35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Inesso kobieto zaciążona
gratuluję bo wiem, że bedzie dobrze
teraz trzymam kciuki za drugą betę
dziękuję że nie pozwoliłaś mi umrzeć z ciekawości i dałaś znać tak szybkocaffe, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane jestem zmokłam jek nie wiem co padało i słońce świeciło no i musiałam zajśc do meża który w pracy jeszcze jest
jak myślicie po co???
Tak jestem wciaży narazie jeszce mało chyba jednak owulka była później bo tylko a może aż bo beta ma 21 ale teraz najważniejszy jej przyrost
Za to zrobiłam również żelazo z krwi i jest poprostu cudne nigdy w życiu takiego nie miałam ja prawie całe życie miałam anemie a teraz 110 poprostu szok i chyba dlatego sie udało zajść wciaże
Omijałam sklepy choś strasznie mnie kusi
Dzięki kochane mam nadzieje teraz na przyrostWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:09
Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:ja nie chce przytyc
kurcze ja sie boje zeby nie bylo 67 tak 65 to przezyje ale nie wiem czy mi sie uda chyba dziecko tez waży i wody i łozyski itp
kurcze ja w pierwszej ciązy to moze z 8 kg a syn 2200 wazyl
Wiesz dla mnie nie było i teraz też nie jest ważne ile przytyję ,tylko to ,żeby maleństwo dobrze rosło i miało wszystko co mu potrzebne,dużo wód też jest bardzo ważne,bo wtedy dzidziuś ma swobodę i może ruszac się jak chce,a moja szwagierka miała ich mało i pomimo upomnień lekarza nie piła dużo ,bo nie chciała dużo przytyc,a mały urodził się z krzywą nóżką i potem musiał miec w gipsie i operacje niepotrzebne.Nikomu tego nie życzę!caffe, inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
szczęśliwa 2 wrote:no no ja piłam gin i tez mi sie endometrium poprawiło
to wino to bujda chybazmień "menu"
Sorry, Ty nie możesz teraz zmieniać menuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 15:38
szczęśliwa 2, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Inesska Ja też oczywiście GRATULUJĘ i zacznij zaglądać do nas na I trymestr bo strasznie tam nudno
A jeśli chodzi o jej sekret to nawet myślałam o tym i chyba wiem rzuciła wszystko w chole... i dała sobie luz i to jest najlepszy sposób nie nakręcała się czy nie mam pocęści racji Inessko????caffe, inessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane jestem zmokłam jek nie wiem co padało i słońce świeciło no i musiałam zajśc do meża który w pracy jeszcze jest
jak myślicie po co???
Tak jestem wciaży narazie jeszce mało chyba jednak owulka była później bo tylko a może aż bo beta ma 21 ale teraz najważniejszy jej przyrost
Za to zrobiłam również żelazo z krwi i jest poprostu cudne nigdy w życiu takiego nie miałam ja prawie całe życie miałam anemie a teraz 110 poprostu szok i chyba dlatego sie udało zajść wciaże
Omijałam sklepy choś strasznie mnie kusi
Dzięki kochane mam nadzieje teraz na przyrost
GRATULUJĘ !!!inessa, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
ależ ja uwielbiam rybki tylko dzida jest niewygodnaBozia3 wrote:Tak o tym samym pomyślałam, że Inessy długo nie ma....bo musi ość naokoło, żeby wszystkie monopolowe ominąć...
Reni....odkąd odpuściłaś cykl...to Ci się widzę zaczęły nowe rybki podobać - a tak narzekałaś...że nie....caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
http://www.aa.org.pl/main/faq.php?cat_id=7
tam znajdziesz potem pomoc
Lucky wrote:gin, szkocka...
załamałyście mnie, ale czego się nie robi dla dziecka
nic tylko stoczę się do rynsztoka
Wam serio to smakuje?inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:Inesska Ja też oczywiście GRATULUJĘ i zacznij zaglądać do nas na I trymestr bo strasznie tam nudno
A jeśli chodzi o jej sekret to nawet myślałam o tym i chyba wiem rzuciła wszystko w chole... i dała sobie luz i to jest najlepszy sposób nie nakręcała się czy nie mam pocęści racji Inessko????Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:09
inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość