X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    aga, sa chyba jakies ziola na pozbycie sie zatrzymanejwody w organizmie. Tylkp nie pamietam jakie. Powiem Ci, ze od kiedy odstawilam sol, jest duzo lepiej, a mialam z tym problem.

wiesz co, muszę chyba w ogóle z soli zrezygnować, i tak używam jej w ograniczonych ilościach ale chyba to nie wystarcza mojemu organizmowi :-), także dzięki za poradę

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam Was dziewczynki. Mało się udzielam ale zawsze tu zaglądam. Dzisiaj mam ciężki dzień bo idę do ginekologa na wyrok!!! Omówi ze mną wszystkie wyniki badań, których nie znam (łącznie z męża) bo klinika badania przekazuje lekarzowi a nie pacjentowi tym samym zmuszając do wizyty. To się nazywa biznes!!! Zanim wstaniecie to ja będę już po wizycie. Opiszę Wam jakie są rrokowania - nie dla pocieszenia (mnie) ale dla wzbogacenia wiedzy.

witaj, w takim razie trzymam kciuki bardzo mocno a swoja drogą, n Twoje żądanie klinika ma obowiązek wydać pacjentowi wyniki, niezależnie od tego czy przekazuje lekarzowi

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    Witam moje drogie :)

Przestańcie z tym wiekiem bo sie staro czuje z tymi moimi 41 latkami ( no prawie bo w kwietniu)

Wiek około 40 lat dla pierwszej ciąży jest o niebo lepszy niz dla kolejnej. Ja zachodząc w ciążę 5 lat temu czułam sie świetnie ale nie za dobrze sie czułam. Moja p. doktor mówiła że ja to sie moge dobrze czuc ale mój brzuchol już nie za bardzo :(.

Teraz czekam na nowy cud i sie nie boję. Dbać o siebie możemy nie wiadomo jak ale każda z nas ma zapisane tam na górze co i jak i w jednej chwili ktoś tam na górze przekreśla nasze plany.

Strata mojej ciąży nauczyła mnie pokory . Otworzyła oczy że trzeba cieszyć sie z tego co mamy i doceniac to. Zyć i czekać co przyniesie nam los .

Bursztyn - szczerze ??? Ja nie lubie tych dni starankowych .Wolę je mieć już za sobą :) :) :) i tak co miesiąc he he.

Miłego dnia dziewczynki :) :) :)

mądra z Ciebie kobieta, mądrze piszesz, naprawdę, ja też straciłam ciążę i podobnie jak Ty, od tamtej pory na pewne sprawy patrzę zupełnie inaczej, trzeba cieszyć się każdą chwilą, bo każda minuta jest niepowtarzalna ;-)

Losiczka72, samira, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego dnia do usłyszenia po moim powrocie ze szpitala, a to może dzisiaj? po badaniach?
    pamiętam o Was dużo miłości! :)

Losiczka72, samira, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!Jestem pierwszy raz...tutaj, miło wiedzieć, że nie zwariowałam starając się o dziecko w "tym" wieku (o zgrozo)

inessa, bliska77, Losiczka72, B.Crow, angela, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kochana i powodzenia tak trzymaj... :)

bliska77, angela, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Witam!Jestem pierwszy raz...tutaj, miło wiedzieć, że nie zwariowałam starając się o dziecko w "tym" wieku (o zgrozo)

witaj, nie, nie zwariowałaś, trzymamy kciuki ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dobrego dnia do usłyszenia po moim powrocie ze szpitala, a to może dzisiaj? po badaniach?
    pamiętam o Was dużo miłości! :)

Inessa trzymaj się i pisz koniecznie co i jak

angela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesa trzymaj sie :) :) :)

Dorka :) :) :) witaj . Napisz coś więcej o sobie :) jak możesz oczywiście :) :) :)

bliska77, angela lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa czekamy na wieści niezależnie od tego jakie będą ale będą dobre :)

bliska77, angela, Olena lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dorka!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę wam dnia pełnego miłości ...:D i tak na co dzień również...

bliska77, angela, Losiczka72, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam Was dziewczynki. Mało się udzielam ale zawsze tu zaglądam. Dzisiaj mam ciężki dzień bo idę do ginekologa na wyrok!!! Omówi ze mną wszystkie wyniki badań, których nie znam (łącznie z męża) bo klinika badania przekazuje lekarzowi a nie pacjentowi tym samym zmuszając do wizyty. To się nazywa biznes!!! Zanim wstaniecie to ja będę już po wizycie. Opiszę Wam jakie są rrokowania - nie dla pocieszenia (mnie) ale dla wzbogacenia wiedzy.

trzymaj się! - a moze nie wyrok , tylko miła niespodzianka - daj znać po wizycie

bliska77 lubi tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • B.Crow Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Dorka,też jestem tutaj nowa.

Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia dziewczyny :)

bliska77, angela, Losiczka72 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    hejka po parodniowej nieobecności :)

a co u mnie!?
    to tak ,byłam jak wiecie na kolejnym usg w piątek(8.02),powiedziała ginka ze te pęcherzyki wielkie co były 1.02 to raczej się wchłonęły bo były takie ich pozostałości teraz ale mogły pęknąć ale raczej to pierwsze ,pokazywała i tłumaczyła co i jak, i myślę ze to co było od 2.02 (45dc) to jednak @ bo endo z 10mm spadło do 7mm...ale widzi dwa nowe pęcherzyki w lewym jajniku,powiedziała ze w tym cyklu mam odpuścić CLO ze względu na słabą @ i starać się i może samo zaskoczy a jak nie to brać CLO od kolejnego cyklu i przyjść do niej na USG w 10dc..

często się zdarza, że po lekach hormonalnych, nasze hormony zaczynają intensywniej pracować - niejednokritnie słyszałam o naturalnych ciążach po stosowaniu tabletek czy też po ivf - powodzenia i owocnych starań

bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:

witam - skoro jest potrzeba dzidzi to wiek się nie liczy

polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - myślami jestem z Tobą - mam nadzieję,że do nas szybko zawitasz!

bliska77 lubi tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj kiepska noc , często się budziłam; temperaturka zmierzona , ale 3godzinnego snu za jednym razem nie było , więc nie wiem czy jest wartosciowa
    Dużo miłości, ciepła,buziaków i przytulanek w tym miłym dniu - kisses

samira, Losiczka72, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze tutaj chodzę jak błędna owca, ale zaraz wszystko ogarnę, jak mawiają moje córki...dwie,zdrowe, duże i wiekowe już he he...

angela, samira, Losiczka72, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniałego dnia Walentego życzę wam dziewuszki :)

Losiczka72, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ