35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Zjadłam pół paczki krakersów chrzanowych i poprawiłam jagodzianką czy ojciec A udzieli mi rozgrzeszenia?
ksiondz przyjmie po 23:00 tam gdzie zawsze, i prosze nie zaswiecac swiatla
s. Czeslawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 22:33
Bozia3, Heretyczka, malgos741, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, Mala79, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a ten Olsztyn, czy cos?
ale to pewnie znowu cala wyprawa by byla
trza' czekac do poniedzialku01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dopiero po wplaceniu ofiary na remont plebanii, za jagodzianke nalezy sie doplata
ksiondz przyjmie po 23:00 tam gdzie zawsze, i prosze nie zaswiecac swiatla
jakos mi sie zesłabło po tym biedronkowym mszalnym , jakies mocne teraz produkójo
A.Bursztyn, Simba, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Zjadłam pół paczki krakersów chrzanowych i poprawiłam jagodzianką czy ojciec A udzieli mi rozgrzeszenia?
ania.g, Simba, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam wyrzuty z powodu tego sera...zeżarłam cały, chyba z 250gram
a miał to byc pierwszy dzień mojego detoxu
kupiłam dziś Russell Hobbs mikser i miałam życ tylko na szejkach warzywnych i owocowych do odwołania..Bozia3, moremi, Magda*, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula, BISCA, Sabina, SolarPolar, Dziobak, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:mam wyrzuty z powodu tego sera...zeżarłam cały, chyba z 250gram
kupiłam dziś Russell Hobbs mikser i miałam życ tylko na szejkach warzywnych i owocowych do odwołania..Heretyczka, Mega, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymusze sie pochwalić że od pewnego czasu używam tylko pasty bez fluoru, zrobionej własnoręcznie i całkiem zrezygnowałam z pszenicy - da sie
tyle zrobiłam dla siebie jak narazieania.g, Bursztyn, Magda*, iwcia77, Mimik, Bozia3, Bliska 77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczynki muszę jutro wstać o 6.00 rano
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:mam wyrzuty z powodu tego sera...zeżarłam cały, chyba z 250gram
kupiłam dziś Russell Hobbs mikser i miałam życ tylko na szejkach warzywnych i owocowych do odwołania..
Zacznij lepiej od poniedzialku, nowy tydzien, nowe wyzwanieHeretyczka, Simba, Mega, Magda*, moremi, kkisia, iwcia77, Bliska 77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:wiecie co jem śmierdzący ser który rozpływa mi sie w ustach....i nie moge przestać jest taki dobry
Heretyczka, Bursztyn, Mega, moremi, kkisia, iwcia77, Bozia3, Bliska 77, Aasiula, BISCA, Sabina, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość