35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W mordę, leżę sobie spokojnie i czytam, Marcel śpi obok w łóżeczku a tu wpada ogromny szerszeń. Złapałam Marcela w sekundę i uciekliśmy z sypialni. Potem wszedł mąż i go nie znalazł więc odłożyłam nadal śpiące ( pomimo moich wrzasków) dziecko na miejsce. Już mam się kłaść z powrotem a ten skurczybyk byzyka mi pod łóżkiem. I co miałam zrobić, zatłukłam klapkiem.
Simba, Mega, moremi, kkisia, iwcia77, Bozia3, Bliska 77, Aasiula, BISCA, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny4łyzki sody oczyszczonej, 2łyzki oleju kokosowego,1-2 łyzki ksylitolu, naturalny olejek mietowy
czyści jak tradycyjna pasta, zęby są "sliskie" , pozostawia super zasadowy smak
zaczne od jutra, musze zdrowe jajca produkować, sama mowiłas,komórki dotleniać itdania.g, Mega, Bursztyn, Magda*, kkisia, iwcia77, Bozia3, Bliska 77, Aasiula, BISCA, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:4łyzki sody oczyszczonej, 2łyzki oleju kokosowego,1-2 łyzki ksylitolu, naturalny olejek mietowy
zaczne od jutra, musze zdrowe jajca produkować, sama mowiłas,komórki dotleniać itd
A szczotkę z czego masz? Wystrugalas?ania.g, ComeToMeBaby, Mega, Bursztyn, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:musze sie pochwalić że od pewnego czasu używam tylko pasty bez fluoru, zrobionej własnoręcznie i całkiem zrezygnowałam z pszenicy - da sie
tyle zrobiłam dla siebie jak narazieMega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:4łyzki sody oczyszczonej, 2łyzki oleju kokosowego,1-2 łyzki ksylitolu, naturalny olejek mietowy
zaczne od jutra, musze zdrowe jajca produkować, sama mowiłas,komórki dotleniać itdMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Śpij dobrze i dbaj o dzidzie
Bój sie Bora: o dzidzie??? I ty Brutusie?Heretyczka, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, kapturnica, Aasiula, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny