35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aguś jesteś byczek? Bo ja koniec kwietnia - Byk - a to bardzo dobry znak...
, moja córcia też miała być byczkiem ale sie o 3 tygodnie pospieszyła i wyszedł baranek
inessa, megan8, Iwone, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Prolaktyna za wysoka i po obciążeniu x9 więc to może zepsuć wszystko
i progesteron kulejecaffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
ja za bardzo nie wiem ale tez celuje na blizniaki
byloby bosoko .... to prawda ze wiekiem no i jeszcze i przy hormonalnym wspomaganiu no i oczywiscie jak sie ma je w genach to chyba najszybciej..... ja w kazdym razie na razie licze na zloty strzal
Andzia33 wrote:wsumie mówi się tyle o tym,że czym bliżej 40 to ,,zdaża się,,dużo bliżniąt,a od kiedy czytam to forum to jeszcze nie trafiłam na bliżniaki.Wiecie coś więcej,może przeoczyłam jakieś?inessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam po wyniki... Chyba są (mówiąc wprost) wyjeb%$e w kosmos. Podaje normy dla fazy owulacyjnej (fo) i lutealnej (fl), bo byłam gdzies na ich pograniczu.
1. Estradiol 730 pg/ml ( fo 38-649; fl 21-312)
2.FSH 2,09 mlU/ml ( fo 2,55-16,69; fl 1,38-5,47)
3.Progesteron 0,70 ng/ml ( fl 1,2-15,9)
4. Prolaktyna 31,81 ng/ml (5,18-26,53)
5. Prolaktyna + 1 godzina 295,49 ng/ml
6. FT3 2,96 pg/ml (1,71-3,71)
7. Ft4 1,01 ng/dl (0,70-1,48)
8. TSH 2,66 uIU/mL (0,35-4,94)
9. Testosteron 76,0 ng/dl (14-76)
To by było na tyle...
Napiszcie mi coś jeśli Wam się nasuwa do głowy...
Moim zdaniem za wysoki estradiol, za wysoka prolaktyna a TSh też troszke za wysokie bo lekarze zwykle zalecają do zajścia góra 2. Szkoda,ze nie zalecili Ci lh bo wtedy sprawdza sie stosunek fsh i lh,testosteron przy samej granicy.Za niski progesteron Nie jestem lekarzem ale najpierw wyrónałabym Ci poziom hormonów płciowych a potem endokrynolog. Wszystko mozna leczyć a więc do boju Caffebliska77, caffe, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co bliźniaków to jest kilka zaciażonych z bliźniakami jedna zresztą niedawno chucky właśnie wśrode dowiedziałą sie,ze bedzie mieć bliźniaki a ona jest z tego co pamietam po 30 roku życia
Andzia33, Mango, Reni, bliska77, Panda, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:
Moim zdaniem za wysoki estradiol, za wysoka prolaktyna a TSh też troszke za wysokie bo lekarze zwykle zalecają do zajścia góra 2. Szkoda,ze nie zalecili Ci lh bo wtedy sprawdza sie stosunek fsh i lh,testosteron przy samej granicy.Za niski progesteron Nie jestem lekarzem ale najpierw wyrónałabym Ci poziom hormonów płciowych a potem endokrynolog. Wszystko mozna leczyć a więc do boju Caffe
No to mnie czeka to co lubię najbardziej, latanie po lekarzach...inessa, Andzia33, Mango, bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe wiem nie jest to przyjemne zwłaszcza w Polsce ale chyba warto
Powodzenia wierzę,ze bedzie dobrze kochana
Zrób to jak najszybciejto latanie. Dobrze,ze ft3 i ft4 są dobre :)no i reszta. Poporś jeszcze potem raz o fsh i lh razem bo to pokazuje jaką masz rezerwe jajnikowącaffe, Andzia33, Mango, bliska77, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe wiem nie jest to przyjemne zwłaszcza w Polsce ale chyba warto
Powodzenia wierzę,ze bedzie dobrze kochana
Zrób to jak najszybciejto latanie. Dobrze,ze ft3 i ft4 są dobre :)no i reszta. Poporś jeszcze potem raz o fsh i lh razem bo to pokazuje jaką masz rezerwe jajnikowąMango, inessa, Reni, bliska77, samira, Bozia3, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a jak to się sprawdza?
miałam fsh 7,23 a lh 7,94 to dobrze?
inessa wrote:Poporś jeszcze potem raz o fsh i lh razem bo to pokazuje jaką masz rezerwe jajnikowąinessa, Bozia3, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
a ja nie chciałabym bliźniaków
weźcie to towarzystwo wykarmcie.. chyba, że ma się cycki do ziemi i każdemu można podaćAndzia33, megan8, inessa, Mango, Panda, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ja chciałabym ale się boję.Napewno gdyby się udało to po pierwszym szoku,byłoby ok.Kiedyś podczas monitoringu miałam w obu jajnikach pęcherzyki dom i wtedy był niezły stres,ale co ma byc to będzie.
inessa, Mango, Bozia3, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
z tymi cyckami do ziemi też się nie zgodzę,po porodzie leżała ze mną dziewczyna z takim właśnie ogromnym biustem i musiała brac tabletki na pokarm a i tak nic to nie dawało a ja pomimo przynależności do ,,teresek,, miałam go dużo i mała nie nadązała jeśc.
inessa, Bozia3, Lucky, megan8, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia ja jak brałam tabsy anty i zapomniałam wziąć a wtedy nie starałam się to poszłam na usg sprawdzić czy ok i gin powiedział, że miałam 3!
i jak coś to byłaby trójeczka..
to jest dopiero hardcore! jedno się drze zaczyna drugie i dołącza trzecie
ja nie jestem pazerna poproszę jednonic więcej nie chcę
Panda, inessa, Iwone, Bozia3, Andzia33, megan8, Mango lubią tę wiadomość