X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie miałam mdłości,tylko przy myciu zębów,ani innych przypadłości,brzusio rósł [28 kg] i wszystko było ok.ała 3220 jak się urodziła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 14:55

Mango, anek42, Lucky, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska idzie powolutku,bo tak się cieszy,że teraz musi omijac wszystkie monopolowe po drodze,żeby nie opic dobrej nowiny hihi

bliska77, anek42, caffe, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Andzia za podpowiedz a gdzie mozna kupic takie ziolka?

bliska77, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, cholera ja zaraz pracę kończę i dopiero za jakies 1,5 godziny zobaczę co u Ciebie, zaczynam się denerwować

Andzia33, Lucky, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro o 14,15 wyszła a miała odebrac o 15 to dopiero o 16,15 się dowiemy,to idę coś przekąsic.

Anek poczekaj aż się odezwą te dziewczyny co brały ,bo nie chciałabym Cię wprowadzic w błąd ,ale zamawiały przez inter i było tego dużo,kurcze nie pamiętam kto to brał Reni,Bozia?

szczęśliwa 2, caffe, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:08

Andzia33, caffe, Lucky, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak o tym samym pomyślałam, że Inessy długo nie ma....bo musi ość naokoło, żeby wszystkie monopolowe ominąć...:)

Reni....odkąd odpuściłaś cykl...to Ci się widzę zaczęły nowe rybki podobać - a tak narzekałaś...że nie....:)

caffe, Andzia33, Lucky, inessa, Mango, bliska77, Iwone, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    no właśnie u mnie to się nie sprawdza, bo wykresy mam książkowe, nawet gdy ysg nie potwierdza owulacji, co więcej poziom progesteronu też jest wysoki w 21dc, bo ja ogólnie mam wysoki i jego badanie nic nie daje, bo nie wiadomo nigdy czy on taki jak z okazji owulacji, czy bez

ja bym sugerowała usg, bo wtedy wyraźnie widać czy jest ciałko żółte, czy został niepęknięty pęcherzyk, czy są jakieś pęcherzyki na nast cykl.... jakie jest endometrium...
    trzymam kciuki Cafe

a co do skoku temp? masa czynników na to wpływa: alkohol, stres, niewyspanie, sex.... życzę jednak by u Ciebie to był skok owulacyjny
    Jakoś to będzie, byle do soboty. Pamiętam też, że porównując endo w dwóch kolejnych monitoringach, to powiedział, że jest ładne i przyrasta.

Lucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, przepis na zioła jest w necie, najłatwiej kupić w zielarskim wszystkie i sobie zmieszać, wtedy wiesz jaki termin wazności ma mieszanka

gotowe mieszanki są na allegro

Andziu, mimo mdłości przytyłaś w ciąży 28 kg??? długo zrzucałaś?
    ja przybrałam 14 i wydawało mi się ze jestem wielorybem, tym bardziej że poszło mi w pupę i nogi, piersi niewiele zyskały- odbiły swoje przy karmieniu ;)

caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak o tym samym pomyślałam, że Inessy długo nie ma....bo musi ość naokoło, żeby wszystkie monopolowe ominąć...:)

Reni....odkąd odpuściłaś cykl...to Ci się widzę zaczęły nowe rybki podobać - a tak narzekałaś...że nie....:)
    Foczki lubią rybki, a walenie lubią foczki :P

Andzia33, szczęśliwa 2, inessa, Mango, Reni, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Ineska idzie powolutku,bo tak się cieszy,że teraz musi omijac wszystkie monopolowe po drodze,żeby nie opic dobrej nowiny hihi
    Pewnie już zapiła po drodze :P

Lucky, Andzia33, inessa, Mango, Reni, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh każdej zazdroszczę tego ładnego endo, ja ciężko pracuję żeby osiągnąć wynik 7mm, minimalny do zagnieżdżenia
    a teraz jeszcze mam Clo :(

Andzia33, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    eh każdej zazdroszczę tego ładnego endo, ja ciężko pracuję żeby osiągnąć wynik 7mm, minimalny do zagnieżdżenia
    a teraz jeszcze mam Clo :(
    Lucky, ja zamiast wina piję szkocką :P może to spróbuj :P

inessa, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Anka, przepis na zioła jest w necie, najłatwiej kupić w zielarskim wszystkie i sobie zmieszać, wtedy wiesz jaki termin wazności ma mieszanka

gotowe mieszanki są na allegro

inessa, Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie gdzie jesteś Inessko

Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

Andziu, mimo mdłości przytyłaś w ciąży 28 kg??? długo zrzucałaś?
    ja przybrałam 14 i wydawało mi się ze jestem wielorybem, tym bardziej że poszło mi w pupę i nogi, piersi niewiele zyskały- odbiły swoje przy karmieniu ;)

Ja nie miałam mdłości,żadnych wymiotów tylko malutkie przy myciu zębów,a co do wagi to trochę mi zostało przed ciążą miałam 64 a teraz 72,w ciązy byłam cała okrąglejsza ,jak kiedyś długa i huda 175 wysoka-58kg to po 30 zaczęło rosnąc,najbardziej biodra,uda brzuch,piersi prawie wcale

szczęśliwa 2, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    .

inessa, Lucky, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jestem zmokłam jek nie wiem co padało i słońce świeciło no i musiałam zajśc do meża który w pracy jeszcze jest :P jak myślicie po co???
    Tak jestem wciaży narazie jeszce mało chyba jednak owulka była później bo tylko a może aż bo beta ma 21 ale teraz najważniejszy jej przyrost :D
    Za to zrobiłam również żelazo z krwi i jest poprostu cudne nigdy w życiu takiego nie miałam ja prawie całe życie miałam anemie a teraz 110 poprostu szok i chyba dlatego sie udało zajść wciaże :D
    Omijałam sklepy choś strasznie mnie kusi :P
    Dzięki kochane mam nadzieje teraz na przyrost

Lucky, MoniaT, szczęśliwa 2, Dorka71, anek42, Andzia33, caffe, samira, Mango, Reni, iwka76, Panda, Bursztyn, bliska77, gosia7122, promyk, polarmiś, Iwone, grosza, megan8, Betybet, angela lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

tfu a kysz
    ja kompletnie niealkoholowa jestem
    żaden mi nie smakuje
    zmuszam się do czerwonego półsłodkiego i to jedyne co jestem w stanie w siebie wciągnąc, daję radę max pół lampki na wieczór, po jednej śpiewam kolędy i leżę z wypiekami

szczęśliwa 2, Andzia33, Mango, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w pierwszej ciąży przytyłam 36 kg do porodu ważyłam 91 kg ale byłam młoda i szybko to zgubiłam a po 30 jak rodziłam Marysię to przytyłam książkowo 12 kg i tego za cholerę nie mogłam zgubić

Lucky, szczęśliwa 2, Mango, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ