35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:No i nie wytrzymałam. Zrobiłam test i wyszedł negatywny.
Rano jak się zorientowałam że tempka mi spada, to już wiedziałam że nie tym razem.
Czekam na @ i będziemy działać dalej. Majowe dzieci też są fajneIwone, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:No i nie wytrzymałam. Zrobiłam test i wyszedł negatywny.
Rano jak się zorientowałam że tempka mi spada, to już wiedziałam że nie tym razem.
Czekam na @ i będziemy działać dalej. Majowe dzieci też są fajneIwone więc prawie zaczynamy razem nowy cykl...
niech nam się majowe bobasy przytrafią
Andzia33, caffe, Lucky, Mango, bliska77, Iwone, Panda, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny
wyrwaliśmy się na niby długi weekend, niestety jazda po nocy to nie dla mnie
oboje jesteśmy śnieci jak ryby
całą drogę myślałam o Inessie, trzymam mocno kciuki za przyrost bety
wiem, ze na tym etapie niewiele można zrobić i tak naprawdę to pozostaje nospa (przeciwskurczowo), luteina (wspomaga łożysko i ciałko żółte) i leżenie
Pamiętam swoje problemy rok temu, też mi gin powiedział że może mnie położyć do szpitala, ale dostanę dokładnie te same leki, a o ile spokojniej będzie mi w domu.
Wszystko w rękach Boga
Inesso nie jesteś sama z tym wszystkimAndzia33, caffe, Mango, bliska77, inessa, megan8, anek42 lubią tę wiadomość
-
wsumie mówi się tyle o tym,że czym bliżej 40 to ,,zdaża się,,dużo bliżniąt,a od kiedy czytam to forum to jeszcze nie trafiłam na bliżniaki.Wiecie coś więcej,może przeoczyłam jakieś?
caffe, Mango, bliska77, Panda, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Witajcie dziewczyny
Witaj Maju
Inessko teraz to tylko leżenie i spokój jak mocno nie krwawisz tylko troszkę to może być oznaką jak na Twoim suwaczku trzymam mocno kciuki aby było wszystko dobrze i oczekujemy wyniku. Pamiętaj jesteśmy z TobąLucky, caffe, Andzia33, Mango, bliska77, inessa, megan8, anek42 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Lucky a Ty masz bliżniaki?
o nie, JESZCZE NIE
mam na nie chrapkę
podobno stosowanie Clo zwiększa szanse ciąży mnogiej, która co prawda jest trudniejsza do utrzymania, ale ile radochy, gdy z jednego numerka wychodzi dwójeczkacaffe, Andzia33, Mango, bliska77, Iwone, Panda, inessa, samira, anek42 lubią tę wiadomość
-
Byłam po wyniki... Chyba są (mówiąc wprost) wyjeb%$e w kosmos. Podaje normy dla fazy owulacyjnej (fo) i lutealnej (fl), bo byłam gdzies na ich pograniczu.
1. Estradiol 730 pg/ml ( fo 38-649; fl 21-312)
2.FSH 2,09 mlU/ml ( fo 2,55-16,69; fl 1,38-5,47)
3.Progesteron 0,70 ng/ml ( fl 1,2-15,9)
4. Prolaktyna 31,81 ng/ml (5,18-26,53)
5. Prolaktyna + 1 godzina 295,49 ng/ml
6. FT3 2,96 pg/ml (1,71-3,71)
7. Ft4 1,01 ng/dl (0,70-1,48)
8. TSH 2,66 uIU/mL (0,35-4,94)
9. Testosteron 76,0 ng/dl (14-76)
To by było na tyle...
Napiszcie mi coś jeśli Wam się nasuwa do głowy...inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Cafe chyba Bozia dobrze radzi, ja też myślę że zapisywanie temperatur da Ci dużo informacji, zobaczysz czy leki na Ciebie działają, czy każdy cykl jest podobny, czy jednak są inne.... nie odpuszczaj
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Prolaktyna za wysoka i po obciążeniu x9 więc to może zepsuć wszystko
i progesteron kuleje
caffe wrote:Byłam po wyniki... Chyba są (mówiąc wprost) wyjeb%$e w kosmos. Podaje normy dla fazy owulacyjnej (fo) i lutealnej (fl), bo byłam gdzies na ich pograniczu.
1. Estradiol 730 pg/ml ( fo 38-649; fl 21-312)
2.FSH 2,09 mlU/ml ( fo 2,55-16,69; fl 1,38-5,47)
3.Progesteron 0,70 ng/ml ( fl 1,2-15,9)
4. Prolaktyna 31,81 ng/ml (5,18-26,53)
5. Prolaktyna + 1 godzina 295,49 ng/ml
6. FT3 2,96 pg/ml (1,71-3,71)
7. Ft4 1,01 ng/dl (0,70-1,48)
8. TSH 2,66 uIU/mL (0,35-4,94)
9. Testosteron 76,0 ng/dl (14-76)
To by było na tyle...
Napiszcie mi coś jeśli Wam się nasuwa do głowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 12:43
caffe, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Cafe, no jednak dobrze że porobiłaś badania
tak na szybko, to wg mnie za wysokie TSH (do starań potrzebne ok 1) oraz ta prolaktyna (najprawdopodobniej przyczyna braku owulacji)
lecimy nad morze
pewnie dziewczyny napiszą coś więcej, Aga wie mnóstwo rzeczy, no i może Miśpolarny zaglądnie
będzie dobrze Cafe, najważniejsze to zlokalizować wroga i przygotować linię obrony, a nie chodzić w mgle i czekać na cudcaffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość