35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tan nadal uparcie łażę po polach i szukam w kapuście, (bo boćki są oszustami)..
tylko ciężko się chodzi z widłami w plecach..
szczęśliwa 2 wrote:o Reni masz racje tak mi to chodziło po głowie ale myślę czy to aby na pewno od tego sie ma dzieciszczęśliwa 2, caffe, inessa, Mango, Andzia33, bliska77, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A ile Twoim zdanie czasu jesteś po owu i w którym dniu zrobiłas test?
GRATULUJĘ !!!
Wiesz chyba zagnieżedżenie dopiero było w sobote bo wtedy w śluzie było troszke jasnoróżowej krwi i zakłół mnie brzuch a test zrobiłam w 27 dc
wiec owulka była około 14 dccaffe, Mango, Andzia33, samira, bliska77, Lucky, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
eh wszystko do dupy byście pakowały
a gdzie reumatyzm..no ten romatyz aaa no romantyzm?
caffe wrote:hahaha i to jeszcze tą ostrą stroną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 16:03
inessa, caffe, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my daliśmy poprostu na luz i piłam lampke różowego winka po obiedzie albo do obiadu. Ale teraz mam wielką nadzieje na wzrost bety oraz na to,że pecherzyk nie jest pusty tylko jest w nim zarodek.
Dziękuje i dalej się polecam
Pamietam o WasAndzia33, samira, caffe, Mango, bliska77, Lucky, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bardzo sie ciesze Inessa!!!!! zagladam i zagladam i jest! Teraz juz zmoge isc spac. Wspaniala wiadomosc
Dobranoc dziewczeta
inessa wrote:Kochane jestem zmokłam jek nie wiem co padało i słońce świeciło no i musiałam zajśc do meża który w pracy jeszcze jestjak myślicie po co???
Tak jestem wciaży narazie jeszce mało chyba jednak owulka była później bo tylko a może aż bo beta ma 21 ale teraz najważniejszy jej przyrost
Za to zrobiłam również żelazo z krwi i jest poprostu cudne nigdy w życiu takiego nie miałam ja prawie całe życie miałam anemie a teraz 110 poprostu szok i chyba dlatego sie udało zajść wciaże
Omijałam sklepy choś strasznie mnie kusi
Dzięki kochane mam nadzieje teraz na przyrostAndzia33, samira, inessa, caffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
Inesko ogromnie się cieszę i uśmiecham do kompa a przedewszystkim bardzo ogromnie gratuluję!!!!!
Widzisz z żelazem wpożądku to od razu jest dzidziulek!!!
Trzymam kciuki za ogromny przyrost bety i z niecierpliwością będę czekała do piątku,wiec omijaj te monopolowe i szybciutko pisz.inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość
Andzia33