35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie miałam mdłości,tylko przy myciu zębów,ani innych przypadłości,brzusio rósł [28 kg] i wszystko było ok.ała 3220 jak się urodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 14:55
Mango, anek42, Lucky, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
skoro o 14,15 wyszła a miała odebrac o 15 to dopiero o 16,15 się dowiemy,to idę coś przekąsic.
Anek poczekaj aż się odezwą te dziewczyny co brały ,bo nie chciałabym Cię wprowadzic w błąd ,ale zamawiały przez inter i było tego dużo,kurcze nie pamiętam kto to brał Reni,Bozia?szczęśliwa 2, caffe, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Tak o tym samym pomyślałam, że Inessy długo nie ma....bo musi ość naokoło, żeby wszystkie monopolowe ominąć...
Reni....odkąd odpuściłaś cykl...to Ci się widzę zaczęły nowe rybki podobać - a tak narzekałaś...że nie....caffe, Andzia33, Lucky, inessa, Mango, bliska77, Iwone, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:no właśnie u mnie to się nie sprawdza, bo wykresy mam książkowe, nawet gdy ysg nie potwierdza owulacji, co więcej poziom progesteronu też jest wysoki w 21dc, bo ja ogólnie mam wysoki i jego badanie nic nie daje, bo nie wiadomo nigdy czy on taki jak z okazji owulacji, czy bez
ja bym sugerowała usg, bo wtedy wyraźnie widać czy jest ciałko żółte, czy został niepęknięty pęcherzyk, czy są jakieś pęcherzyki na nast cykl.... jakie jest endometrium...
trzymam kciuki Cafe
a co do skoku temp? masa czynników na to wpływa: alkohol, stres, niewyspanie, sex.... życzę jednak by u Ciebie to był skok owulacyjnyLucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Anka, przepis na zioła jest w necie, najłatwiej kupić w zielarskim wszystkie i sobie zmieszać, wtedy wiesz jaki termin wazności ma mieszanka
gotowe mieszanki są na allegro
Andziu, mimo mdłości przytyłaś w ciąży 28 kg??? długo zrzucałaś?
ja przybrałam 14 i wydawało mi się ze jestem wielorybem, tym bardziej że poszło mi w pupę i nogi, piersi niewiele zyskały- odbiły swoje przy karmieniucaffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak o tym samym pomyślałam, że Inessy długo nie ma....bo musi ość naokoło, żeby wszystkie monopolowe ominąć...
Reni....odkąd odpuściłaś cykl...to Ci się widzę zaczęły nowe rybki podobać - a tak narzekałaś...że nie....Andzia33, szczęśliwa 2, inessa, Mango, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:eh każdej zazdroszczę tego ładnego endo, ja ciężko pracuję żeby osiągnąć wynik 7mm, minimalny do zagnieżdżenia
a teraz jeszcze mam Clomoże to spróbuj
inessa, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Anka, przepis na zioła jest w necie, najłatwiej kupić w zielarskim wszystkie i sobie zmieszać, wtedy wiesz jaki termin wazności ma mieszanka
gotowe mieszanki są na allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:08
inessa, Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:
Andziu, mimo mdłości przytyłaś w ciąży 28 kg??? długo zrzucałaś?
ja przybrałam 14 i wydawało mi się ze jestem wielorybem, tym bardziej że poszło mi w pupę i nogi, piersi niewiele zyskały- odbiły swoje przy karmieniu
Ja nie miałam mdłości,żadnych wymiotów tylko malutkie przy myciu zębów,a co do wagi to trochę mi zostało przed ciążą miałam 64 a teraz 72,w ciązy byłam cała okrąglejsza ,jak kiedyś długa i huda 175 wysoka-58kg to po 30 zaczęło rosnąc,najbardziej biodra,uda brzuch,piersi prawie wcaleszczęśliwa 2, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyKochane jestem zmokłam jek nie wiem co padało i słońce świeciło no i musiałam zajśc do meża który w pracy jeszcze jest
jak myślicie po co???
Tak jestem wciaży narazie jeszce mało chyba jednak owulka była później bo tylko a może aż bo beta ma 21 ale teraz najważniejszy jej przyrost
Za to zrobiłam również żelazo z krwi i jest poprostu cudne nigdy w życiu takiego nie miałam ja prawie całe życie miałam anemie a teraz 110 poprostu szok i chyba dlatego sie udało zajść wciaże
Omijałam sklepy choś strasznie mnie kusi
Dzięki kochane mam nadzieje teraz na przyrostLucky, MoniaT, szczęśliwa 2, Dorka71, anek42, Andzia33, caffe, samira, Mango, Reni, iwka76, Panda, Bursztyn, bliska77, gosia7122, promyk, polarmiś, Iwone, grosza, megan8, Betybet, angela lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Lucky, ja zamiast wina piję szkocką
może to spróbuj
tfu a kysz
ja kompletnie niealkoholowa jestem
żaden mi nie smakuje
zmuszam się do czerwonego półsłodkiego i to jedyne co jestem w stanie w siebie wciągnąc, daję radę max pół lampki na wieczór, po jednej śpiewam kolędy i leżę z wypiekamiszczęśliwa 2, Andzia33, Mango, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja w pierwszej ciąży przytyłam 36 kg do porodu ważyłam 91 kg ale byłam młoda i szybko to zgubiłam a po 30 jak rodziłam Marysię to przytyłam książkowo 12 kg i tego za cholerę nie mogłam zgubić
Lucky, szczęśliwa 2, Mango, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość