35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:aga, sa chyba jakies ziola na pozbycie sie zatrzymanejwody w organizmie. Tylkp nie pamietam jakie. Powiem Ci, ze od kiedy odstawilam sol, jest duzo lepiej, a mialam z tym problem.
wiesz co, muszę chyba w ogóle z soli zrezygnować, i tak używam jej w ograniczonych ilościach ale chyba to nie wystarcza mojemu organizmowi , także dzięki za poradęBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Witam Was dziewczynki. Mało się udzielam ale zawsze tu zaglądam. Dzisiaj mam ciężki dzień bo idę do ginekologa na wyrok!!! Omówi ze mną wszystkie wyniki badań, których nie znam (łącznie z męża) bo klinika badania przekazuje lekarzowi a nie pacjentowi tym samym zmuszając do wizyty. To się nazywa biznes!!! Zanim wstaniecie to ja będę już po wizycie. Opiszę Wam jakie są rrokowania - nie dla pocieszenia (mnie) ale dla wzbogacenia wiedzy.
witaj, w takim razie trzymam kciuki bardzo mocno a swoja drogą, n Twoje żądanie klinika ma obowiązek wydać pacjentowi wyniki, niezależnie od tego czy przekazuje lekarzowiBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLosiczka72 wrote:Witam moje drogie
Przestańcie z tym wiekiem bo sie staro czuje z tymi moimi 41 latkami ( no prawie bo w kwietniu)
Wiek około 40 lat dla pierwszej ciąży jest o niebo lepszy niz dla kolejnej. Ja zachodząc w ciążę 5 lat temu czułam sie świetnie ale nie za dobrze sie czułam. Moja p. doktor mówiła że ja to sie moge dobrze czuc ale mój brzuchol już nie za bardzo .
Teraz czekam na nowy cud i sie nie boję. Dbać o siebie możemy nie wiadomo jak ale każda z nas ma zapisane tam na górze co i jak i w jednej chwili ktoś tam na górze przekreśla nasze plany.
Strata mojej ciąży nauczyła mnie pokory . Otworzyła oczy że trzeba cieszyć sie z tego co mamy i doceniac to. Zyć i czekać co przyniesie nam los .
Bursztyn - szczerze ??? Ja nie lubie tych dni starankowych .Wolę je mieć już za sobą i tak co miesiąc he he.
Miłego dnia dziewczynki
mądra z Ciebie kobieta, mądrze piszesz, naprawdę, ja też straciłam ciążę i podobnie jak Ty, od tamtej pory na pewne sprawy patrzę zupełnie inaczej, trzeba cieszyć się każdą chwilą, bo każda minuta jest niepowtarzalnaLosiczka72, samira, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Witam Was dziewczynki. Mało się udzielam ale zawsze tu zaglądam. Dzisiaj mam ciężki dzień bo idę do ginekologa na wyrok!!! Omówi ze mną wszystkie wyniki badań, których nie znam (łącznie z męża) bo klinika badania przekazuje lekarzowi a nie pacjentowi tym samym zmuszając do wizyty. To się nazywa biznes!!! Zanim wstaniecie to ja będę już po wizycie. Opiszę Wam jakie są rrokowania - nie dla pocieszenia (mnie) ale dla wzbogacenia wiedzy.
trzymaj się! - a moze nie wyrok , tylko miła niespodzianka - daj znać po wizyciebliska77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:hejka po parodniowej nieobecności
a co u mnie!?
to tak ,byłam jak wiecie na kolejnym usg w piątek(8.02),powiedziała ginka ze te pęcherzyki wielkie co były 1.02 to raczej się wchłonęły bo były takie ich pozostałości teraz ale mogły pęknąć ale raczej to pierwsze ,pokazywała i tłumaczyła co i jak, i myślę ze to co było od 2.02 (45dc) to jednak @ bo endo z 10mm spadło do 7mm...ale widzi dwa nowe pęcherzyki w lewym jajniku,powiedziała ze w tym cyklu mam odpuścić CLO ze względu na słabą @ i starać się i może samo zaskoczy a jak nie to brać CLO od kolejnego cyklu i przyjść do niej na USG w 10dc..
często się zdarza, że po lekach hormonalnych, nasze hormony zaczynają intensywniej pracować - niejednokritnie słyszałam o naturalnych ciążach po stosowaniu tabletek czy też po ivf - powodzenia i owocnych starańbliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:Witam!Jestem pierwszy raz...tutaj, miło wiedzieć, że nie zwariowałam starając się o dziecko w "tym" wieku (o zgrozo)
witam - skoro jest potrzeba dzidzi to wiek się nie liczypolarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Inessa - myślami jestem z Tobą - mam nadzieję,że do nas szybko zawitasz!
bliska77 lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj kiepska noc , często się budziłam; temperaturka zmierzona , ale 3godzinnego snu za jednym razem nie było , więc nie wiem czy jest wartosciowa
Dużo miłości, ciepła,buziaków i przytulanek w tym miłym dniu - kissessamira, Losiczka72, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny