X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    U mnie dzisiaj kiepska noc , często się budziłam; temperaturka zmierzona , ale 3godzinnego snu za jednym razem nie było , więc nie wiem czy jest wartosciowa
    Dużo miłości, ciepła,buziaków i przytulanek w tym miłym dniu - kisses

pewnie za dużo myślałaś , a może w dzień spałaś?, nie wiem ale Twój wykresik to ładniutki jest moim zdaniem ,przesyłam walentynkowe uściski :)

bliska77 lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Życzę wam dnia pełnego miłości ...:D i tak na co dzień również...

Samira - i wzajemnie

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    samira wrote:
    Życzę wam dnia pełnego miłości ...:D i tak na co dzień również...

Samira - i wzajemnie

DZIĘKI ...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po lewej w avatarku moje chłopaki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losiczka72 wrote:
    Po lewej w avatarku moje chłopaki :)

no proszę, fajna Rodzinka :-) :-) :-)

• Olena Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Dorka71 :-). Witajcie dziewczyny, dla wszystkich życzę wspaniałego wyjątkowego dnia i dużo miłości wszelakiej ;-) dziś i nietylko.

angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Losicza fajna rodzinka ;-) gratuluję.

Losiczka72 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owocnych walentynek!!! Ja muszę się ograniczyć do serduszka z czekolady! Wam za to życzę wieczornych serduchowań.

samira, Losiczka72, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jestem po wizycie badania już mam u siebie. Napiszę wieczorem co i jak. W każdym razie z miejsca zrobili mi drożność jajowodów (trochę mnie to zaskoczyło, ale może i dobrze bo nie miałam czasu nad tym się zastanawiać) - nie powiem bolało. Jajowody ok. Ale mam dużo zrostów na macicy . Plemniki pierwsza klasa więc problemu męskiego nie ma. AMH - bardzo niskie. Na USG folekuły są w tym jeden ma już 15 mm. Do soboty wieczorem mam nie dotykać męża a potem działać. Jak się w tym miesiącu nie uda to rozpoczniemy proces stymulacji itp. Przedemną weszła kobieta 47 letnia, która po 7 latach walki i siedmiu In vitro zaszła w ciąża. Wyglądała na tak szczęśliwą, że od razu było wiadomo że jest w ciąży.

Twój wpis napawa optymizmem ;-)

samira, angela lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    angela wrote:
    U mnie dzisiaj kiepska noc , często się budziłam; temperaturka zmierzona , ale 3godzinnego snu za jednym razem nie było , więc nie wiem czy jest wartosciowa
    Dużo miłości, ciepła,buziaków i przytulanek w tym miłym dniu - kisses

pewnie za dużo myślałaś , a może w dzień spałaś?, nie wiem ale Twój wykresik to ładniutki jest moim zdaniem ,przesyłam walentynkowe uściski :)

pewnie myślę dużo , o spaniu w dzień nie ma mowy, ale chyba brak mi powietrza - od poniedziałku siedzę w domu; dziś wieczorkiem kolacja poza domem i kino, więc mam nadzieję, że kolejną noc będę spała jak dzidziuś

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jestem po wizycie badania już mam u siebie. Napiszę wieczorem co i jak. W każdym razie z miejsca zrobili mi drożność jajowodów (trochę mnie to zaskoczyło, ale może i dobrze bo nie miałam czasu nad tym się zastanawiać) - nie powiem bolało. Jajowody ok. Ale mam dużo zrostów na macicy . Plemniki pierwsza klasa więc problemu męskiego nie ma. AMH - bardzo niskie. Na USG folekuły są w tym jeden ma już 15 mm. Do soboty wieczorem mam nie dotykać męża a potem działać. Jak się w tym miesiącu nie uda to rozpoczniemy proces stymulacji itp. Przedemną weszła kobieta 47 letnia, która po 7 latach walki i siedmiu In vitro zaszła w ciąża. Wyglądała na tak szczęśliwą, że od razu było wiadomo że jest w ciąży.

A powiedz mi , czy te zrosty nie powodują problemów z zajściem w ciążę? Co na to lekarz? Z tego co wiem z nimi może być problem , bo one powodują,że macica jest mało elastyczna i jest problem z zagnieżdżeniem

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa chyba pozostała w szpitalu , bo z pewnością już by się do nas odezwała

bliska77 lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:35

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaglądam tu i zaglądam, jakby to miało przyspieszyć moją ciążę. Chyba szukam jakiegoś pocieszenia. To już u mnie nałóg wpadanie tutaj. Myślę sobie, że którejś z nas musi się udać i po kolei każda z nas się stąd wykruszy. Chociaż szkoda będzie tak zgranego zespołu to tego każdej z Was i sobie życzę.
    Poza tym forum zaglądam do neta i szukam wiadomości o tym w jakim wieku aktorki zachodzą w ciążę, oczywiście te po 40 i tam też szukam pocieszenia. Czy Wy tez tak macie? Czy to głupie co napisałam?

Bursztyn, angela, Losiczka72, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://cmok.pl/link/1055336

walentynkowy buziak dla was ;D"

Losiczka72, Bursztyn, angela, Olena, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena :) ja też tak mam :* a jak urodziła Maciąg majac 43 lata to banan na twarzy że jeszcze mam tyle szans :* tzn jeszcze ze 2 latka he he

Olena, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:36

Olena, Monia37 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Zaglądam tu i zaglądam, jakby to miało przyspieszyć moją ciążę. Chyba szukam jakiegoś pocieszenia. To już u mnie nałóg wpadanie tutaj. Myślę sobie, że którejś z nas musi się udać i po kolei każda z nas się stąd wykruszy. Chociaż szkoda będzie tak zgranego zespołu to tego każdej z Was i sobie życzę.
    Poza tym forum zaglądam do neta i szukam wiadomości o tym w jakim wieku aktorki zachodzą w ciążę, oczywiście te po 40 i tam też szukam pocieszenia. Czy Wy tez tak macie? Czy to głupie co napisałam?

Nic nie jest głupie!!!! Staramy się szukać pocieszenia, więc takie przypadki ciążowe utwierdzają nas w przekonaniu , że skoro one mogły , to i my możemy!!! I trzymajmy się tej nadziei....

Olena, samira, Losiczka72, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    polarmiś wrote:
    Owocnych walentynek!!! Ja muszę się ograniczyć do serduszka z czekolady! Wam za to życzę wieczornych serduchowań.

i ja niestety tez moge liczyc na serce z czekolady - o ile sobie sama -kupie- maz wraca dopiero w niedziele. Jedyna kartke walentykowa jaka dostalam- jest od mojej Mamy.... :) no coz, lepsze to niz nic.

Do mnie też dzisiaj mamusia przyleciała z tulipankami, miłe to bardzo i bardzo ją kocham ; zobaczymy czy mężowi też coś:-) wpadnie do głowy?????

Bursztyn lubi tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Olena, absolutnie! Niczego glupiego nie napisalas. Wrecz przeciwnie. Ja tez tak robie :P
    Poza tym mysle, ze nikt sie nie wykruszy, bo jest tutaj tez dzial "Ciaza", wiec jesli nie w tym aktualnym watku to w ciazowym napewno sie zobaczymy ;)

Ten wątek ciążowy to dobry pomysł

Bursztyn, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ