35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Samirko trzymaj sie mocno ja polecam taki probiotyk ktory tutaj jest bardzo zalecany na choroby jelitowe i mnie osobiscie bardzo pomaga,nazywa sie Saccharomyces Cerevisiae ( boulardii). Lykam od 3 miesiec i czuje sie znacznie lepiej, a mam problemy jelitowe na dzien dzisiejszy bez symptomow
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone masz faktycznie niezły wykres...
Młodym się nie przejmuj - jeszcze wiele razy upadnie i coś sobie zrobi...mój kilka lat temu też w Zakopcu dał czadu...w domku góralskim zleciał ze schodów na strych z samej góry i spadł głową o podłogę...widziałam to i myślałam, że dostanę zawału - tymczasem nic mu się nie stało...a kilka lat później niewinnie potknął się o próg i miał wstrząs mózgu...także to różnie bywa...
Panda - strata pracy to na pewno jakiś znak...ja odstawiam teraz ziółka, bo za dużo rośnie mi tych pęcherzy...jak przestanę stymulować się hormonami, to do nich wrócę....
Ja zaczęłam dziś nowy cykl - z jednej strony lepiej, bo już koniec niepewności, z drugiej - szlag mnie chce trafić, że znowu nic...
Okazuje się, że jednak był to pęcherzyk, który został z poprzedniego cyklu...zobaczymy, co będzie w 12 dc jak pójdę znów na USG
MIłęgo weekendu dla wszystkichIwone, inessa, Panda, caffe, Dorka71, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Inesska gratuluje! Przepiekna wiadomość. Dbaj o siebie kochana
U mnie już brzuszek na tyle duży ze sąsiedzi zaczęli mi gratulowac. Bardzo to miłe. Mała jest bardzo aktywna. Rusza sie regularnie cały dzień i ... Noc. Najmocniej kopie o 4 rano. Chyba zapowiada sie mały urwis . Niemoge sie już jej doczekać. Od września zaczynamy z mężem zakupy. Narazie mamy 2 pary spiochow
Pozdrawiam was wszystkie kochane!Mango, inessa, caffe, KaRa, samira, bliska77, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Jak fajnie że już wiesz że będziesz miała małą księżniczkę , bo moja kruszynka chyba bardzo się wstydzi i przy każdym USG odwraca się do nas pleckami i nie chce pokazać się w całej okazałości , kopać zaczęło od soboty było bardzo lenniwe aż mnie martwiło i na wszelki wypadek poszlam do lekarki a zaraz po kontroli na drugi dzień poczułam ruchy . Chyba stwierdziło że dość mamuśka się zamartwiała i trzeba się poruszać hihihih . A dzisiaj mam jakieś rozstrojenie żołądka i co zjem to wymiotuję i nadal przez cały czas trwania tej ciąży mam dziwny metaliczny smak w ustach hihihih Paskuda . Pozdrawiam cię i mam nadzieję że ty czujesz się bardzo dobrze
Hej Iwka. Fajnie ze sie odezwała bo sie trochę o Ciebie martwilismy.
Mi już dolegliwości zupełnie minęły. Czuje sie dobrze i mam dużo energii. Jedyna zmiana to ilośc pokarmu jaka umie przyjąć. Nie jestem w stanie zjeść tyle co kiedyś. Jedna bułkę muszę jeść na 2 razy. Poprostu mi sie nie mieści. Może żołądek scisniety.
U mnie mała w 18 tyg na usg tak rozłożyła nóżki ze lekarz nie miał wątpliwości ze będzie corcia.sprawdził jeszcze od tylu na wszelki wypadek ale nic tam sie nie ukrywalo
Ty już masz prawie 22 tydzień więc myśle ze na następnym usg lekarz będzie już ładnie widział płeć.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze mdłości Ci szybko mina.Mango, caffe, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Ty kupiłaś śpioszki teraz a ja już kupuje
nie mogę się niekiedy powstrzymać szczególnie jak w smyku promocje a w ciucholandzie tez często a raz był taki kocyk śliczny w takie pastelowe kolorowe kwadraty jak nówka ,rano nie kupiłam bo nie miałam gotówki a popołudniu już go nie było i była taka wkurzona wtedy bo sliczny był
aaa jeszcze mam ubranka w super stanie z przed 18 lat po moim synu
Ale fajnie Samirka. Bo ja wszystko naraz musze kupić i jak to wszystko podliczylam to będzie niezły wydatek.
Nie mam niestety po kim odziedziczyc ciuszki czy choćby wanienke. Czekam więc na jakieś wyprzedaże i okazjesamira, caffe, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Przy ostatnim moim synu kupiłam tylko kilka rzeczy nowych do szpitala i ze dwa inne kompleciki żeby mieć do lekarza, resztę kupiłam na allegro sporo tańsze, nawet z kosztami wysyłki. Niektóre ciuszki dostałam nowe razem z używanymi. Np. wózek głęboki z łóżeczkiem kupiłam za 100zł też na allegro, a że nie było daleko to odebrałam osobiście.
Nowe ciuszki przynieśli znajomi i jakoś objechaliśmy. Miałam tyle ciuszków, że mogłam prać co 2-3 dni.
Teraz jeśli znowu zostanę mamą, to też nic nie kupię nowego, bo to nie ma sensu.inessa, Iwone, bliska77, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość
-
czekaj
bo jak będzie - to będzie Ci przykro
dasz radę czekaj!
p.s. dzień dobryBozia3 wrote:no może troszkę.., wiesz...w 12 dpo już wychodziły zielone kropy, to po co aż tyle czekać...caffe, inessa, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość