35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:
pozwalam
tylko po ciemku coby parafjanie nie plotkowali
A.BISCA, malgos741, Bursztyn, ComeToMeBaby, Simba, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zgadza sie, nawet blaty naolejowalam zeby ksiendzu bylo wygodnie...tam ten no i sciane wyburzylam aby miejsce na skrzynki z mszalnym bylo no i oczywiscie na wieksza skarbone.
s. CPrzypomniał mi się od razu Twój sen z promotorem na blacie wśród winogron....no czy jakoś tak....
Bursztyn, Reni, moremi, Simba, Mega, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pozwalam
tylko po ciemku coby parafjanie nie plotkowali
A.
s. CHeretyczka, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, moremi, Mala79, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty to masz cosik z tymi blatami....
Przypomniał mi się od razu Twój sen z promotorem na blacie wśród winogron....no czy jakoś tak....
a Ty to masz pamiec Bozia do moich snow, cosik za dobra nawet
powiem tak: piekne te blaty i jestem zachwyconaBozia3, Heretyczka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczornie.
U mamy lepiej ,rezonans wyszedł ok, może już siadać ale pomięć jej szwankuje nie wiem czy to minie.
Marysia ząbkuje i w nocy spałam dwie godziny ,jestem wykończona.
Pozdrawiam
Reni kciukam .Heretyczka, ComeToMeBaby, Reni, Bursztyn, ania.g, malgos741, moremi, peppapig, Simba, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula, BISCA, SolarPolar, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Normalnie
trochę mam zestosunkowany humor, ale ogólnie ok
Trochę martwię się, że tak przeciagam to branie luteiny. Niestety w nd bety nie zrobię. Dopiero w poniedziałek
Heretyczka wrote:jak sie czujesz?Heretyczka, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, Simba, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Witam wieczornie.
U mamy lepiej ,rezonans wyszedł ok, może już siadać ale pomięć jej szwankuje nie wiem czy to minie.
Pozdrawiam
Reni kciukam .gosia7122 lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a jaki kolor szafek kuchennych?i podłogi?
Bozia3, moremi, Simba, kkisia, iwcia77, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Normalnie
trochę mam zestosunkowany humor, ale ogólnie ok
Trochę martwię się, że tak przeciagam to branie luteiny. Niestety w nd bety nie zrobię. Dopiero w poniedziałek
nie nastawiaj sie za bardzo na ta bete -
gosia7122 wrote:Witam wieczornie.
Pozdrawiam
Reni kciukam .
trzymaj się!Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witam wieczornie.
Pozdrawiam
Reni kciukam .gosia7122 lubi tę wiadomość