35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMegan, fajnie, ze wszystko ok, ciekawe czy faktycznie będzie córcia
Inesska, przede wszystkim dla Ciebie spokojnej nocy, nie myśl o najgorszym, wiesz że myślami ściągamy rożne rzeczy, wierzę ze się udamegan8, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Megan super bardzo się cieszę,że dzieciatko zdrowe no i mam również
a kedy nastepne USG bo napewno chcecioe wiedzieć jaka płeć?
wiem tylko ,że chcę córkę
nie wiem kiedy kolejne usg ,jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego najpierwbliska77, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
Panda ja nie biorę ani dupka ani nie piłam ani nie piję ziół. Ten cykl mam bez owu ale łykam kwas foliowy
Inesko leż i nie rycz, bo zaszkodzisz .. Cisza i spokój
Będzie dobrze to przecież ustaliłyśmyMango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:wiem tylko ,że chcę córkę
nie wiem kiedy kolejne usg ,jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego najpierwa moze lekarz prowadzacy powie Ci plec przecirz robi usg co wizyta
a to niskie lozysko to chyba nie to samo co przodujace
megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane jestem zmokłam jek nie wiem co padało i słońce świeciło no i musiałam zajśc do meża który w pracy jeszcze jest
jak myślicie po co???
Tak jestem wciaży narazie jeszce mało chyba jednak owulka była później bo tylko a może aż bo beta ma 21 ale teraz najważniejszy jej przyrost
Za to zrobiłam również żelazo z krwi i jest poprostu cudne nigdy w życiu takiego nie miałam ja prawie całe życie miałam anemie a teraz 110 poprostu szok i chyba dlatego sie udało zajść wciaże
Omijałam sklepy choś strasznie mnie kusi
Dzięki kochane mam nadzieje teraz na przyrostbliska77, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Witam!
Jestem mamą 2 córek w wieku 16 i 14 lat. Obecnie mam 35 lat i staramy się od miesiąca o synusia.W lipcu niestety nic nie wyszło ale to może też przez zmianę klimatu,bo byliśmy miesiąc w Polsce a mieszkamy w Norwegii.Mam wielką nadzieję,że w tym miesiącu się uda.Cykle mam w miare regularne więć @ powinnam miec 24 sierpnia i mam nadzieję,że jej nie dostanę. Pozdrawiam wszystkie starające się mamusie i tym którym już się udało.Iwone, Mango, megan8, samira, anek42, bliska77, polarmiś, Reni, inessa, promyk, Dorka71, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry Inessko mysle o Tobie i mam nadzieje ze wszsytko bedzie dobrze!!!
Czesc Maja
W pracy sobie powolutku pracuje i czekam na weekend jeszcze 4 godzinki
Milego piatku dla Wasbliska77, polarmiś, Iwone, inessa, Mango, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za miłe przyjęcie:-) Ja właśnie jestem w drodze do pracy i bede tam do 15.00.U nas dzisiaj pochmurno i deszczowo,ze spac sie chce
Milego dnia dziewczynkibliska77, Panda, Iwone, inessa, Bozia3, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj maja
Uważaj, bo moja ciocia starała się o synusia i przy 5 dziewczynie zakończyła starania
maja35 wrote:Witam!
Jestem mamą 2 córek w wieku 16 i 14 lat. Obecnie mam 35 lat i staramy się od miesiąca o synusia.W lipcu niestety nic nie wyszło ale to może też przez zmianę klimatu,bo byliśmy miesiąc w Polsce a mieszkamy w Norwegii.Mam wielką nadzieję,że w tym miesiącu się uda.Cykle mam w miare regularne więć @ powinnam miec 24 sierpnia i mam nadzieję,że jej nie dostanę. Pozdrawiam wszystkie starające się mamusie i tym którym już się udało.Iwone, bliska77, inessa, Mango, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta
Ja dzisiaj w pracy, bo wypstrykałam się z urlopu
zostało mi tylko 10 dni ale to muszę wykorzystać hurtem
miłego dniaIwone, bliska77, inessa, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja staram się o córcię i jeśli urodzę kolejnego chłopca, to się z Mają zamienię
Inessa trzymam kciuki za dzisiejszą betę !!!!
Maja witaj na pokładzie
Agusia - no może ta inseminacja coś da, a może jednak nie będzie potrzebna i Tobie i mnie...Szkoda trochę kasy - a wiem, że nie ma po niej oszałamiających efektów (jest też ta nowa metoda Evie - porownywana do in vitro - ale droga - 2500tys).
Megan - może jednak ogonka nie będzie..
CO do płci - to los bywa przewrotny. Znajomam mamy marzyła zawsze o dziewczynce...urodziła chłopca, no cóż - za kilka lat urodziła drugiego...dała sobie spokoj....ale właśnie w okolicach 40-stki postanowiła zaryzykować jeszcze raz....= ciąża bliźniacza - dwóch uroczych chłopców....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 08:57
bliska77, inessa, Mango, Panda, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny