35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:No dokładnie tak mam. Kiedyś myślałam, kurcze, co się dzieje, a teraz zauważyłam, że to już pewna prawidłowość. Ja mam takie bóle, ze bez tabletki się nie obędzie
a jak ? no wiesz jak na wznak
no albo z ta dupa w szuwarach
ale bez widełinessa, caffe, Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:to faktycznie zachodż w ciąże może Ci wtedy hormony wszystko naprawią
a jak ? no wiesz jak na wznak
no albo z ta dupa w szuwarach
ale bez widełzawsze to się człowiek bardziej skupi na tym żeby nie zapaść się pod wodę, niż na robocie i wtedy może się zajdzie z jakimś wodnikiem
Mango, inessa, bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa, właśnie weszłam, i od razu do komputera i ............aż się popłakałam, Inessa wspaniale, trzymam kciuki za przyrost bety, tak z całych sił, GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczęśliwa 2, Mango, Andzia33, inessa, samira, caffe, Lucky, Iwone, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:to wybieram dupę w szuwarach
zawsze to się człowiek bardziej skupi na tym żeby nie zapaść się pod wodę, niż na robocie i wtedy może się zajdzie z jakimś wodnikiem
chyba że M wodnik albo rybak
a masz racje dupa w szuwarach lepsza bo na wznak to nudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:18
Mango, Andzia33, bliska77, inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inesska ale super nieustanie trzymam kciuki za Twoją kolejną bete.
U mnie połowa cyklu i już mnie brzuch boli i cycki to już stało się nudne w poniedziałek mam wizytę u mojej gin. ale nie wiem czy jej nie odwołać. Chyba nie mam już siły na starania.bliska77, inessa, caffe, Dorka71, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiu daj luz ale serduszkujcie kiedy Wam się spodoba byle często
dziękuje
Aguś dziękuje
CAffe a Ty teraz w szuwarach jesteś? bo cisza, że huuuhuhuuhuu
Andzia bedziesz taki miećMango, samira, caffe, Dorka71, Lucky, bliska77, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Gosiu daj luz ale serduszkujcie kiedy Wam się spodoba byle często
dziękuje
Aguś dziękuje
CAffe a Ty teraz w szuwarach jesteś? bo cisza, że huuuhuhuuhuu
Andzia bedziesz taki miećcaffe, inessa, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi ogólnie jest smutno i ryczeć się chce ,czuję bezsilność,byłam u ginki (ale kto o tym pamięta) tak po prostu mam wrażenie ze już nic z tego nie będzie,boję się o te tabsy na jelita jak zadziałają i jak się będę czuła i wiele innych ..
Dorka71, inessa, Lucky, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:Inessa co łykasz na poprawę żelaza...walczę z anemia od lat ze średnim skutkiem
Samirka przestań się dołować, dziś pod wozem jutro na...tak to już sie dzieje z nami...hormony rządzą
Spirulina.. brzmi zupełnie obco? Czy może ta nazwa obiła wam się kiedyś o uszy? Spirulina to niebieskozielona mikroalga niezwykle bogata w białko (skład spiruliny to 58-62% pełnowartościowego białka z kompletem 18 aminokwasów). Mirkoalgi cechują się unikalnymi właściwościami odżywczymi. Zawierają więcej chlorofilu niż jakiekolwiek inny produkt!! Prócz tego, że spirulina jest najbogatszym źródłem nie tylko białka (białko zawarte w spirulinie jest trawione w 85%, podczas gdy pochodzące z wołowiny tylko w 20%), to zawiera najwięcej beta – karotenu oraz kwasów nukleinowych spośród wszystkich pokarmów zwierzęcych i roślinnych! Żeby wam to zobrazować przytoczę pewne porównanie
Spirulina zawiera:
● 3900% więcej beta karotenu niż karotka
● 2300% więcej żelaza niż szpinak
● 375% więcej białka niż tofu
● 300% więcej wapnia niż mleko
Zastosowanie spiruliny
- oczyszcza nerki i wątrobę z toksyn
- buduje i poprawia jakość krwi
- wspomaga odchudzanie (fenyloalanina ogranicza apetyt)
- obniża poziom złego cholesterolu
- hamuje rozwój kolonii rakaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 19:33
inessa, bliska77, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny