35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Bozia, miejmy nadzieję, ze uda się Tobie jak i mnie
Samirka, jak samopoczucie?
Inesska, szybko pisz co u Ciebie???
tabsy zaczynam brać od jutra albo od poniedziałku i już się stracham ...
a nie mówiłam wam byliśmy z G na SMYRFY 2 fajny filmik pośmiałam się i odprężyłam, teraz chcemy iść na ELIZJUM ...G ma bilety z pracy (z 8 zyta wychodzi bilet)i korzystamybliska77, inessa, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Witaj MAju tutaj jest super
Kochane właśnie bardzo powolnym krokiem szłam prawie 40 min (zwykle ide góra 15 min) wróciłam z bety ( nie mamy samochodu) i zrobiłam progesteron i teraz jak bedzie za niski to lekarzowi urwe pewną część ciała
Niestety lekko krwawie już ale nie cały czas, zdaje sobie sprawe,ze tak może być, moja przyjaciółka miała mormalny okres przez 5 miesiecy (ale sie pocieszam co nie?)czekam na piekny przyrost jak nie bedzie to muszę sobie na jakiś dać spokój bo ja zwariuje już i tak osiwiałam masakrycznie i to na serio.Prosiłam meza,że jak się nie uda to jedziemy na wakacje najpierw do moich rodziców a potem nad morze.Leżę od środy nic nie robię troche jem ale mam mdłości i za dużo nie moge. Wszystkie objawy ciażowe cały czas mam wieć, już nie wiem o co chodzi. Bo brzuch tylko lekko mnie boli to bardziej boli mnie krzyż ale też z przerwami. No i nie mogę słodkiego jak ja je uwielbiam.
Buziaki dla każdej bardzo wielkiedziekuje z pamiec
bliska77, samira, Mango, Iwone, Dorka71, Dorka71, Panda, Bozia3, Andzia33, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane dzięki
Aguś kochana ja już nie dam rady wierzyć, a mojego lekarza nie ma( a pielegniarki w laboratorium bardzo go chwaliły powiedziały,że same dobre rzeczy o nim słysza i same go znają i chwalą)i telefonu nie odbiera no ale i tak muszę czekać czy jest przyrost.
...........................................................................Mango, bliska77, samira, Bozia3, Iwone, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry dziewczynki!
pozdrawiam wszystkie laseczki z tego forum, trzymam kciuki za betę Ineska, ja dzisiaj przyjmuje gości więc uciekam odgruzowywać mieszkanie, kto tam miał testować???niech sie nie ukrywa
miłego dnia wszystkim!!!inessa, Mango, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Cześć
Miłego dnia.
witaj maju
Inessa, wytrwałości życzę
przy Twoich górach i dolinach, to moze lepiej poznac jednak swój cykl - a pewnie kolejne będą już wyregulowane....inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma na to leku bo ja zwykle miałam wszystkie hormony idealne a lekarze mówią,ze to jest problem utrzymania ciąży przez organizm ( odrzuci albo nie) a przecież nie obniżą miodproności np na przeciwciała na jelita i na astme bo sie udusze albo jelita sie wykrecą w drugą strone. niestety nikt nie wynalazł na to leku dobrze,że i tak beta poszła w środe w góre tzn,że po Acardzie zaleconym przez lekarza jakoś organizm zareagował.
caffe, Reni, Mango, Bozia3, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Nie ma na to leku bo ja zwykle miałam wszystkie hormony idealne a lekarze mówią,ze to jest problem utrzymania ciąży przez organizm ( odrzuci albo nie) a przecież nie obniżą miodproności np na przeciwciała na jelita i na astme bo sie udusze albo jelita sie wykrecą w drugą strone. niestety nikt nie wynalazł na to leku dobrze,że i tak beta poszła w środe w góre tzn,że po Acardzie zaleconym przez lekarza jakoś organizm zareagował.
inessa, inessa, Mango, Bozia3, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny