35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W mordę, leżę sobie spokojnie i czytam, Marcel śpi obok w łóżeczku a tu wpada ogromny szerszeń. Złapałam Marcela w sekundę i uciekliśmy z sypialni. Potem wszedł mąż i go nie znalazł więc odłożyłam nadal śpiące ( pomimo moich wrzasków) dziecko na miejsce. Już mam się kłaść z powrotem a ten skurczybyk byzyka mi pod łóżkiem. I co miałam zrobić, zatłukłam klapkiem.
Simba, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Bliska 77, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny4łyzki sody oczyszczonej, 2łyzki oleju kokosowego,1-2 łyzki ksylitolu, naturalny olejek mietowy
czyści jak tradycyjna pasta, zęby są "sliskie" , pozostawia super zasadowy smak
zaczne od jutra, musze zdrowe jajca produkować, sama mowiłas,komórki dotleniać itd
ania.g, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Bliska 77, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Ale to w szklance mieszasz a potem zeby tam wkładasz, czy jak?Heretyczka wrote:4łyzki sody oczyszczonej, 2łyzki oleju kokosowego,1-2 łyzki ksylitolu, naturalny olejek mietowy
zaczne od jutra, musze zdrowe jajca produkować, sama mowiłas,komórki dotleniać itd
A szczotkę z czego masz? Wystrugalas?
ania.g, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Na razie. Andzej na razie.Heretyczka wrote:musze sie pochwalić że od pewnego czasu używam tylko pasty bez fluoru, zrobionej własnoręcznie i całkiem zrezygnowałam z pszenicy - da sie
tyle zrobiłam dla siebie jak narazie
Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ksylitol bo bakteriobojczy?Heretyczka wrote:4łyzki sody oczyszczonej, 2łyzki oleju kokosowego,1-2 łyzki ksylitolu, naturalny olejek mietowy
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz 12 lat, to już sama potrafi, troche chociaż, o siebie zadbaćSimba wrote:Śpij dobrze i dbaj o dzidzie

Bój sie Bora: o dzidzie??? I ty Brutusie?
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, kapturnica, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bedziesz miala znizke na jeden odpust czastkowyMala79 wrote:Ksiondz i Siostra wymiataja dawno sie tak nie usmialam czytajac ovu jestescie super!
s.C
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny