35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:Inessa co łykasz na poprawę żelaza...walczę z anemia od lat ze średnim skutkiem
Samirka przestań się dołować, dziś pod wozem jutro na...tak to już sie dzieje z nami...hormony rządzą
Ja wlaczyłąm do tej proy i jak to dziś moja teściowa powiedziałą tak działa ciaża
Ale tak na serio nie wiem ja brałąm Spiruline, jadłam czarne owoce czyli np. jagody, borówki, porzeczki no i bardzo dobry jest sok czarnego bzu czyli po poznańsku z chyczkioraz sok z pokrzywy.
Lucky, caffe, bliska77, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Lucky, czy ty zażywasz clo i miałaś ten pęcherzyk - bo cholera już mi się wszystko kićka..tyle tu się pisze....a jeszcze cycki, stringi, szuwary, natanki, szable i walenie - zwariować można...
no duzo się dzieje
w temacie wideł nie nadążam
tak brałam Clo i wtedy miałam niepęknięty pęcherzyk
teraz jestem na drugim cyklu z Clo, owulacja spokojniejsza, więc może pękłcaffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe w piątek zaczynam leczenie jelit ,muszę bo już nie wyrabiam i wszystko co przepisał mam brać wg jak powiedział czyli najpierw lek na tarczyce potem na refluks po jedzeniu 2szt tabsów na jelita i na to samo na noc czopek ...
jeśli bóle stawów i pieczenie ustąpią to super znaczy ze to od jelit a jak nie do reumatolog u którego byłam i wyniki krwi ok...
inesska powiedziała tak w macicy nic nie widać i endo 8,5 na ciążę nie za grube a plamienia ze mogę tak na leki reagować CLO i lutkę no chyba ze owu była bardzo późno i jeszcze coś się wykluje ale raczej nie
zapisała mi bromergon 0,5tab. na noc,i metaformax 500 - 1 na dzień i wiadomo skutki uboczne tego pierwszego (mogą być mdłości,rzyganie) i powiedziała ze laska już w pierwszym cyklu stosowania zaszła w ciążę czyli ze leki są bardzo skuteczne ale ja chce zaczekać ok. dwa miechy zaczym je zacznę brać ,niby w aptece mówiła ze nie kolidują z tymi na jelita ale co za dużo to niezdrowo to tego clo i luteina po normalnej @ ...
nie wiem dokładnie czy mogę się starać przy tych lekach mimo ze gastro mówił ze z ta choroba ciąża nie przeciwwskazana i zdrowe dzieci się rodzą ale oczywiście ze w tym wypadku warto to podleczyć ...ale te leki będę brała długofalowo ,wiadomo potem mniejsze dawki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 20:03
inessa, Lucky, grosza, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
no widzisz Samirka..wreszcie jakiś plan i dobrze, że coś robisz..pewnie się czujesz przytłoczona tym wszystkim, ale pomalutku wejdziesz na prostą i spokojniej wszystko się będzie odbywać - mam nadzieję...
Dziewczynki nie załamujmy się, bo od tego Reni, a nawet i nam jeszcze się prolaktyna zaburzy...inessa, samira, Reni, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko super,ze w końcu lekarze sie Tobą zajeli wiesz masz troche racji z tym leczeniem ja najpierw zajełam sie leczeniem jelit,kregosłupa a potem ginekologia. Jelita są podleczone ale one już zawsze bedą chore no cóż.
Mam nadzieję,ze leki dobrze zadziałąją no i chyba też potrzebna jest dieta choć troche. a potem ciążasamira, bliska77, Mango, Lucky, grosza, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczynki !!!
myślę ze to potrwa dłużej niż zakładałam bo jednak te jelita i stawy bardzo dokuczają i nie chce w ciąży tak się czuć jak teraz także leki wykupie te od ginki tez i poczekam a w tym czasie pewnie ją zmienię
Inesska dieta jak najbardziej
No i pracy szukam bo mam firmę ale nie prosperuje tak jak bym chciała i nie jest to zajęcie moich marzeń a u nas w połowie września otwierają 250 sklepów w nowej galerii przy nowym dworcu W Katowicach także będzie się gdzie zahaczyćbliska77, inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Jestem na chwile. Proszę nie smutkować, spółkować ile wlezie.
Samirko wszystko wróci do normy zobaczysz. Inesce tak wmowilam i prosze mamy efektbliska77, inessa, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirka, dobrze będzie, zobaczysz, lekarz ma konkretny plan a to bardzo ważne
Rozumiem Twoje smutki, ja też mam chwile zwątpienia i coraz bardziej czuję, ze przegrywam tą walkę... w sobotę idę do mojej gin i aż sie boję że mój organizm w ogóle nie zareagował na maksymalną już dawkę CLO, co wymyśli potem???, na "poważniejsze" leki stymulujące kasy brak...inessa, samira, Lucky, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Samirka, dobrze będzie, zobaczysz, lekarz ma konkretny plan a to bardzo ważne
Rozumiem Twoje smutki, ja też mam chwile zwątpienia i coraz bardziej czuję, ze przegrywam tą walkę... w sobotę idę do mojej gin i aż sie boję że mój organizm w ogóle nie zareagował na maksymalną już dawkę CLO, co wymyśli potem???, na "poważniejsze" leki stymulujące kasy brak...
A jakbyś całkiem odstawiła na jakiś czas stymulatory może by własnie wtedy się udało tak na pełnym luzie i spontanieinessa, bliska77, bliska77, Lucky, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamira, Inessa dzięki za info, lecę po weekendzie po spirulinę!!!
w tym cyklu nie wzmacniam się i nie zażywam niczego tylko kwas foliowy oczywiście, zresztą przez 3 cykle piłam ziółka więc wskazany jest miesiąc przerwy, jeżeli nie będzie efektów to sprobuję jeszcze przywrotnikasamira, bliska77, inessa, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:Samira, Inessa dzięki za info, lecę po weekendzie po spirulinę!!!
w tym cyklu nie wzmacniam się i nie zażywam niczego tylko kwas foliowy oczywiście, zresztą przez 3 cykle piłam ziółka więc wskazany jest miesiąc przerwy, jeżeli nie będzie efektów to sprobuję jeszcze przywrotnikabliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:A jakbyś całkiem odstawiła na jakiś czas stymulatory może by własnie wtedy się udało tak na pełnym luzie i spontanie
, bez leków nie ma szans niestety, dałam organizmowi odpocząć, nic z tego nie wyszło, na spontan juz dawno sie nastawiliśmy, poprzedni cykl był ostatnim z mierzeniem temperatury obserwacjami itp, już coraz bardziej rezygnuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 21:24
inessa, Lucky, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samirko trzymaj sie mocno ja polecam taki probiotyk ktory tutaj jest bardzo zalecany na choroby jelitowe i mnie osobiscie bardzo pomaga,nazywa sie Saccharomyces Cerevisiae ( boulardii). Lykam od 3 miesiec i czuje sie znacznie lepiej, a mam problemy jelitowe na dzien dzisiejszy bez symptomow
samira wrote:dzięki dziewczynki !!!
myślę ze to potrwa dłużej niż zakładałam bo jednak te jelita i stawy bardzo dokuczają i nie chce w ciąży tak się czuć jak teraz także leki wykupie te od ginki tez i poczekam a w tym czasie pewnie ją zmienię
Inesska dieta jak najbardziej
No i pracy szukam bo mam firmę ale nie prosperuje tak jak bym chciała i nie jest to zajęcie moich marzeń a u nas w połowie września otwierają 250 sklepów w nowej galerii przy nowym dworcu W Katowicach także będzie się gdzie zahaczyćLucky, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość