X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo to ja wlasnie robilam the AMH bo mi kazala lekarka....
    agafbh wrote:
    stosunek lh do fsh obrazuje nam czy np mamy policystyczne jajniki czy niską rezerwe jajową, a badanie stricte okreslajace rezerwę to AMH, polecam!!!! (też już kiedyś szczegółowo o tym pisałam)

Bozia3, Bozia3, inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    ooo to ja wlasnie robilam the AMH bo mi kazala lekarka....
    Panda a Ty nie śpisz? :))

inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Teściowa poszła juz wiec za pól godziny czekam na wyrok :( no cóż bo już leci ze mnie dlikatny okres :(
    Inesska nie bierzesz pod uwagę in vitro? Jesteś przed 40 stką - załapałabyś się jeszcze na NFZ?

inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wpadlam w świąteczny okres i nic nie działa i nikt nie wie o co chodzi. Spraw urzędowych miliony począwszy oddowodu osobistego. Odbijamy się z mężem od okienka do okienka. Jeden urzędnik mądrzejszy od drugiego itp. Bareja byłby dumny. Dlaczego mi to ustrojstwo zmienia słowa. Technika która zostałam mnie pokonuje. Nawet bilet w autobusie nie u pana kierowcy tylko z automatu na kartę płatniczą. Przeżywam szok cywilizacyjnych. Nawet radość mi sprawia ugotowanie rosolu bo pachnie rosolem.

Panda, Iwone, Lucky, Andzia33, samira, megan8, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny teściowa wrociła i jest bardzo dziwnie nie ma wzrostu beta stoi no drgneła z 21 na 22 a progesteron jest 10,06ng/ml :( ja już nic nie wiem

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkole muszę dziecku załatwić, książki kupić, załatwić natvivow spikerow pomalować ściany - bo pan chciał 15 tys za pomalowane To niech się buja bo mu tyle nie zapłacę i latam z walkiem i ścierają i w majtkach a la cafe.

inessa, Lucky, bliska77, megan8, Mango, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Poza tym jak mnie miśka nie pilnuje to rozleniwiłam się z tym siedzeniem na jajach hhahaha
    Obiecuje ze będę!!!!

Reni, inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Szkole muszę dziecku załatwić, książki kupić, załatwić natvivow spikerow pomalować ściany - bo pan chciał 15 tys za pomalowane To niech się buja bo mu tyle nie zapłacę i latam z walkiem i ścierają i w majtkach a la cafe.
    15 tys za pomalowanie? Podaj mi adres to ja CI za tyle pomaluje...:)
    Nie daj się skołować....bo wyczują, że nie jesteście zorientowani i Was wykiwają....
    Fajnie masz - poznajesz nowy świat:)

inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska za niski przecież progesteron - chyba, że już Ci po prostu spada....może jednak łykaj większą dawkę luteiny? Beta powinna wzrosnąć po 2 dniach....

inessa, Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie podgladam Was leze pod spiworkem nowym tym wycieczkowym ;) probuje czy dobrze grzeje u mnie godina 21.04 piateczek, nazarlam sie dzisiaj jak swinia i ledwo chodze....hahah

no i czekam na wyniki Inessy &&&&&&&&&&&

Bozia3 wrote:
    Panda a Ty nie śpisz? :))

Reni, inessa, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś ja za połowe ;-)
    Bozia3 wrote:
    Nie daj się skołować....bo wyczują, że nie jesteście zorientowani i Was wykiwają....

inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny teściowa wrociła i jest bardzo dziwnie nie ma wzrostu beta stoi no drgneła z 21 na 22 a progesteron jest 10,06ng/ml :( ja już nic nie wiem
    Wywal te wyniki i nie myśl w ogóle o tym. CZytaj książkę, posłuchaj muzyki - spokojnej. Z miejsca powinnas dostać z hormonów hcg i progesteron bo słaba praca ciała żółtego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 15:10

Panda, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem,zę nie jest dobrze ale nie wiem co dalej?

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Sama z pędzlem latam - w majtkach co męża mocno rozprasza , ale to dobrze bo mamy luz prokreacyjny i naszego DNA nie ma bo siedzi u babci i mamy spokój i dużo seksu!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 15:11

inessa, Reni, Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mozna do jakiegos lekarza sie udac Inessko? Coby leki odpowiednie dal? Tylko spokuj nas ratuje...
    polarmiś wrote:
    Wywal te wyniki i nie myśl w ogóle o tym. CZytaj książkę, posłuchaj muzyki - spokojnej. Z miejsca powinnam dostać z hormonów hcg i progesteron bo słaba praca ciała żółtego!

inessa, Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz dzwonie do lekarza

Reni, Lucky, Andzia33, Panda, bliska77, Mango, grosza lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dosyć fajna stronka - prosto wszystko opisane...

http://badanieplodnosci.blogspot.com/2010/08/badania-hormonow.html

opisy tych badań wkleiłam na nasz wątek badaniowy...ale są też tam inne ciekawe zakładki...

Reni, inessa, Lucky, Panda, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja wiem,zę nie jest dobrze ale nie wiem co dalej?
    Czekaj i bierz duże dawki progesteronu - mi podawali progesteron w zastrzykach i dowcipny dwa razy dziennie, dodatkowo na pobudzenie pracy ciała hormon hcg - który to właśnie pobudza prace ciała.

Reni, inessa, Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesu jak mi tego brakowało hahaha

wiecie wczoraj znaleźliśmy mieszkanko takie jak chcieliśmy :-) teraz tylko kwestia czy nam nikt go sprzed nosa nie zgarnie :-/ i czy dostaniemy kredyt i tu mam nerwa i mi prolaktyna skacze hahaha

no i ..
    też trzeba będzie je odświeżyć i dałaś mi miśka pomysła ;-)
    na drabinie w samych stringach ;-)
    polarmiś wrote:
    Sama z pędzlem latam - w majtkach co męża mocno rozprasza , ale to dobrze bo mamy luz prokreacyjny i naszego DNA nie ma bo siedzi u babci i mamy spokój i dużo seksu!!!!!

polarmiś, inessa, Lucky, Andzia33, szczęśliwa 2, bliska77, Mango, grosza lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suuuper :-)
    Bozia3 wrote:
    Dosyć fajna stronka - prosto wszystko opisane...

http://badanieplodnosci.blogspot.com/2010/08/badania-hormonow.html

opisy tych badań wkleiłam na nasz wątek badaniowy...ale są też tam inne ciekawe zakładki...

inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 1059 1060 1061 1062 1063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ