro zaszła w ciąża. Wyglądała na tak szczęśliwą, że od razu było wiadomo że jest w ciąży.
A powiedz mi , czy te zrosty nie powodują problemów z zajściem w ciążę? Co na to lekarz? Z tego co wiem z nimi może być problem , bo one powodują,że macica jest mało elastyczna i jest problem z zagnieżdżeniem
Właśnie, mogą być przyczyną. Jeszcze nie wiem.
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Zaglądam tu i zaglądam, jakby to miało przyspieszyć moją ciążę. Chyba szukam jakiegoś pocieszenia. To już u mnie nałóg wpadanie tutaj. Myślę sobie, że którejś z nas musi się udać i po kolei każda z nas się stąd wykruszy. Chociaż szkoda będzie tak zgranego zespołu to tego każdej z Was i sobie życzę.
Poza tym forum zaglądam do neta i szukam wiadomości o tym w jakim wieku aktorki zachodzą w ciążę, oczywiście te po 40 i tam też szukam pocieszenia. Czy Wy tez tak macie? Czy to głupie co napisałam?
Też tak mam!!!!!
Olena lubi tę wiadomość
-
angela wrote:Olena wrote:Bursztyn wrote:angela wrote:Olena wrote:To miło wiedzieć, że czujecie to samo. Dziewczyny jesteście kochane. Wczoraj np. wiadomość w tv, że Kasia Bosacka w ciązy. Super! Ktoś w naszym wieku. A tak wogóle to do końca roku wszystkie spotykamy się w "wątku ciążowym" , bez wyjątku!
AMEN !
przesyłaj proszę - i wielkie dzięki
dopisuję się też
bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Olena wrote:Zaglądam tu i zaglądam, jakby to miało przyspieszyć moją ciążę. Chyba szukam jakiegoś pocieszenia. To już u mnie nałóg wpadanie tutaj. Myślę sobie, że którejś z nas musi się udać i po kolei każda z nas się stąd wykruszy. Chociaż szkoda będzie tak zgranego zespołu to tego każdej z Was i sobie życzę.
Poza tym forum zaglądam do neta i szukam wiadomości o tym w jakim wieku aktorki zachodzą w ciążę, oczywiście te po 40 i tam też szukam pocieszenia. Czy Wy tez tak macie? Czy to głupie co napisałam?
Też tak mam!!!!!
Wiecie ,że ja od kiedy tu zaglądam to psychicznie lepiej się czuję !
Bursztyn, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:angela wrote:polarmiś wrote:Jestem po wizycie badania już mam u siebie. Napiszę wieczorem co i jak. W każdym razie z miejsca zrobili mi drożność jajowodów (trochę mnie to zaskoczyło, ale może i dobrze bo nie miałam czasu nad tym się zastanawiać) - nie powiem bolało. Jajowody ok. Ale mam dużo zrostów na macicy . Plemniki pierwsza klasa więc problemu męskiego nie ma. AMH - bardzo niskie. Na USG folekuły są w tym jeden ma już 15 mm. Do soboty wieczorem mam nie dotykać męża a potem działać. Jak się w tym miesiącu nie uda to rozpoczniemy proces stymulacji itp. Przedemną weszła kobieta 47 letnia, która po 7 latach walki i siedmiu In vitro zaszła w ciąża. Wyglądała na tak szczęśliwą, że od razu było wiadomo że jest w ciąży.
A powiedz mi , czy te zrosty nie powodują problemów z zajściem w ciążę? Co na to lekarz? Z tego co wiem z nimi może być problem , bo one powodują,że macica jest mało elastyczna i jest problem z zagnieżdżeniem
Właśnie, mogą być przyczyną. Jeszcze nie wiem.
jak będziesz coś wiedziała to daj znać, mocno mnie ten temat interesuje -
Hejka dziewczyny a ja jestem w trakcie @ i humor do kitu mam .W poniedziałek idę do mojej gin. i trochę się boję co tam zobaczy bo trochę mnie jajnik pobolewa i myślę że może to torbiel.Co do mierzenia tem. to ja mierzę zwykłym rtęciowym w pochwie i tem, bardzo stabilne mam ,kiedyś mierzyłam elektronicznym ale jakoś dziwne dla mnie były te wyniki.Zbliża się marzec i rocznica mojej pierwszej straty i jakoś to wszystko mnie dołuje.Przepraszam że Wam tu smęcę ale ponury nastrój dzisiaj mam .Pozdrawiam Wszystkie.
Olena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Gosia 7122
@ niestety nie działa na nas optymistycznie ; nie gniewamy się na smęcenie, bo każda z nas tu przechodzi taki czas, rozumiem,że strata dziecka - trudne to jest , ja też jestem po poronieniu w grudniu 2010, głowa do góry - musi być lepiej, nie może być cały czas po górkę, pozdrawiam gorąco i życzę poprawy nastroju
Olena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, nadrobiłam dwie strony i stwierdzam, ze kochane jesteście, naprawdę, to bardzo dużo daje wiedząc, że są tu bratnie duszyczki, które zawsze pocieszą i dodadzą otuchy

będzie dobrze, nie ma innej opcji
. wierzę w to naprawdę
ja dziś prawie równie spuchnięta jak wczoraj i ten brzuch bolący ojej, gdybym chociaż wiedziała, że coś z tego będzie ale cóż, jak nie teraz to następnym razem
samira, Bursztyn, angela, Olena, Martyna 34 lubią tę wiadomość

"