35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo to ja wlasnie robilam the AMH bo mi kazala lekarka....agafbh wrote:stosunek lh do fsh obrazuje nam czy np mamy policystyczne jajniki czy niską rezerwe jajową, a badanie stricte okreslajace rezerwę to AMH, polecam!!!! (też już kiedyś szczegółowo o tym pisałam)
Bozia3, Bozia3, inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Teściowa poszła juz wiec za pól godziny czekam na wyrok
no cóż bo już leci ze mnie dlikatny okres
inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle wpadlam w świąteczny okres i nic nie działa i nikt nie wie o co chodzi. Spraw urzędowych miliony począwszy oddowodu osobistego. Odbijamy się z mężem od okienka do okienka. Jeden urzędnik mądrzejszy od drugiego itp. Bareja byłby dumny. Dlaczego mi to ustrojstwo zmienia słowa. Technika która zostałam mnie pokonuje. Nawet bilet w autobusie nie u pana kierowcy tylko z automatu na kartę płatniczą. Przeżywam szok cywilizacyjnych. Nawet radość mi sprawia ugotowanie rosolu bo pachnie rosolem.
Panda, Iwone, Lucky, Andzia33, samira, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzkole muszę dziecku załatwić, książki kupić, załatwić natvivow spikerow pomalować ściany - bo pan chciał 15 tys za pomalowane To niech się buja bo mu tyle nie zapłacę i latam z walkiem i ścierają i w majtkach a la cafe.
inessa, Lucky, bliska77, megan8, Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Szkole muszę dziecku załatwić, książki kupić, załatwić natvivow spikerow pomalować ściany - bo pan chciał 15 tys za pomalowane To niech się buja bo mu tyle nie zapłacę i latam z walkiem i ścierają i w majtkach a la cafe.
Nie daj się skołować....bo wyczują, że nie jesteście zorientowani i Was wykiwają....
Fajnie masz - poznajesz nowy świat:)inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
Nie podgladam Was leze pod spiworkem nowym tym wycieczkowym
probuje czy dobrze grzeje u mnie godina 21.04 piateczek, nazarlam sie dzisiaj jak swinia i ledwo chodze....hahah
no i czekam na wyniki Inessy &&&&&&&&&&&
Bozia3 wrote:Panda a Ty nie śpisz?)
Reni, inessa, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Miś ja za połowe
Bozia3 wrote:15 tys za pomalowanie? Podaj mi adres to ja CI za tyle pomaluje...
Nie daj się skołować....bo wyczują, że nie jesteście zorientowani i Was wykiwają....
Fajnie masz - poznajesz nowy świat:)inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny teściowa wrociła i jest bardzo dziwnie nie ma wzrostu beta stoi no drgneła z 21 na 22 a progesteron jest 10,06ng/ml
ja już nic nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 15:10
Panda, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:15 tys za pomalowanie? Podaj mi adres to ja CI za tyle pomaluje...
Fajnie masz - poznajesz nowy świat:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 15:11
inessa, Reni, Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Nie mozna do jakiegos lekarza sie udac Inessko? Coby leki odpowiednie dal? Tylko spokuj nas ratuje...
polarmiś wrote:Wywal te wyniki i nie myśl w ogóle o tym. CZytaj książkę, posłuchaj muzyki - spokojnej. Z miejsca powinnam dostać z hormonów hcg i progesteron bo słaba praca ciała żółtego!inessa, Lucky, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dosyć fajna stronka - prosto wszystko opisane...
http://badanieplodnosci.blogspot.com/2010/08/badania-hormonow.html
opisy tych badań wkleiłam na nasz wątek badaniowy...ale są też tam inne ciekawe zakładki...Reni, inessa, Lucky, Panda, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja wiem,zę nie jest dobrze ale nie wiem co dalej?
Reni, inessa, Lucky, Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
jesu jak mi tego brakowało hahaha
wiecie wczoraj znaleźliśmy mieszkanko takie jak chcieliśmyteraz tylko kwestia czy nam nikt go sprzed nosa nie zgarnie
i czy dostaniemy kredyt i tu mam nerwa i mi prolaktyna skacze hahaha
no i ..
też trzeba będzie je odświeżyć i dałaś mi miśka pomysła
na drabinie w samych stringach
polarmiś wrote:Sama z pędzlem latam - w majtkach co męża mocno rozprasza , ale to dobrze bo mamy luz prokreacyjny i naszego DNA nie ma bo siedzi u babci i mamy spokój i dużo seksu!!!!!polarmiś, inessa, Lucky, Andzia33, szczęśliwa 2, bliska77, Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
suuuper
Bozia3 wrote:Dosyć fajna stronka - prosto wszystko opisane...
http://badanieplodnosci.blogspot.com/2010/08/badania-hormonow.html
opisy tych badań wkleiłam na nasz wątek badaniowy...ale są też tam inne ciekawe zakładki...inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Mango lubią tę wiadomość