35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:eh wszystko do dupy byście pakowały
a gdzie reumatyzm..no ten romatyz aaa no romantyzm?a że przeszłyśmy w inną część ciała niż plecy to cóż człowiek bywa rozwojowy
inessa, caffe, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:kiedyś mówili ,że jak coś boli to trzeba odciąc!!![ale lepiej nie]
Albo,że jak Cię boli głowa ,to Ci rośnie d..a[nie gniewaj się]a chciałabym żeby choć trochę urosła
inessa, Andzia33, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Reni a kto zaczął o widłach
a że przeszłyśmy w inną część ciała niż plecy to cóż człowiek bywa rozwojowy
szczęśliwa 2, inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:placy są tuż nad dupą, więc Reni, nie udawaj, żeś jest zaskoczona
i co sie dziwic ze idziemy do lekarza i gamonieoni z Reni po polu kapusty szukali
caffe, Bozia3, inessa, Mango, Reni lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:podobno wszystko zawsze zaczyna się i kończy na dupie
Caffe mnie tez głowa bolała zawsze przed @ a jak brałas tabsy to też bo mnie w tej przerwie bez tabsów to myslałam co by jej nie odciąćszczęśliwa 2, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucky, czy ty zażywasz clo i miałaś ten pęcherzyk - bo cholera już mi się wszystko kićka..tyle tu się pisze....a jeszcze cycki, stringi, szuwary, natanki, szable i walenie - zwariować można...
Poesemesowałam z Bursztynkiem - ona wyjeżdża w piątek do Zakopca - spotkamy się chyba w przyszłym tygodniu....
A gdzie podziała się Viola i Kasik? He?inessa, caffe, Mango, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewuszki
ja tylko na chwilke bo zaraz lece do gina i po wniki, a w piatek do Zakopanego, odezwe sie po poniedzialku
Inessko GRATULUJE!!!!! Wiedzialam ze Ci sie uda predzej czy pozniej z naciskiem na predzej!!!trzymam kciuki za przyrost bety
Andzia33, Bozia3, inessa, caffe, Mango, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość